Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 2008 4 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיוויק 2008 4 דלתות

הטיפול הבא הוא טיפול 75000 והוא עולה במוסך המרכזי כמעט 2000 ש"ח שאלתי היא היכן ניתן למצוא מוסך זול יותר או לחילופין לבצע את רוב העבודה בעצמי.

הבנתי כי יש להחליף גם מסנן דלק שהוא העבודה ה"קשה" שלוקחת הרבה זמן ולכן המחיר במוסך המרכזי כל כך גבוה.

כמובן שאני לא רוצה לחסוך בחלקים מעדיף מקורי.

פורסם

העבודה היותר רצינית לדעתי זה הפילטר שמן ולא הפילטר דלק, בעיקרון עם ידע בסיסי כלים וג׳ק אתה בהחלט יכול לבצע את העבודה בבית לבד. לא ממליץ אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה כדי לא לעשות נזק יותר גדול ממה שניסית לחסוך. מאיפה אתה בארץ? שיוכלו להפנות אותך למקום טוב בשבילך.

פורסם

טיפול 75 אלף. אכן יקר -עשיתי לפני חצי שנה !

החלק הכיי יקר זה המסנן דלק. 600 ש"ח

זה טיפול גדול שכולל, שמן גיר, שמן מנוע, מסנן שמן, ועוד כמה דברים .

וגם הטיפול הבא היה יקר לצערי. 90אלף

בגלל הפלאגים .

אני בזמנו חפשתי מוסך מורשה .

רוב המוסכים אמרו לי שלא כדי, להחליף שהיה לי בעיות לאחר החלפה.

וחלק אמרו לי ש זה לא כלול בטיפול -ושאם בדקו באתר של הונדה

והיו מוסכים שההבדל במחיר היה 100-200 ש"ח

במחיר כזה החלטתי ללכת על מוסך יבואן.

עם אני זוכר נכון שלמתי 1500 ש"ח

פורסם
טיפול 75 אלף. אכן יקר -עשיתי לפני חצי שנה !

החלק הכיי יקר זה המסנן דלק. 600 ש"ח

זה טיפול גדול שכולל, שמן גיר, שמן מנוע, מסנן שמן, ועוד כמה דברים .

וגם הטיפול הבא היה יקר לצערי. 90אלף

בגלל הפלאגים .

אני בזמנו חפשתי מוסך מורשה .

רוב המוסכים אמרו לי שלא כדי, להחליף שהיה לי בעיות לאחר החלפה.

וחלק אמרו לי ש זה לא כלול בטיפול -ושאם בדקו באתר של הונדה

והיו מוסכים שההבדל במחיר היה 100-200 ש"ח

במחיר כזה החלטתי ללכת על מוסך יבואן.

עם אני זוכר נכון שלמתי 1500 ש"ח

סלח לי על השאלה אבל כמה יקרים יכולים להיות הפלאגים שלך? זה מסתכם ב200 שח בערך עם אפשרות לפחות

פורסם

לדעתי הפילטר דלק נמצא מתחת למושב ולכן פירוק ברכב וההגעה אליו היא שעורכת עפי המוסך מספר שעות

ההצעה שנתנו לי מהמרכזי בראשל"צ הייתה 1900 ש"ח לדעתי הזוי.

האם ניתן לבצע את הכל מלבד החלפת המסנן דלק לבדי?

היכן אוכל לרכוש חלפים מקוריים?

לחילופין האם במוסך מרכזי יסכימו לעשות עבודה אם אביא אני את החלקים(אם בכלל מהלך שכזה יוזיל משמעותית את המחיר.?)

אני גר באיזור פ"ח כך שאם אתם מכירים מוסך אמין,טוב שמשתמש החלפים מקוריים אשמח לקבל מידע

פורסם

לא הצלחתי להבין כל כך איפה אתה גר.

1900 לטיפול הכולל פילטר שמן/דלק/אויר/מזגן פלאגים שמן מנוע, רפידות ברקס קדמי/ אחורי ושמן ברקס זה המון! טיפול כזה קניתי לאיביזה 2005 שלי במחיר של 850 שח וכל החלקים מקוריים. תנסה לחפש מקום שמוכר חלקים מקוריים של הונדה ותמצא איזה מוסכניק שאתה סומך עליו תן לו 200 שח וסגור סיפור. עבודה של פחות משעה.

פורסם
סלח לי על השאלה אבל כמה יקרים יכולים להיות הפלאגים שלך? זה מסתכם ב200 שח בערך עם אפשרות לפחות

פלגים אירידיום (כמו שיש להתקין ברכב זה) עולים כ-100-150 ש' לאחד בחנות חלפים. במוסך תשלם יותר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

גר באיזור פ"ת אם אפשר להפנות אותי לחנות חלפים ולמוסך אמין כמובן שארצה לקנות את החלפים מקוריים

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך אמין באזור פ"ת שיוכל לעזור לך עם החלפת הפילטר במחיר סביר הוא מוסך ש.ר שגם יצא צדיק אצל חיים הכט (בעונה שעברה, לא הנוכחית). הוא גם יוכל לאתר עבורך את הפילטר המקורי במחיר הוגן.

תנסה לדבר גם עם עופר או אמיר מהמוסך הירוק פתח תקווה. מהיכרותי איתם מדובר בצמד מקצועי ואיכותי שנותן הצעות מחיר הוגנות.

• תוכן חדש...