Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(שאלה בנוגע ל) פנגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה כמו 90% מהאנשים שחונים בכחול לבן כדרך קבע, אני משתמש בפנגו. נוח, יעיל וכו'. אך יש לי שאלה: מה קורה במצב שלמשל נכנסתי לרכב לאחר שהוא חנה במשך נגיד חצי שעה, נסעתי, ופשוט שכחתי לכבות את הטיימר והוא המשיך לרוץ עד ההגבלה? האם אפשרי לפנות אליהם או משהו? האם הפאנגו כבר אוטומטית מתחבר ל GPS והם רואים איפה הרכב היה באילו שעות?

זה לא קרה לי, אבל הייתי קרוב.

תודה.

.Your average Notepad

פורסם
כנראה כמו 90% מהאנשים שחונים בכחול לבן כדרך קבע, אני משתמש בפנגו. נוח, יעיל וכו'. אך יש לי שאלה: מה קורה במצב שלמשל נכנסתי לרכב לאחר שהוא חנה במשך נגיד חצי שעה, נסעתי, ופשוט שכחתי לכבות את הטיימר והוא המשיך לרוץ עד ההגבלה? האם אפשרי לפנות אליהם או משהו? האם הפאנגו כבר אוטומטית מתחבר ל GPS והם רואים איפה הרכב היה באילו שעות?

זה לא קרה לי, אבל הייתי קרוב.

תודה.

חצי שעה זה עניין של שני שקלים אולי. חבל על השיחה ועל הניסיון הוכחה שאכן שכחת.

למזלך ההגעה עד למגבלה היא כחצי שעה בלבד.

אין צורך בחתימה....

פורסם

בהפעלה דרך האפליקציה בסמרטפון קיימת התראה אם המערכת מזהה התרחקות מעבר למרחק מסויים מהמקום בו הופעלה החניה. אני לא יודע מה הרגישות ומעל איזה מרחק היא מתריאה, אבל זה קיים.

אני לא יודע אם בהפעלה טלפונית רגילה גם יש התראה כזו.

בכל מקרה, בהעדר התראה כזו ה"מונה" פשוט ימשיך לרוץ עד ההגבלה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בהפעלה דרך האפליקציה בסמרטפון קיימת התראה אם המערכת מזהה התרחקות מעבר למרחק מסויים מהמקום בו הופעלה החניה. אני לא יודע מה הרגישות ומעל איזה מרחק היא מתריאה, אבל זה קיים.

אני לא יודע אם בהפעלה טלפונית רגילה גם יש התראה כזו.

בכל מקרה, בהעדר התראה כזו ה"מונה" פשוט ימשיך לרוץ עד ההגבלה.

ממש לא.

החנייה מופסקת אוטומאטית לאחר 3 שעות מרגע ההפעלה.

פורסם

הכל תלוי באיזה עיר אתה חונה, לכל אחת יש מגבלת אורך זמן חניה משלה.

לי אישית לא יצא לשלם מעל שקל~שניים פר חניה בפנגו, לפעמים זה מצחיק לראות חשבון חודשי של 3 שקלים. אבל זה עובד.

חבר שהמלצתי לו להשתמש בשירות קצת מעופף ולא תמיד מכבה, על חניות שהוא שכח (בחדרה המונה עוצר ב8 בערב אוטומטי) יצא לו לשלם מעל 200שח רק החודש.

יש להם גם איזה שירות בתשלום (אחרי תקופת נסיון בחינם) שאמור לעזור לך להפסיק לשכוח לעצור את המונה, אני לא ניסיתי - גם ככה אני מספיק מסודר.

יכול להיות שבשבילו זה פתרון טוב..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תמליץ לחבר על איזיפארק. הוא גם מוגבל בזמן וגם מצפצף כל דקה כך שאם לא כיבית אותו עם ההגעה לרכב תכבה אותו תוך מספר דקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בפנגו החיוב מפסיק אוטומטית בשעה שבה כבר מותר לחנות ללא תשלום, או לאחר זמן החניה הקצוב באותו מקום. הנתון משתנה לפי העיר והרחוב. לפעמים התשלום עד 19:00, לפעמים עד 17:00, לפעמים מותר לחנות שעתיים, לפעמים שלוש.

זותומרת אם מותר לחנות שעתיים - ואתה לא מזיז את הרכב, כדאי להתקשר ולעשות חידוש, בתקווה שבאותו רגע אין פקח ליד הרכב.

יש להם שרות תזכורות שהוזכר מעלי - לא ניסיתי אף פעם. אפשר לברר באתר שלהם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...