Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש תגובה לגבי רכב רנו פלואנס דיזל

הסיבה שאני מעוניין בו כי הוא מאד חסכוני ועדיין גדול ומרווח

שאלתי האם הרכב אמין וטוב ומאיזה שנה הוא חסכוני ???????????

רכב שני הוא אופל קורסה שנת 2012 קיבל מכה בצד ותוקן

נסע רק 3000 ק"מ מחירו 70000 ש"ח ממש נראה חדש

האם הרכב טוב וחסכוני כמו שנאמר לי ??????

רכב שלישי הוא קיה פיקנטו אוטומט חדש מהחברה במחיר 75000 ש"ח

פורסם

3 רכבים שממש אין קשר ביניהם.

פלואנס דיזל - מכונית משפחתית עם מימדי פנים שמזכירים אפילו מכוניות מנהלים.

אופל קורסה - רכב סופר מיני, ההפחתה במחירון (אם מדובר בגרסה האוטומטית) שנויה במחלוקת, וצריך לבדוק האם יש משהו מעבר למכה, קשה לי להאמין שמישהו ישחוט את המחירון בצורה טוטאלית אם אין נזק רציני לרכב.

קיה פיקנטו - רכב מיני.

עכשיו יותר פשוט שתענה לנו - מה הצרכים שלך מהרכב? כמה אנשים הולכים לנסוע בו? כמה ק"מ בשנה אתה נוסע? האם גיר ידני בא בחשבון או לא?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
3 רכבים שממש אין קשר ביניהם.

פלואנס דיזל - מכונית משפחתית עם מימדי פנים שמזכירים אפילו מכוניות מנהלים.

אופל קורסה - רכב סופר מיני, ההפחתה במחירון (אם מדובר בגרסה האוטומטית) שנויה במחלוקת, וצריך לבדוק האם יש משהו מעבר למכה, קשה לי להאמין שמישהו ישחוט את המחירון בצורה טוטאלית אם אין נזק רציני לרכב.

קיה פיקנטו - רכב מיני.

עכשיו יותר פשוט שתענה לנו - מה הצרכים שלך מהרכב? כמה אנשים הולכים לנסוע בו? כמה ק"מ בשנה אתה נוסע? האם גיר ידני בא בחשבון או לא?

הצרכים שלי מהרכב הם : החשוב ביותר - חסכון בדלק. נוחות ל5 אנשים.

הנסיעה שלי הרכב היא כ50,000 קילומטר מינימום בשנה.

אוטומט כמובן.

תודה.

פורסם

אם כך אין מה לחשוב פעמיים - רק פלואנס דיזל.

המכונית היחידה מבין כולן פה שמשתלמת להרבה ק"מ וגם תתאים ל5 אנשים ברכב.

ממליץ לעשות נסיעת מבחן כי הגיר ה"אוטומטי" של הפלואנס דיזל הוא רובוטי ולא אוטומטי רגיל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רנו פלואנס דיזל היא החסכונית ביותר מבין הרכבים שציינת, בערך 19 קילומטרים לליטר בדגם האוטומטי.

הגיר האוטומטי של הפלואנס הוא רובוטי כפול מצמדים, כמו בפולקסווגן. זה לא גיר רובוטי ישן שדורש הסתגלות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברמת העיקרון כזו כמות של ק"מ מצדיקה בהחלט רכב דיזל.

אבל מה, לפני שאתה קונה - תבדוק כמה יעלה לך רכב חדש מקטגוריית הסופר מיני כמו קורסה ידנית\פיאט פנדה החדשה וכו', וגם את היאריס ההיברידית.

את החיסכון שתשיג ביאריס\פלואנס (שהוא משמעותי בק"מ שלך) אתה צריך לקזז עם העלות שלהן, שהיא יקרה בהרבה מרכבי המיני - ז"א שלפני שתשיג בפועל חיסכון, אתה צריך לקזז הפרש מחיר של עשרות אלפי שקלים.

כמו כן, יש כיום יבואנים נואשים (כמו זה של פיאט למשל) שמוכנים להתחייב על טרייד אין במחיר מחירון אם תקנה מהם שוב.

זה משמעותי מאוד כשאתה יודע שתוך 3 שנים הרכב שלך יהיה מוקצה מחמת המיאוס - אין הרבה אנשים שיהיו מוכנים אפילו להתקרב לרכב בן 3 עם 150 אלף ק"מ.

פורסם

אני בטוח שגם היבואן הנואש ביותר ״כפוף לתקנון״ ויש מגבלה על מספר הקילומטרים, סביר שרכב שנסע כל כך הרבה יספוג הורדה גדולה במחיר אם הם יסכימו לקחת אותו.

רצוי לברר הכל במעמד הרכישה כדי שלא יהיו אי הבנות כשתרצה למכור. כמו כן גבה כל הבטחה בניירת חתומה שכן הבטחות בע״פ לא שוות שום דבר.

• תוכן חדש...