Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10K

ShayT18
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

תקציב לרכישה - עד 10000 ש"ח ללא חריגה.

ידני/אוטומט - אוטומט(אני יודע שחלקכם יחלקו על ההחלטה אבל זו פשוט העדפה שלי...)

שנתון(מאיזה שנה הכלי) מעדיף משנת 97 ומעלה...

חדש/משומש -משומש.

מספר מקומות ישיבה - 5.

דרישות של צריכת דלק - שיהיה חסכוני,חשוב.

מה הצרכים מהרכב בעיקר נסיעות עירוניות,הרכב לא יסע כל כך הרבה,יחסית,אולם ייתכנו נסיעות מחוץ לעיר לעיתים...בקיצור נהג חדש בן 18.רכב אמין וטוב שלא יראה הרבה מוסך,שיהיה חסכוני כפי שציינתי,בקיצור שיעשה את העבודה וישמור על ראש שקט.

בנוסף, שמתי עין בעיקר על האופציות הנ"ל:

1)דייהטסו שרייד

2)יונדאי אקסנט

3)מאזדות למניהן...

אשמח אם נדון באפשרויות אלו וכמובן שגם שלילה שלהם והצעה אחרת תתקבל בברכה.תודה רבה!

:-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שרייד קלאסיק אופציה לא רעה,פשוטה ואמינה,מנוע 1.5 די זריז.

נסה למצוא פונטו ספייס ,הכי חסכונית לתקציב אולם לא פשוט למצוא שמורה.

האקסנט שציינת גם טובה,הייתה כזאת כ 8 שנים לאבא של חבר שלי,היה מאוד מרוצה מהאמינות של הרכב,יש לו מחלה של סדק בדש בורד.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שרייד קלאסיק אופציה לא רעה,פשוטה ואמינה,מנוע 1.5 די זריז.

נסה למצוא פונטו ספייס ,הכי חסכונית לתקציב אולם לא פשוט למצוא שמורה.

האקסנט שציינת גם טובה,הייתה כזאת כ 8 שנים לאבא של חבר שלי,היה מאוד מרוצה מהאמינות של הרכב,יש לו מחלה של סדק בדש בורד.

תודה רבה לך. בהחלט אשקול גם את הפיאט פונטו ספייס:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט שרייד! אבל אתה לא צריך את דגם הקלאסיק (סדאן 1.5 ליטר), כפי שהמליץ המגיב מעלי.

אתה בהחלט יכול וצריך להסתפק בהאצ'בק 1.3 ליטר, שתהייה חסכונית יותר וזריזה לא פחות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת היא שאני מעדיף את הסדן. אתם יכול לפרט לי אולי מאיזה סיבות בדיוק השרייד עדיפה על האקסנט או מאזדה כזאת או אחרת? ואם אני יקח את ה-1.5 במקום ה-1.3 עד כמה זה יהיה קריטי?תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם דייהטסו אפלאוז משנים 99-00 יכולה להתאים.הרכב עם מנוע 1600 זריז וחסכוני מאוד.אבל ויש אחד כזה גדול-

הכל טוב ויפה בשרייד /אפלאוז הישנות,יש לשים לב היטב ולבדוק כאשר הרכב עדיין קר ולא מונע,שברדיאטור יש רק נוזל קירור ולא מי ברז-אחרת בשלב כשה או אחר תמצא את עצמך משלם רק על מנוע 50% לפחות מעלות הרכישה.

לגבי גיר אוטומטי ברכב ישן- לא ניתן לדעת כלום- הגיר יכול לנסוע עוד שנים ויכול גם להתפגר מחר בבוקר אז קח בחשבון שה סוג של הימור.

אם אין לך צורך ברכב גדול,הייתי ממליץ לרכוש דווקא פונטו ספייס עם גיר רציף-חפש אחת כזו שמורה ומטופלת ותיהנה עד הגג

גם כאן חובה לבדוק,שיש נוזל קירור מקורי ולא מי ברז.מדובר ברכב קטן אמנם אך מאוד חסכוני בהוצאות הטיפול והדלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...