Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת רצועת תיזמון במיצובישי סופר לנסר 1995

shemesh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

אחי רכש מיצובישי סופר לנסר 1995 עם 105,000 ק"מ כל הטיפולים ברכב נעשו במוסך מורשה היבואן, ביצעתי לרכב טיפול כללי הכולל: החלפת שמן מנוע, מסנן שמן, מסנן אויר, מסנן דלק, ניקוי מערכת קירור והחלפת צינורות רדיאטור עליון ותחתון, צינורות חימום, טרמוסטט, מכסה רדיאטור, נוזל קירור פרסטון אדום, ניקוי בית מצערת, חוטי הצתה, רוטור, מכסה מפלג, את כל הטיפולים האלו עשיתי לבד, ועפ"י מיטב ידיעתי ברכב הזה יש להחליף רצועת תיזמון ומותחן כל 90,000 ק"מ, ביררתי עם המוסך שהרכב טופל בו, הם לא הסכימו לשלוח לי דו"ח טיפולים אבל רק אמרו לי עפ"י בדיקה במחשב שלא נעשה טיפול רצועת תיזמון לרכב, השאלה שלי היא כזאת אין לי בעיה לעשות זאת לבד העניין הוא שאף פעם לא החלפתי רצועת תיזמון בעצמי ורציתי לשאול את דעתכם אם זה כדאי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן מרשים כל מה שכתבת שעשית לבד. יישר כח.

לעניין הטיימינג היות ואין לך רקע כללי בטיימינג ואף-פעם לא עשית בכלל, בשום אוטו, המלצה חמה מאוד=אל תעשה!

אל תתפתה כי אתה עלול לעשות פדיחות ונזק גדול. כאן המקום "לרדת מהעץ" (אני לא מתכוון לפגוע בך חלילה).

בקיצור, סוף מעשה במחשבה תחילה, תחסוך מעצמך אי-נעימויות עתידיות, למרות שהטיימינג שם יחסית פשוט וקל תיתן למישהו שמכיר לעשות.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מצב,שלרכב בן כמעט 18 לא נעשה טיימינג מעולם ז פשוט לא הגיוני בעליל.

אם לא הוחלף במהלך 5 השנים האחרונות כדאי לבצע החלפת רצועה,מותחן ומחזירי שמן +משאבת מים (במידת הצורך).

אם אינך מכונאי מוסמך,אתה עלול להסתבך ויש לא מעט רכבים בהם הרכבה לא נכונה של הטיימינג לפי הסימונים או טעות בשן שתקפוץ עלולה לעלות במחיר של ראש מנוע,חבל מאוד ולכן מומלץ לפנות למוסך כללי או מתמחה בדגם (לא חייב מורשה יבואן) כדי לבצע את הטיפול).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...