Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סובארו אימפרסה אוטומטית מודל 94. הרכב נוסע היטב והוחלף בו מנוע לפני 3 שנים. אני מבקש לדעת תדירות החלפת טיימינג? האם יש נזק למנוע אם טיימינג נקרע בנסיעה? נורית power נדלקת למשך 10 שניות לאחר התנעה ולאחר מכן נכבית עליי לציין שבגיר מעביר הילוכים בצורה תקינה. האם זה מראה על בעייה בגיר? נורת chek engien דולקת קבוע בנסיעה . מה הסיבה לכך? תודה מראש לכל המשיבים.:x

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי מידע כללי על הדגם, אתה מוזמן לחפש פה (וגם בארכיון הפורום ע"י האופציה הזו).

לגבי הנורה, יש לגשת למוסך עם ציוד דיאגנוסטיקה מתאים בכדי לקרוא מה השגיאה שמדווח המחשב.

ממליץ לך בחום להתייעץ עם חזי, הבעלים של מוסך חזי ד"ר סובארו ביהוד אשר מתמחה ברכבים אלה.

פורסם

אם הוחלף מנוע,קשה לי להאמין שבאותו מעמד לא ביצעו טיימינג כיוון שהדבר מתבקש.

בכל מצב כדאי להתייעץ ולשאול במוסך מתי הטיימינג הבא (במכוניות היפניות הישנות משנות ה-90 בד"כ 5 שנים או 90,000 ק"מ המוקדם מביניהם).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...