Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטסט שלי. מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי. היה לי היום טסט ראשון על אוטומט בעיר פתח תקווה. לפני כן בהפרשים ארוכים ניגשתי לשלושה טסטים על ידני בעיר חולון.

הטסט שלי היה בשעה 9 וחצי ואני ניגשתי שנייה.

התלמידה שלפניי נהגה ממש טוב, אני בטוחה שעברה.

ואז התחלפנו בערך ב9:45. התחלתי לסוע כמו שצריך, לאט ובזהירות. הקפדתי על הסתכלות במראות, על מתן זכות קדימה והכל היה חלק. ואז היה קטע שהטסטר החליק את ידו שלא בצדק על ההגה. נסעתי באמצע הכביש ולא צמוד לשוליים אבל לא הייתה סכנה של פגיעה ברכב או משהו הכביש היה ריק.

המשכנו לסוע כמו שצריך, נסעתי לפי המהירות המותרת, אותתי, הסתכלתי במראות והייתי גם די רגועה.

ואז היה קטע שהטסטר שוב נגע לי בהגה, הפעם קצת יותר מהחלקה. לא נלחצתי מזה והבנתי את הטעות שלי ותיקנתי אותה.

לאחר מכן המשכנו ולמרות שהוא נגע לי בהגה והייתי בטוחה שהוא ישר יחזיר אותי למשרד רישוי, עשינו עוד כמה סיבובים.

היה קטע שהיה אוטובוס, בהתחלה נסעתי אחריו כי הוא לא עצר בתחנה והמהירות המותרת הייתה 60 קמש אז לא היה צורך לעקוף. לאחר מכן האוטובוס עצר בתחנה, אז אותתי, עקפתי אותו בזהירות ועצרתי ברמזור שהיה.

המשכנו לסוע עוד קצת, וחזרנו למשרד הרישוי.

המורה שלי אמר לי שהוא לא סובל את הטסטר הזה, שפעם אחת הוא בחן שתי תלמידות והכשיל אותן ושזה לא טסטר וותרן במיוחד.

אבל שאם באמת ביצעתי עקיפה כמו שצריך, שזה דבר שדווקא הטסטר הזה כן מקפיד עליו, ושנסעתי בזהירות אולי הוא כן יחליק לי על העניין עם ההגה. וגם התלמידה שהייתה איתי אמרה לי שנהגתי ממש טוב, כמו שצריך ושבעניין העקיפה הטסטר הנהנן כזה.

אה וגם הייתי עם מדים.. כי עכשיו אני בדרכי לבסיס. לא יודעת אם זה משנה משהו.. אבל בכל זאת שהוא הסתכל לפני הטסט על התעודת חוגר שלי הוא כזה הנהנן.

מה אתם אומרים? יש לי סיכוי או שרוב הטסטרים לא מחליקים על נגיעה בהגה למרות ששאר הטסט היה ממש טוב?

אשמח אם תעזרו!

פורסם

קשה להבין ראש של טסטרים. בכל מקרה טעות שמצריכה התערבות בהגה ועוד חזרה עליה פעמיים, לא מביאה הרבה אופטימיות. אך בכל זאת, אל תתבאסי, בהחלט יש סיכוי לעבור.

בהצלחה !

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
קשה להבין ראש של טסטרים. בכל מקרה טעות שמצריכה התערבות בהגה ועוד חזרה עליה פעמיים, לא מביאה הרבה אופטימיות. אך בכל זאת, אל תתבאסי, בהחלט יש סיכוי לעבור.

בהצלחה !

תודה, אני ממש מקווה.

לדעתך במידה ולא אעבור, יש סיבה לבקש ערעור? שמעתי שיש כאלו שהערעור כן הצליח להם, אבל המורה שלי טוען שזה סתם בזבוז זמן..

פורסם

אם הוא נאלץ לתקן לך מסלול ע"י נגיעה בהגה אז אין לערעור סיכוי. גם תלמידה שאומרת שנהגת טוב זה ממש לא מדד כי הרי אם היה לה ניסיון היא לא היתה תלמידה אלא נהגת.

צר לי לאכסב אותך אבל רוב הסיכויים שתאלצי לעשות עוד טסט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש כאלה שיכשילו אותך גם אם לא התערב לך בנהיגה כלל, מספיק שפעם אחת לא תסתכלי במראות.

אבל אם כבר הגענו למצב שהוא תיקן לך נהיגה (הגה\בלמים) אין יותר מדי סיכוי שתעברי, מצטער.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני זוכר בטסט הראשון שלי שהיה גם בחולון, הטסטר נגע לי פעם אחת בהגה במהלך כול הטסט ונכשלתי.

רק בטסט השני לבסוף עברתי בהצלחה.

אל תתייאשי מקסימום תעברי בטסט השני.

שיהיה לך בהצלחה בכול אופן.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מה דעתי?

שכדאי להמתין לתשובה של הטסטר לא ,לאכל סרטים".

אם יצאת בהרגשה טובה ועם בטחון אז כנראה שהרשיון בידיך,

אבל לא ניתן לדעת בוודאות מכיוון שדברים שרואים מכאן לא רואים משם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בטסט ראשון הם בדרך כלל הרבה יותר מחמירים... צר לי להצטרף לפסימיים, אבל מקווה שבכול זאת תעברי :)

זה לא הטסט הראשון שלי, זה הרביעי. זה הראשון על אוטומט, כל השאר היו על ידני.

אבל תודה בכל זאת.. לפי התשובות כנראה שאני באמת לא הולכת לעבור גם הפעם..

פורסם

תמתיני לתשובה, ולהיות אופטימית.

מה קרה בפעמים הקודמות שלא עברת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תמתיני לתשובה, ולהיות אופטימית.

מה קרה בפעמים הקודמות שלא עברת?

ל'

אממ בטסט הראשון על ידני נהגתי ממש מעולה, אבל בכל זאת, טסט ראשון.. הכשיל אותי על זה שלא הסתכלתי מספיק במראות לטענתו.

עד הטסט השני לקח קצת זמן, הייתה שביתה בבית ספר לנהיגה וחיכיתי שתגמר.. ניגשתי לבסוף לטסט, נלחצתי בטירוף, נכבה לי האוטו פעמיים. בפעם השלישית נגשתי אחרי זמן מה, הגעתי לא מוכנה.הטסט הלך אחלה, עד שהגעתי לצומת ללא שדה ראיה, גלשתי, הסתכלתי ימינה,שמאלה,ימינה,שמאלה, ושכחתי עוד הפעם להסתכל ימינה, בדיוק אז הגיע אוטו שלא ראיתי, עצרתי את האוטו בפתאומיות, הטסטר כמובן לחץ יחד איתי על הברקס.. יום אחרי זה התגייסתי, חמישה שבועות טירונות,חודש וחצי קורס, ואז החלטתי שאני חייבת כבר רישיון כי אין לי זמן יותר מדי,עברתי לאוטומט ועכשיו ניגשתי לרביעי.. שמסתבר שגם אותו סביר להניח לא עברתי /:

ודווקא היה לי ממש בטחון בטסט הזה, לא הייתי לחוצה בכלל ונהגתי ממש טוב. באסה!

פורסם

מי המורה שלך לנהיגה?

מה שמו של הטסטר?

ל'

פורסם
מי המורה שלך לנהיגה?

מה שמו של הטסטר?

ל'

המורה שלי לנהיגה זה ישראל דויד, רוב התלמידים שלו הם מאזור בקעת אונו.

את שם הטסטר אני לא זוכרת, אבל אם יצא לך להכיר, הוא מדבר קצת מוזר, מושך את המילים שלו ונוטה לחזור על עצמו כמו " שמאלה בכיכר, " ואז בלחש " שמאלה בכיכר " הוא קצת הזוי..

פורסם

זה בסדר, נכשלתי על דבר יותר מפגר בטסט - על זה שרכב נדחף לי למסלול נסיעה ובלמתי פתע.

הטסטר לא לחץ על הדוושה ביחד איתי, האינסטינקט שלי היה מספיק טוב ומהיר כדי לבלום את הרכב בזמן, אבל הטסטר התחיל להתחרפן ברכב ולצעוק עליי שאני לא נורמלי, בגלל שבלמתי פתע, ומנעתי תאונה. :|

חודשיים לאחר מכן, טסט שני, עם טסטר נורמלי, ועם נבחנת נוספת שנהגה זוועה, התמזל מזלי ועברתי טסט כמו מלך. (גם היה טסטר נחמד. זה גם נתן אווירה טובה ברכב).

אני לא חושב גם שמספר טסט קובע איך הנהג נוהג.

אני עברתי טסט שני ואני לא פחות טוב מהרבה נהגים שעברו טסט ראשון, אני גם מכיר נהגים שעברו טסט שלישי, רביעי וגם חמישי או שישי ונוהגים גם כן טוב. אין קשר - לא להתבאס ממספר הטסטים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני בטסט שלי דיברתי עם הטסטר על נדל"ן ושחיתויות במשטרה :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...