Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יתחיל בזה שמכרנו את האוטו והיינו צריכים אוטו לכמה ימים עד קבלת הרכב החדש, החלטנו להשכיר רכב לשבוע דרך שלמה סיקסט ואיפה שלא רצינו ניתקלנו בשירות מזעזע, מגעיל וחובבני.

זוהי הישתלשלות העיניינים:

1. יום ג' שבוע שעבר: מצלצלים לסוכנות נתניה בצהריים לשאול אם יש רכבים במלאי, בחורה עונה "כן יש 30 מאזדה 3 ועוד אקסנט וספארק אם תרצה" שהגענו באותו יום אחרי הצהרים לסניף "לא יודעת עם מי דיברת אבל אין לי פה רכב אחד להשכרה, הכל זה מהזמנה" לא משנה שהיא אימתה את המספר שדיברתי קודם ואין לה הסבר מי היה בצד השני. קיצר היא אמרה לנו להזמין באינטרנט ויהיה רכב למחרת.

2. הגענו ביום ד' (שעבר) בערב לקחת את הרכב חיכתה קורסה מסכנה ומעופשת שלא מיועדת אפילו בחינם להשכרה: אין מגב אחורי, צבע שרוף מלשלשת, ריפודים מלוכלכים ועם חורים, 60k ק"מ וכמובן פגיעות בפח מכל כיוון. הדבר היחיד שהיה קריטי זה המגב אז הבטיחו לנו שיבואו להחליף לנו את האוטו/ ישימו מגב, עד היום (יום ד') לא עשו דבר בנידון.

3. אחי שנפצע ביד אינו יכול להישתמש ברכב אז העדפנו בינתיים לקחת את האוטו שלו. את הרכב השכרנו לשבוע והיתכוונו להחזיר היום. היתקשרנו בתחילת השבוע לשלמה סיקסט לשאול האם נחוייב באופן היחסי למרות שהשכרנו לשבוע ונעננו בחיוב ושזה יהיה אותו תעריף, באנו להחזיר היום את הרכב,יום לפני הזמן. בקצרה לא רצו לשמוע והיו מבולבלים ורצו לעשות חיוב על 7 ימים מלאים לא מצאו את הידיים והרגליים ואיש אחד בסוכנות אמר והשני אמר משהו אחר קיצר לא זזו מעמדתם.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

השכרתי רכב ב SIXT בגרמניה ואני חייב לציין את ההבדל התהומי שיש בין השירות של שלמה, לבין השירות של סיקסט בגרמניה.

אין. שום. שירותיות. בכלום. בישראל.

דוגמא מיניאטורית:

רצינו להזמין מראש רכב שיחכה לנו במינכן, כמה שיותר קרוב לכתובת המלון.

באתר סיקסט העולמי מצאתי אחלה כתובת, ממש קרובה.

התקשרתי לשלמה, ונאמר לי ששלמה לא בקשר עם כל התחנות שראיתי באתר העולמי.

ביקשתי לתת לו את הכתובת שלי, ושיגיד לי מה התחנה הקרובה ביותר אליי שהוא עובד איתה.

קיבלתי דחיה על הסף, ונאמר לי כי הוא אינו מסוגל לעשות עבורי את זה, ונשלחתי לחפש בעצמי כתובת כתובת באתר המסריח של שלמה, שכמובן לא טרחו לשלם לאיזה מתכנת שיבנה להם מפה, כמו באתר העולמי.

זה כמובן, נטו מחוסר מקצועיות \ חוסר רצון להיות איתי על הקו ליותר מחצי דקה. חצי דקה זה הזמן שהם מקדישים כדי לקבל 1000 שקל ממני.

פורסם
ללא מילים

כתבה מרתיחה מאוד!

כל החברות מיתנהגות כמו אירגון פשע גם כלפי הלקוחות וגם במחירים שהם מוציאות מהיבואנים על חשבוננו!

ושאנשים אומרים לי שלקנות אותו מליסינג זה אוטו עם אבא ואמא, אז אני אומר להם: "נכון, אב מכה ואמא מיתעללת:lol:"

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אני לא אעשה להם פירסומת. בוא ונאמר שהיה בזמנו דיל מפתה והתנאי הוא שהמכונית תהיה עם 100 אלף ק"מ מינימום. ניגשתי לסניף של שלמה סיקסט ורציתי מכונית. סוכן המכירות ניסה בכל כוחו למכור לי מכונית עם 150 אלף ק"מ. הוא גם אמר שזוהי המכונית היחידה למכירה בכל הארץ, דבר שהתברר כשקר אחרי זה. הלכתי הביתה, נכנסתי לאתר האינטרנט שלהם וראיתי יותר מ 5 מכוניות בכל רחבי הארץ שהיו מעל 100 אלף ק"מ אבל גם עם 101, 105, 110 אלף ק"מ. לפני שעזבתי את הסניף שלהם הסוכן לקח את המספר שלי והבטיח להתקשר אליי. עד היום לא התקשרו ואני גם לא מחכה לטלפון מהם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אכן חברה מגעילה, הכתבה מהיוטיוב מעניינת.

כשהתענייניתי ברכב ובמקרה הגעתי אליהם , הסוכן דיבר שם כאילו הוא מוכר בשוק. אין לו שום מושג במכירות ואני אומר את זה כאיש שיווק

פורסם

לי היתה חווייה מזעזעת בסניף נתניה....אגב...אחד הנציגים בכתבה בסרטון היה זה שהציג בפניי את הרכב....

אני לא מבין למה הממשלה לא מגינה עלינו מפני רמאים מהסוג הזה...

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

• תוכן חדש...