Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"פסי הרעדה" כביש 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה מתלוננים?

נסעתי שם עם האלפא אתמול, לראשון הגעתי במהירות של בערך 90 (מהירות הנסיעה באותו קטע). יש לי חשש שנגרם נזק, זה פשוט מרבע גלגלים גדולים עם צמיגים בעלי חתך נמוך.

כמובן שבבאים כבר נסעתי לאט וקיבלתי קללות מנהגי מוניות עצבניים.

פסי ההרעדה האלו נועדו רק כדי להוריד את מהירות הנסיעה בכביש עקב העבודות שיימשכו בו לתקופה ארוכה.

אין שום קשר בינם לבין מדידת מהירות או למצלמות (דרך אגב גם שלטי מדידת המהירות החדשים אינם לצורך דוחות).

פסי ההרעדה האלו ממש מסוכנים, במיוחד לצמיגי חתך נמוך ולדו-גלגליים.

ממליץ לכולם להתלונן באתר מעצ:

http://iroads.co.il/he/content/%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8

ניסוי חדש של מעצ: כמה רכבים יישברו בחודש

פורסם

אם נהיה רציניים לרגע - מול מי בודקים מה התקן ולמה הוא נדרש בדיוק?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מעניין איזה תקן בעולם מאשר לבנות פסי הרעדה שאינם מסומנים ושלא גורמים לאף נהג להאט. אלו כנראה פסי הרעדה מדגם מתקדם ומוצלח במיוחד.

אני כבר מזמן אמרתי שמישהו צריך לתת את הדין על כביש 4. אין יום שלא מתרחשת בו תאונה ומה שקורה עכשיו הוא מחדל שבמדינה מתוקנת המהנדסים שלו היו מושלכים לכלא ולהרבה שנים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מעניין איזה תקן בעולם מאשר לבנות פסי הרעדה שאינם מסומנים ושלא גורמים לאף נהג להאט. אלו כנראה פסי הרעדה מדגם מתקדם ומוצלח במיוחד.

אני כבר מזמן אמרתי שמישהו צריך לתת את הדין על כביש 4. אין יום שלא מתרחשת בו תאונה ומה שקורה עכשיו הוא מחדל שבמדינה מתוקנת המהנדסים שלו היו מושלכים לכלא ולהרבה שנים.

איתמר.

מאד מאד נכון וחבל שאין בישראל מישהו ש"מנקה" את כל הזבל הזה.

קובי

:-)

פורסם

רק אני לא רואה שום תשובה ממשית במסמך ההזוי הזה?

"וזאת לשם שיפור הבטיחות בקטע הזה"

מה זאת אומרת בכלל? כיצד זה משפר?

אותו דבר כמו שבחורף ביס יש תקלות ותקיעות בשידור תפנה אליהם והם יענו בתגובה - "זה קורה על מנת לשפר את איכות הצפייה".

• תוכן חדש...