Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שיש בעיה בלחיצה על דוושת הבלם אם אתה מכיר כמו שאני מאמין בגרמניות יש נורית חיווי שנמצאת על תיבת ההילוכים והיא אמורה להכבות בלחיצה על הדוושה ואז התיבה מאפשרת לי לשלב הילכוים (אני מדבר על התחלת נסיעה) בשלבים מסויימים היא כן נותנת לשלב ובשלבים מסוימים לא זאת אומרת לפעמים נותנת לי לשלב הילוכים ולפעמים בלחיצה על הבלם היא עדיין נשארת דלוקה עד מספר פעמים של לחיצות על הדוושה אני משער לעצמי שנמצא איזשהו "מפסק" לא תקין שגורם לבעיה בדוושת בלם וחוץ מזה אני רוצה תרשים חיווט חשמל כדי להכיר יותר את מערכת החשמל שלי ותרשים כולל של מערכת החשמל של הרכב אם אפשר לקבל אם זה מערכת הסוויץ ועד לבית הפיוזים מערכת משאבת דלק גם.

המון תודה שוב

פורסם

ייתכן שקיימת בעיה בסולונאיד שנמצא בידית ההילוכים או הלחצן (מפסק, יוניט) שנמצא בדוושת הבלימה.

בשני המקרים רצוי לגשת למוסך לשם החלפה מכיוון שהחלפת יונית אור בלם היא לא פשוטה ברכב זה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני הנדסאי חשמל השאלה היא אם אני אוכל לעשות את זה בעצמי? או שהממסרים האלו שונים לחלוטין ברכבים אלו?

פשוט רכשתי את הרכב לא מזמן עם הבעיה הזאת ואני רק רוצה לבדוק אולי אני יוכל לפתור אותה בעצמי..

עבדתי די הרבה עם חשמל רכב מערכות סטריאו, מולטימדיה, אזעקות ,מערכות Xenon , מערכות DVD, קודנים ועוד יש לי ניסיון וידע.

יש אפשרות לקבל תרשים חיווט מערכת חשמל של " סוויצ' " השייכת לסקודה אוקטביה מודל 2000 נפח מנוע 1.6 ליטר

תודה רבה על העזרה מרק!

• תוכן חדש...