Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,אני לא מעולם לא עשיתי סיכומים כאלה או אחרים לגבי רכב שנהגתי בו במשך תקופה מסויימת,אבל אני ארשום את כל הפרטים הקטנים שאני יכול.

כמו שאמרתי הרכב שנה אצלי,שנת 2009,נקנה עם 24 אלף ק"מ כיום עומד על 31,ב25 אלף ק"מ עשיתי לו טיפול קטן,עכשיו לפני הטסט בעוד חודשיים אני אעשה לו טיפול גדול על מנת ליישר קו עם עצמי לגבי הטיפולים,הטיפול הבא אגב ב40 אלף.

אז במה נתחיל:

טסט:2465 ש"ח.

כיום אני בן 24 הביטוח כולל מקיף עלה לי 6870 ש"ח,לקראת החידוש של הפוליסה הולכים לעבור שנתיים מאז השלילה שלי אז ככל הנראה הסכום יהיה זול יותר,אעדכן בנושא כשיהיו לי פרטים חדשים,אגב אם מישהו משלם פחות אני אשמח לשמוע.

הוחלפו צמיגים חדשים: TOYO T1R - צמיגים מעולים,ממליץ אותם לכל אחד,מידה 18 כמובן.

צריכת דלק:

בדרך כלל בעירוני אני מגיע איתו בערך ל1 ל8,9.

בינעירוני אפשר להגיע גם אחד ל14 ואפילו תוצאה טובה יותר,הכל תלוי איך נוהגים.

פול טנק של 98 יעלה בערך 525 שקל.

כמובן שאפשר לתדלק גם 95' אך מי שמחזיק רכבים כאלה בדרך כלל לא מתפשר בשביל עוד כמה שקלים,זה עדיף על תוספים בכל מקרה.

תוספות ושיפורים:

לא נוגע בשיפורים,רכב מקורי אז בנושא זה אין לי כל כך מה לספר,הוחלפה מערכת מקורית למולטימדיה,פנסים אחורים וקדמיים קניתי בברצלונה שנראים הרבה יותר טוב מהמקוריים לדעתי.

על הרכב:

מהנה ביותר,תמורה מעולה לכסף,ממליץ לכל אחד ואחד.

לאחר ששמתי את הצמיגים החדשים מרגישים אחיזה מעולה ככה שגם עליהם אני ממליץ בחום,מרגיש רכב אחר מבחינת הישיבה על הכביש.

מתכנן למכור אותו בעוד כשנה בדיוק,יש לי פטיש לרכבי קופה/קבריולט ולצערי הרב עד היום עוד לא החזקתי באחד כזה אז זאת תהיה הרכישה הבאה.

על עצמי בנוגע לאחזקת הרכב:

מחנה אותו בחניה מקורה,פוליש ווקס פעם ב3 חודשים,שטיפה כל 10 ימים בערך.

כשאני בחוץ בשעות היום אני משתדל לחנות בחניה מוצלת.

יש קצת מכות בג'אנטים בגלל הכניסה הקבועה לקניון שלפעמים אתה נתקע קצת במדרכה בצדדים,אם מישהו מכיר מקום טוב שמסדר את זה אני אשמ לשמוע,על הדרך גם לצבוע אותם לשחור.

למי שיש עוד שאלות או רוצה אולי לחדד לי משהו שפספסתי אני אשמח לשמוע.

פורסם

יש קצת מכות בג'אנטים בגלל הכניסה הקבועה לקניון שלפעמים אתה נתקע קצת במדרכה בצדדים,אם מישהו מכיר מקום טוב שמסדר את זה אני אשמ לשמוע,על הדרך גם לצבוע אותם לשחור.

http://www.bamercaz.co.il/8081824/%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%94_%D7%AA%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%AA/%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96/%D7%97%D7%A6%D7%9D_-_%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%99%D7%A6%D7%97%D7%A7/

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כתוב כמו מודעה למכירה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כתוב כמו מודעה למכירה.

+1

אתה ממצא את היכולות של הרכב?

תן פרטים דינאמיים או שאתה נוסע מנהלתי?

גם אני בעד תמונות!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מציע לא לצבוע! קניה זה משהו אחר.

היה לי גם את הג'וק הזה לצבוע את הגאנטים אבל אחרי הרבה בירורים הגעתי למסקנה שבמהירות גבוה גרגירי חול ומכות ממדרכה כמו שסיפרת בקניון פשוט הגאנט יראה מכוער ויתחיל להתקלף הצבע.

מקס.

פורסם

צריכת דלק:

בדרך כלל בעירוני אני מגיע איתו בערך ל1 ל8,9.

בינעירוני אפשר להגיע גם אחד ל14 ואפילו תוצאה טובה יותר,הכל תלוי איך נוהגים.

גם אצלי צריכת הדלק העירונית הממוצעת עומדת על כ 1/8-9.

אבל לקבל 1/14? אין מצב בעולם. 1/14 הצלחתי לקבל רק בתור צריכה רגעית בנסיעה סופר רגועה בכביש החוף בלי פקקים.

איפה אתה עושה את הטיפולים?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מודעה למכירה?

מה רציתם שאני ארשום?

שאני אתלהב מהרכב? ברור שזה רכב קטלני ונותן תמורה מלאה מחיר עם פוטנציאל אדיר לשיפורים.

אין לי תמונות עדכניות של הרכב,אם תרצו לראות איזה פנסים קניתי לא תהיה לי בעיה להעלות את התמונות שלהם לפה.

תיסע בכביש מהיר על 100(קשה אמנם) ותגיע לצריכה של 1:14.

ירידת ערך:

רכשתי את הרכב לפני שנה באיזור ה130 א"ש, לא התעדכנתי במחירון אבל הבנתי שהמחירון ירד משמעותית לצערי הרב,לא יודע בכמה ירד אבל אם הוא ירד ב15 אני לא אבכה,בכל מקרה אם הייתי מוכר עכשיו לא הייתי מוכר בפחות מ115,צריך לבדוק קצת ביד 2 מה קורה,אין לי מחירון עדכני של לוי יצחק.

מקס,יש לי חבר שצבע את הג'אנטים שלו לשחור אצל מישהו פרטי שעבד בחנות צמיגים,עשה לו עבודה מעולה לפני בערך כשנתיים,ממש חידש לו את הצג'אנטים בעלות של 200 ש"ח לכל אחד ועד היום מחזיק מעולה,אני לא יודע מי סיפר לך שזה מתקלף.

תלוי איפה עושים כנראה.

אם הייתי יכול להשיג את אותו הבחור הייתי עושה אצלו וזאת הסיבה ששאלתי אם מישהו מכיר מישהו טוב.

בנוגע למיצוי יכולת של הרכב,לא ממצה כמו שצריך,אין לי כל כך איפה למצות,אם הייתי ממצה אז ככל הנראה כבר היה נמאס לי ממנו והיית משקיע כמה אלפים ומגרד עוד כמה סוסים.

רשמתי את כל הפרטים היבשים האלה בהתחלה בשביל אנשים שחושבים על לרכוש רכב כזה,יש המון אנשים שמבלי להכיר עוד את הרכב ישר פוסלים אותו עקב אחזקה גבוהה,דבר שהוא לא נכון כל כך לפי דעתי.

לפי דעתי אחזקה סבירה בהחלט וכל אחד יכול לעמוד בה במידה והוא לא שובר את הרכב,מטפל בו וכו'.

לפי מה שאני רואה בנוגע לטיפולים,ביטוח,טסט וכל שאר החמוצים מסביב זה בדיוק עוד משהו כמו 5-6 אלף יותר לשנה בשביל אחזקת רכב כזה מאשר להחזיק רכב כמו מאזדה 6 למשל,ככה שזה לא בשמים וזה לא נורא בכלל,במיוחד כשמדובר על רכבים יחסית חדשים (עד גיל 5-6 נניח).

עכשיו שמתי לב לטעות קטנה,

התכוונתי שצריכת הדלק שלו בתוך העיר משהו כמו 1 ל 8,9.

מחוץ לעיר,אפשר להגיע איתו למשהו כמו 1 ל14.

לזה התכוונתי בכל אופן.

פורסם

הכוונה שאם ג'אנט צבוע יקבל מכה ממדרכה התוצאה תהיה מכוערת מאד בשל קילוף של הצבע.

בקשר למיצוי יכולות הרכב, כדאי לך לקחת אותו לכבישי הצפון וכדו' ולעבור הדרכות רק ככה תוכל למצות את היכולות שלו.

פורסם

ויפר,

מה שהתכוונו החבר'ה הוא שהסקירה לא ממש מספרת על הרכב / תחושות שלך / התנהגות / איכות וכד' אלא נותנת נתונים יבשים שכ"א יכול להוציא דרך האינטרנט.

בקשר למיצוי יכולות הרכב,

קח קורס נהיגה מתקמדת על הרכב בנס הרים עם מדריך אחד על אחד - תגלה שהרכב הזה יודע לעשות הרבה יותר ממה שאתה חושב (ושהוא גם נוטה לתת היגוי :shock: ).

נב. צ'יפס באוטו הזה -

משפיע הרבה יותר מ"לגרד עוד כמה סוסים".

הוא משנה את הרכב לחלוטין ומעלה הספק ב-60 כ"ס ויותר לכיוון ה-310 סוסים... מומלץ בחום!

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לא, זה APR בפיט סטופ.

ב-E&A זה מתבצע אחרת, במקום לתת לך תוכנה לנסיון שמתבטלת אוט'

מתקינים לך את הצ'יפ המעולה של GIAC ויש לך חודש להתחרט ולקבל את כל הכסף חזרה, בלי שאלות.

תאמין לי שלא תרצה להחזיר ;)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...