Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה מתעצבנים משיטת-מצליח? יבוא הפרייאר שיקנה או שלא. פעם הבאה תחסוך לך את הזמן ותשאל בטלפון אם הרכב עבר טיפול. אם לא, וותר מראש :)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מוכן לשלם מעל 60K ספציפית לבחור הזה, לא מטופל, שריטה פה מכה שם בקטנה ממש, משהו נוסף ששכחתי לציין! המוכר אמר שאמנם האוטו לא עשה טיפול, אבל אחיו מילא או שמן או מים! הוא לא יודע בדיוק מה, הסתכלתי עליו במבט חצי :? ובקשתי ממנו שיתקשר לאחיו וישאל מה בדיוק הוא מילא?! אז צלצל לאחיו ואחיו שגם לא כלכך ידע להסביר אמר: "מילאתי מים במיכל הכי שמאלי, היה על MIN ומילאתי עד קו האמצע" - המיכל הכי שמאלי זה המי קירור של הרדיאטור! לכו תדעו מי מילא כמה פעמים ומתי.

ומה הסיכוי שזה לא היה מי ברז...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
שוק האיביזות, או שמא נקרא לזה 'שוק הערסים' הוא שוק מנופח ומלא באוויר כמו החזה של רובם.

הם קנו את הרכב בהנחה, נוסעים בו שנה-שנתיים ומנסים למכור במחיר מחירון (שבמקרה שווה לסכום ששילמו).

זה לא מראה נדיר לראות כאלו עומדות בלוחות כמה חודשים.

.

ואיך בדיוק הגעת למסקנה המפ*רת הזאת ששוק האיביזות זה שוק הערסים?

כל מי שנוסע על איביזה הוא ערס?

הכללות עושים רק אנשים טיפש*ם !

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

יש לי חבר שמוכר סיאט איביזה 2011 1.2 TSI ידנית בצבע כחול כהה 2 דלתות

אם זה מעניין אותך שלח לי ה"פ אני אביא לך את המספר שלו

האוטו לא מתאים לו כי התחתן :) [מה שאישה גורמת לך לעשות...]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
האמת שאני כבר לא יודע מה המחירון, מצד אחד מחיר של חדשה מהסוכנות כרגע הוא 87 או 89 אם אני זוכר נכון.

מצד שני אנשים פה כתבו שמחיר חדשה הוא בערך 10-15 פחות עקב כל המבצעים שסיאט יוצאים כל שבועיים בערך.

על פי מחירון לוי יצחק הרכב שווה 63אלף שח, על פי יד 2 הוא בערך 70אלף שח.

והיום הסברתי לבחור שאם אקנה את שלו, ואעשה טוטאלוסט, אני אקבל לפי לוי יצחק ולא יד2 וכך גם הוא, אז שיידע שיד2 בסופו של דבר לא משקף.

אוהד.

עריכה: shayy, בסוף הוחלט על איביזה בדיוק מהסיבה שאני אלך עם בגדים שלא מתאימים לי, אני אוהב רכבי 2 דלתות ופאביה (לצורך העניין אותו מנוע) היא פשוט מכוערת בעיני וזו הייתה בהתחלה אופציה שניה שבכלל הייתה פשרה בהתחלה. אז שיהיה איביזה ושיהיה מה שיהיה, גם ככה זה לא רכב יוקרתי או שווה משהו, זה בדיוק כמו הקולט רק חדשה וצורה אחרת.

אפילו לטעמי, האיביזה פחותה מהקולט (בהנחה שהקולט חדשה כן?) בכל ההיבטים חוץ מבטיחות.

אסור כאן ללעוג או להשתמש בשפה לא נאותה ובצדק כמובן, אז מתאפקים ושואלים מדוע, באמת מדוע, כל כך קשה להגיע לסוכנות של סיאט, לגלות התענינות סימלית וגם לשאול כמה עולה כזה אוטו חדש וכל זה במקום להעלות כאן השערות וניחושים וגם זיכרונות בקשר למחיר. סיאט בארץ כבר רכשה מוניטין ( ולא רק היא ) של קשר רופף מעט בין מחיר המחירון למחיר האמיתי, גם כשמדובר בחדש מהחנות וגם בלוחות יד שניה, שמתקשים מעט לעקוב אחרי "המבצעים". הרי קיים סיכוי שתתלהב מאיזו איביזה משומשת, כבר אחרי האחריות, תעשה מאמץ וגם תקנה, רק כדי לגלות שבעוד תוספת לא רצינית, אם בכלל, יכולת לקבל חדשה כזו. לא חבל ?

פורסם

לגבי המוכר הספציפי שרשמת עליו, לא הייתי נוגע ברכב שלו.

לגבי מה שאנשים דורשים, זו כמובן זכותם, והרבה עושים את בשיטת מצליח.

הם כנראה לא ממש רוצים למכור, אבל אם יבוא הקונה המתלהב, הם ישמחו

לעשות עליו קופה.

כל הסיפורים, מחירון יד 2, תוספות ושאר ירקות, זה הכל בולשיט. אף אחד ממילא לא

משלם על זה כלום, והמוכרים יודעים את זה, אבל מנסים תמיד להעלות את המחיר

בגלל זה. כמו שכתבת, המקסימום שאתה צריך לשלם זה המחיר שאם מחר תעשה חו"ח

טוטאלוס, או שייגנב הרכב, חברת הביטוח תשלם לך.

כמו תמיד, סבלנות זה המפתח לרכב הנכון, ועדיף להמשיך ולחפש כמו שצריך,

ולמצוא את הרכב שאתה באמת רוצה, ולא להתלהב ולרכוש רכב שיאכיל אותך מרור.

פורסם
יש לי חבר שמוכר סיאט איביזה 2011 1.2 TSI ידנית בצבע כחול כהה 2 דלתות

אם זה מעניין אותך שלח לי ה"פ אני אביא לך את המספר שלו

האוטו לא מתאים לו כי התחתן :) [מה שאישה גורמת לך לעשות...]

עם אישה בהריון + ילד או או עם שלוש נשים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי את האיביזה SC וזה רכב ממש מפנק. רובם עם מערכת מולטימדיה ( מקווה שאתה קונה רק עם מערכת כי זה פלוס ענק ), ג'אנטים ממש יפים , גג פנורמי, מראה (לדעתי) קרבי ויפה, ומנוע לא רע בגדול.. אני אישית הייתי רוצה את 1.6 אבל 1.4 הוא חסכוני יותר אז תעשה את השיקולים שלך. מערכת HOLD HILL, קרוז קונטרול על ידני , מראות חשמליות מתקפלות, מזגן מפנק ... בקיצור אתה תהנה מהרכב. אני לא שוקל למכור את שלי בקרוב :-)

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לא צריך להתרגז. מוכר יכול לבקש כמה שהוא רוצה אבל הקונה הוא זה שמחליט כמה הוא מוכן לתת. הכל פסיכולוגיה במשא ומתן. תהיה נחמד וסבלני, תסביר לו מה מצב השוק במשומשות היום, כמה מודעות כמו שלו יש ביד2 ושהמגרשים וחברות הליסינג תקועים עם עשרות אלפי מכוניות ובטרייד אין יתנו לו 30 או 40 אחוז ממה שהרכב שווה וזה במקרה הטוב. תגיד לו שאתה לא יכול לשלם יותר מסכום מסוים ותשאיר לו טלפון שלך ותגיד שתשמח אם הוא יחליט להתגמש. בסוף מישהו יתייאש יבין את המצב ויתרצה לרדת מהאולימפוס. אז גם תוריד לו עוד על ריג'קטים בבדיקה...

פורסם
מישהו יודע להסביר לי למה כל מוכרי איביזות החדשות חושבים שיש להם ביצת זהב על הכביש?

בדיוק בגלל קונים פוטנציאליים כמוך, שחושבים שיש לרכב איזשהו יתרון יחסי על פני כל רכב מקביל ומתעצבנים מהמחיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ואיך בדיוק הגעת למסקנה המפ*רת הזאת ששוק האיביזות זה שוק הערסים?

כל מי שנוסע על איביזה הוא ערס?

הכללות עושים רק אנשים טיפש*ם !

:lol:

בוא נגיד ככה, יש לי את המקורות שלי.

ואם נדייק - לא אמרתי שכל מי שנוסע באיביזה הוא ערס, אמרתי שזה שוק של ערסים. וצר לי אם נעלבת, לא התכוונתי לומר שאתה ערס ח"ח.

האיביזה הינו רכב שיועד לצעירים, עם גג נפתח וג'אנטים ומראה קרבי, לכן הרוב הגדול שרכש אותו היו ערסים.

יש לך ספק שרוב הבעלים של רכבי וולבו הם בגילאי 50+?

יש לך ספק שמרבית הרוכשים של ה-107 הם צעירים?

להכללות, ידידי, יש עוצמה רבה. לשייכות שלך, שלי, יש כח. כמאמר המשפט: אתה יכול להוציא את הבן אדם מהשכונה, אתה לא יכול להוציא את השכונה מהבן אדם.

פורסם

אוהד - אני לא מבין את הטענות שלך. בשיטוט קצר ביד 2 אני רואה שהבחור מבקש ברף הנמוך של הסקאלה, כי כולם - ללא יוצא מהכלל - מבקשים מעל 60 ולו יש רכב עם ק"מ נמוך יחסית. בלי קשר, לא הייתי מתקרב לרכב שלא טופל כנדרש.

פורסם
:lol:

יש לך ספק שרוב הבעלים של רכבי וולבו הם בגילאי 50+? אין ספק

יש לך ספק שמרבית הרוכשים של ה-107 הם צעירים? יש ספק, ממש לא כל הרוכשים של ה-107 הם צעירים.

.

אתה כנראה תצטרך לבדוק את המקורות שלך כי רוב האיביזות הם לא של ערסים.

לפני שקניתי את האיביזה שלי מהחברה ראיתי בערך 20-25 איביזות משומשות,נכון שרובם (בערך 20) היו של צעירים אבל ממש לא של ערסים.

אולי אני ואתה לא משדרים על אותו גל ולפי דעתך כל הצעירים הם ערסים.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אני ממש לא מבין למה לקנות איביזה משומשת בת שנתיים וחצי במחיר הגבוה משל רנו קליאו חדשה מהסוכנות (65K ש"ח).

האם אתה סבור שהאיביזה כל כך שווה את ההפרש?!

האם עוד 200 סמ"ק עושים לך את זה?

האם זה העיצוב?

או שאולי החלון בגג??

או המערכת מולטימדיה והג'נטים המגניבים..

אם אתה מוכן לוותר על כל השופוני הזה, יש מצב שתוכל לרכוש רכב חדש עם אחריות לשלוש שנים ושיבצע את כל המסימות לא פחות טוב (לדעתי אפילו טוב יותר) מאשר האיביזה.

אגב, לגבי המחיר, הרכב נמכר בזמנו המחיר של 88K ש"ח, לאחר יום על הכביש מחירו היה 84K ש"ח (על פי מחירון לוי יצחק בזמנו).

עכשיו ניקח בחשבון שהרכב בן שנתיים וחצי, וכי הוא יורד ירידה ממוצעת של 13% בשנה, וכך מגיעים למחיר שבסביבות 60K.

ואכן, זה מה שהרכב שווה!

יחד עם זאת, גם במחיר של 60K לא הייתי רוכש אותו כאשר ישנן אלטרנטיבות כמו הקליאו במחיר דומה אך חדש מהסוכנות ועם אחריות.

לא שהקליאו היא עילוי, אך גם האיביזה לא מציאה גדולה, סה"כ סופר מיני כמו כל האחרות רק עם עיצוב קצת יותר מוחצן (אני חושב שיפה, אך לא שווה את תוספת המחיר).

פורסם

לא רק שהקליאו עדיפה בעיניי,

מראש לא הייתי קונה רכב עם הלוואה.

סה"כ יורד בתקציב. היום יש עסקאות מעולות, זה שוק של קונים.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...