Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר ימים ראיתי ברכב שלי (כפי שציינתי מיצובישי לנסר מודל 90) פיוז שנפל על הרצפה מתחת לדוושות. חיפשתי בתיבת הפיוזים וראיתי שהיא מלאה וכלום לא חסר.

הבעיה היא שכרגע אורות החניה (תמונה מצורפת) לא כובים והמצבר נגמר עקב כך אחרי יום (חייב להניע בכבל).

יש לכם מושג מאיפה נפל הפיוז? כנראה שהוא אמור להיות בלוח השעונים? אשמח להתייחסות ומיקום מדויק. תודה רבה :)

111.jpg

פורסם

אני חושב שלא מדובר באורות חניה, אלא באורות בלם.

האם אורות חניה דולקים גם בפנסים הקידמיים?

האם תאורת מספר רישי דולקת?

האם תארת לוח שעונים דולקת?

אם לא - אלו אורות בלם.

מעל דוושת הבלם יש מפסק (יוניט אור בלם) שאמור להדליק את האורות, כשדוושת הבלם נלחצת.

בדוק האם המפסק לא ברח קצת מהמקום, והאם הדוושה במצב משוחרר מפעילה אותו.

פורסם

תודה,

אתה צודק - מדובר באור בלם. המפסק נראה תקין. אני רוצה לציין שוב, שביום שהתקלה קרתה ראיתי על הרצפה של הרכב ליד הדוושות פיוז רגיל בצבע תכלת, 15 אמפר. יכול להיות שהוא נפל מאיפשהו? כי מעולם לא היו לי פיוזים ברכב שלא אמורים להיות מחוברים איפשהו. תיבת הפיוזים נראית מלאה..

פורסם

פיוז שנפל לא יכול לגרום לאורות לדלוק, אלא ההפך.

ברוב המקרים אורות הבלם שדולקים קבוע, דולקים עקב יוניט אור בלם לא תקינה/לא מכוונת. בדוק שוב, האם הזרוע של הדוושה מגיעה אל היוניט ולוחצת עליה.

פורסם

לגבי תאורת לוח השעונים - היא לא דולקת, רק אורות הבלם.

אני אבדוק ואחזור.. רק היום בלילה או מחר בבוקר.

בכל מקרה לא ברור לי איך פתאום ראיתי פיוז ברכב, יש לנו אותו יותר מ-6 שנים וניקינו אותו יסודי אולי 50 פעמים.

פורסם

יכול להיות שאלו כן אורות החניה? לפי התמונה?

אני אניע את הרכב הערב או מחר כדי לבדוק שוב בדיוק אם לוח השעונים דולק גם כן.

לגבי אורות החניה, יש פיוז? ואם כן, היכן?

יש סיכוי שפיוז שנפל יכול לגרום לפנס כלשהו ברכב (חניה או בלם) לדלוק קבוע?

• תוכן חדש...