Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השסתומים בגיר הזה (AD4) מגיעים כחתיכה אחת של 4 שסתומי בקרה + שסתום ויסות לחץ אחד, מחוברים בצמה מהמפעל (תמונה מצורפת) כך שלא ניתן לקנות רק שסתום אחד והסט הזה עולה 3000 שקלים בלי עבודה...ולכן המשפצים מפרקים חלקים ספציפיים מפירוקים ומחברים לצמה המקורית כדי להוזיל עלויות למחיר שאפשר איכשהו לעמוד בו, אבל כיום כבר קשה להשיג כאלו תקינים מפרוקים.

נכון לעכשיו אני צריך לתקן את הגיר שלי אבל איש הגירים שלי לא מצליח להשיג את שסתום וויסות הלחץ (מוקף באדום בתמונה המצורפת) וקניית צמה חדשה לא באה בחשבון. למישהו יש איזו צמה זרוקה איפושהו עם שסתום ווסת לחץ או יכול לכוון אותי איפה אפשר לקנות אחת כזו או לפרוקיה באזור המרכז שיש לה רכב כזה מושבת?

בתודה מראש.

AD4 SOLENOID PACK (pressure valve marked).jpg

פורסם

א.לא יודע מאיפה הבאת את המחיר הזה-מחיר להחלפת שסתום ויסות לפחות ברנו המעט יותר חדשות היה 1500-2000 ש"ח כולל החלפת שמן גיר.

ב.לא כדאי לחפש חלק מפירוקיה- יכול לעבוד שבוע-שבועיים ולשבוק חיים אחר כך.(ובכל מקרה חייב להחליף שמן גיר).

ג.כיוון שאתה מאיזור המרכז ממליץ לך לגשת למכון לגירים אוטומטיים י.ס גירים,שנמצא בצומת סגולה בפ"ת,שם פנה לספי או לשותפו יניב בכתובת: האלוף דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פתח תקווה בטלפונים:03-9303488 או 057-3868964

057-4561723 .

שיהיה בהצלחה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוקר טוב, תודה על התגובה.

א. אני אנסה להסביר יותר ברור - ב"רנו הקצת יותר חדשות" (קרי מגאן 2, גיר DP0 להבדיל מה-AD4 שיש במגאן 1) אכן אפשר להחליף כל אחד משמונת הסולנואידים בנפרד כי לכל אחד מהם יש קונקטור שמתחבר לצמה הכללית (כנראה שרנו הבינו שהם לא יכולים לדרוש 5000 ש"ח עבור סט ולכן הוסיפו קונקטור לכל סולנואיד). במגאן 1 כל החמישה מחוברים פיזית לצמה בלי קונקטורים ואי אפשר להחליף סולנואיד בודד, וגם רנו כמובן לא מוכרים בודדים אלא את כל הסט (תראה בתמונה שצרפתי להודעה המקורית) להבדיל מברנו 2 שם הם מוכרים סולנואידים גם בנפרד, לכן הברירה הפרקטית היחידה שיש למשפצי גירים כאלו (ולקוחותיהם) היא לאלתר. זה טוב? בטוח שלא, ברור שעדיף חדש אם היה בנמצא בבודד או במחיר סביר לכל הסט. למרבה המזל, הסולנואידים האחרים מלבד שסתום הלחץ תואמים את אלו מהמגאן 2 ולכן אפשר לקנות חדשים במחיר סביר וזה מה שהמשפצים עושים, אבל ווסת הלחץ לא תואם פיזית ולכן פשוט אין ברירה אלא לחפש מפירוק.

ב. ברור שלא כדאי אבל אין ברירה. לרכב מהשנתון הזה הברירה השניה היא פשוט השבתה בגלל העלויות, וחבל לי כי האוטו מתוחזק ונוסע טוב מעבר לבעיית הגיר החוזרת.

ג. מכיר את ספי ושות' ואפילו הייתי אצלם פעם לקבלת הצעת שיפוץ גיר והתרשמתי מאד לטובה מהיחס והמקצועיות, הבעייה שעלות התיקון שנתבקשה היתה גבוהה משמעותית מההצעות האחרות שקיבלתי. אני אנסה שוב בכל זאת. כמו כן, אם אשיג סולנואיד לחץ תקין באופן עצמאי (אני יודע לבדוק אותם) עלות התיקון תרד משמעותית כי המשפצים גובים פרמיה גבוהה על עצם השגת חלקים כאלו, גם כשהם משומשים ולא בטוח שיאריכו ימים.

בקיצור אם למישהו שוכבים בג'אנק סולנואידים בודדים מפירוק או יודע על רנו מהשנים 96-99 בפירוק או לפני גריסה אשמח לשמוע...:-)

• תוכן חדש...