Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוצרים של מגווירס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שאלה קטנה .

מהיכן אתם משיגים את מוצרי טיפוח הרכב של מגווירס .

בדקתי באיביי ואמאזון ,אך נראה שהמשלוח גבוה ביחס לעלות המוצר .

אודה לעזרתכם.

הבנתי שהמוצר לא ניתנים לרכישה בארץ .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
לחברי הפורום שאלה קטנה .

מהיכן אתם משיגים את מוצרי טיפוח הרכב של מגווירס .

בדקתי באיביי ואמאזון ,אך נראה שהמשלוח גבוה ביחס לעלות המוצר .

אודה לעזרתכם.

הבנתי שהמוצר לא ניתנים לרכישה בארץ .

אני אישית מזמין אותם מאי-ביי בריטניה (ebay.co.uk). אולי המשלוח טיפה יקר אבל אני מוכן לספוג את העלות כי אלה מוצרים שישרתו אותי זמן רב יחסית (אולי מלבד השמפו שנגמר יחסית "מהר", תלוי במידת השטיפה שלך את הרכב).

פורסם

מזמין מ ebay.co.uk

יש שם חנות שקוראים לה apmotorstore והמחירים שם לא רעים והשירות שלהם מעולה (שלחו לי את כל הקיט שהזמנתי אחרי שדלף לי בקבוק במהלך המשלוח).

פורסם

אשמח אם תפרסמו פה את תוצאות החיפוש שלכם עם מוצרים מומלצים בזול מאיבי שמצאתם כדי שאני ושאר חברי הפורום נוכל להנות גם כן :)

פורסם

אחלה שמפו, משתמש בו תמיד.

מישהו מכיר את המוצר וחוו"ד עליו .

http://www.ebay.co.uk/itm/190714215763?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

כן, זאת המגבת שאיתה אני מגנב את הרכב לאחר השטיפה, מומלץ ביותר.

פורסם
אחלה שמפו, משתמש בו תמיד.

כן, זאת המגבת שאיתה אני מגנב את הרכב לאחר השטיפה, מומלץ ביותר.

תודה .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...