Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהכותרת כבר מסבירה הכל, אבל אני מתכננת למכור את הגרנדה פונטו שלי ובא לי משהו קצת יותר כיפי ומתנהג והתקציב הוא מה יתקבל ממכירת הרכב + כ-30K ש"ח.

יש לציין שרצוי שהרכב יהיה כמה שיותר חדש, וללא בעיות מוטינין בנושא האמינות.

אשמח לייעוצכם

נ.ב - מבחינת מחירון משוקלל, איך מחשבים את התוספת על קילומטרז' נמוך מהממוצע? במקרה שלי הרכב עלה לכביש ביולי 2010 ועד היום עבר כ-40K ק"מ.

פורסם

לא רשמת אם את מחפשת ידני או אוטומט בכל מקרה ניראה לי שכדי לך לבדוק את הפאביה\איביזה 1.2 TSI (אם את מחפשת ידני יש מצב אפילו שתוכלי להביא פאביה חדשה בתוספת קטנה).

הTSI ירגיש לך הרבה יותר חזק מהפונטו שלך ויותר "כיפית" ממנה.

ולגבי המחירון שתיכנסי למחירון תוכלי לרשום שם את הקילומטראז ואת מספר היד וזה משקלל לך אוטומטית את המחיר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

ראיתי את עניין השקלול וכבר הסתדרתי עם זה - תודה

עוד לא החלטתי אם אני רוצה אוט' או ידני וזה למה לא רשמתי

בנוסף, האיביזות הרגילות רק מתחילות מ-95K ש"ח, וה-TSI מ-105K. ויש לי קצת "בעיה חזותית" עם פביות.

פורסם

אם אין לך בעיה עם הידני אז כדאי לך מאוד לשקול את זה בחיוב גם המחיר יותר נמוך גם חיסכון בדלק וגם פחות בעיות שעלולות לצוץ בעתיד.

לדעתי הפאביה יפה מאוד אבל אני משוחד. אם הבעיה החזותית שלך איתה היא משהו שלא ניתן לוותר עליו אז אולי תשקול לקחת איביזה יד שנייה.(למרות שהמחירים שמבקשים עליהם לא תמיד ריאליים).

חוץ מזה אני לא מכיר עוד רכב קטן בסביבות המחירים האלו שיהיה חזק ו"כיפי".(אולי סוויפט?!)

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
ראיתי את עניין השקלול וכבר הסתדרתי עם זה - תודה

עוד לא החלטתי אם אני רוצה אוט' או ידני וזה למה לא רשמתי

בנוסף, האיביזות הרגילות רק מתחילות מ-95K ש"ח, וה-TSI מ-105K. ויש לי קצת "בעיה חזותית" עם פביות.

אפשר להוציא איביזה "FR" ידנית בפחות מ-100K על הכביש, שווה לך לבדוק את זה.

פורסם

איביזה FR ידנית, אני מתכוון לרמת גימור FR(מנוע 1.2TSI).

תפנה לסוכנות סיאט. עם מיקוח תקבל אותה במחיר שציינתי(לפני מיקוח המחירון הוא 105-110K).

המנוע מאד נמרץ ופועל היטב בשילוב עם גיר ידני. האבזור נחמד מאד, עשו עבודה טובה במתלים ויש הרבה אחיזה. סה"כ גרסה מוצלחת לטעמי במחיר הזה. חבר שלי גם שיפר את שלו ועד עכשיו הכל תקין.

• תוכן חדש...