Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

כבר די הרבה זמן שאני רוצה לעשות משהו עם הוופרים שלי ולחזק את התחום הזה אצלי ברכב, לפי דעתי הוא חלש מידי.

נכון להיום מותקנים בדלתות מבודדות היטב וופרים 7" מדגם האבוק של אנסדנט אודיו, אין לי תלונה אחת על הוופרים הנ"ל הם חזקים ובעלי אופי בשרני כמו שאני אוהב אך בשביל להתמודד עם שאר המערכת הם מתאמצים מאוד. ולכן אני מחפש אלטרנטיבות.

האופציה הראשונה שישר קופצת לראש זה להכניס דאבל כזה לדלת דבר שמתאפשר היות והדלתות של הרכב שלי מספיק גדולות בשביל להכיל צמד כזה, אחרי מספר בירורים עם היבואן קיימים זוג נוסף במלאי שרק מחכים לי.

אך לפני שאני רץ לעשות מהלך כזה רציתי לדעת איזה עוד וופרים יכולים להתאים לי ולאופי המערכת שלי חשוב לי מאוד שהוופרים יהיו חזקים ובעלי אופי בשרני ועם באס פאנצי. לפי מה שאני מרגיש ברכב אני אצטרך בכל מקרה צמד וופרים בכל דלת אך השאלה, איזה?

חשבתי על הוופרים הבאים:

http://www.madisoundspeakerstore.com/hi-vi-woofers-6-7/hi-vi-l6-4r-6-woven-kevlar-cone-4-ohm/

http://www.madisoundspeakerstore.com/peerless-woofers-6-7/peerless-ppb-830874-6.5-poly-cone-woofer/

(הבעיה עם הצמד האלו שהם לא מתוכננים לעבוד בסביבה של רכב)

חשבתי עוד על וופרים כמו הרץ XL ששמעתי בכמה סט-אפים והם נשמעים טוב, או CDT M6+ , או אפילו המידריינג' הזה http://www.crescendoaudio.com/index.php/products/pro-audio/item/pwx-8.html?category_id=4

בגדול זה מה ש"תפס" לי את העין כשערכתי חיפוש באינטרנט אשמח לדעת עם יש לכם אלטרנטיבות אחרות או חוות דעת על מה שנמצא למעלה.

תודה ולילה טוב.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני חושב שדיברתי איתך פעם על זוג פירלס מעולים, אני חושב שהדגם היה SLS. הם מקבלים ביקורות ממש טובות בחו"ל.

כמו כן גם ה CDTM6+ ייתן המון באס.

איך בוריס אמר באחד המפגשים: דאבל זה דאבל :) לרוב תקבל יותר משני אלמנטים מאשר מאלמנט אחד, גם אם הם לא באותה הרמה.

ד"א, יש איזה פרויקט מעניין של שמתבשל אצל חבר פורום לגבי דאבל 8" בכל דלת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לגבי הקרסנדואים, לדעתי הם יתנו לך הכי הרבה עוצמה, אך לא איכות שיספק אותך. הם נחשבים פרו סאונד ככה שעוצמה בהחלט לא יהיה חסר להם.

חבל לשדך אותם לשאר הבמה שלך. אם אתה אוהב את ההאבוקים תשדך להם עוד זוג, אתה רק תהנה יותר ! :-)

פורסם

לפי התיאור שלך אתה לא מחפש וופרים אלא מידבאסים

במערכות SPL הולכים בדרך כלל על מידריינג' חזק ולא על מידבאסים או וופרים מקדימה.

אם אתה רוצה עוד מאותו דבר לך על זוג נוסף של AA האבוק

אם אתה רוצה דאבל מידריינג' עוצמתי בגודל 8

לך על סאנדאון ניאו פרו 8 \או סרווין ווגה מסידרת ה-PRO בגודל 8 \ או הרץ מסידרת ה-SPL בגודל 8.

פורסם

מקריאה בחו"ל הקרסנדואים הם מפלצות לא קטנות.

לא ראיתי ביקורות לגבי איכות. שהן מספיק אמינות. הביקורות הן סבבה.

אגב יש אותם גם ב6.5 אבל כמו שאמרו דאבל זה דאבל. אבל דאבל 8. זה עולם אחר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...