Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

טוב אז ככה,אחרי שהחלפתי נורות בתאורת בורר מזגן בקאוואליר החלטתי שעדיין התאורה לא מספקת אותי. בורר המזגן נמצא בחלק הכי תחתון,של הדש בורד.

אז החלטתי על נורות לדים ירוקות שיתאימו לגוון התאורה של הרכב,מכיוון שאין לי תמונות של לפני של הרכב שלי הבאתי מהאינטרנט :oops: .

את הנורות לד נתקין בשבוע הבא,אבל לבינתיים הפכתי את המתגים של הבורר לשקופים,והשינוי בתאורה עם הנורות המקוריות כבר מורגש מאוד! והכי חשוב? לא יותר מדי חזק ומושך את העין/מפריע/מסנוור.

איך עושים את זה?

מושכים את המתג של הבורר החוצה,יש שלושה בסה"כ.

מחממים עם הפן את הציפוי גומי העליון,מחכים שיתרכך מעט ואז מתחילים לקלף מסביב את המעטה גומי החיצוני.

נשארים שיירי פלסטיק קטנים,עם נייר שיוף עדין משייפים אותם. ומרכיבים בחזרה.

זאת התוצאה לבינתיים, לפני הלדים - למרות שעלה בראשי גם האופציה של לצבוע בצבע שקוף אם יש למישהו הצעות אשמח לשמוע.

2012-10-06 22.30.01.jpg

2012-10-07 14.27.05.jpg

2012-10-07 14.27.13.jpg

Chevrolet-Cavalier_LS_2003_800x600_wallpaper_09.jpg

פורסם

ערן,התאורה הירוקה מאירה את הפנל עצמו, ולבוררים יש תאורה משל עצמם. העדפתי לחזק את.התאורה של הבורר כי זה יותר חשוב לי.

פורסם

אצלי נשרפו כל המנורות של התאורת פאנל.

זה מסובך להחליף אותם? (למרות שאני בעיניים עצומות מכוון אותם).

מה הכוונה בלצבוע לצבע שקוף? (עכשיו זה שקוף לא?)

אני הייתי שם לדים בצבע COOL-WHITE (סוג של צבע, זה לבן 7000K ככה, הסוג לבן השני זה WARM-WHITE, הוא מגעיל אותי).

אם אתה רוצה עוד פרוייקט חביב בינתיים, אתה יכול להחליף את התאורת לד המקורית שיש בכופסאת מתגי חלונות (מקדימה, הרבעייה).

השבוע הלך לי קפוט המפסק של החלון של הנהג, בינתיים החלפתי אותו עם של הנוסע הימני, עד שנשיג חדשה.

בקיצור, יש שם לך ירוק, רק נגעתי בו הוא חזר לפעול.

אם יש לך כוח להלחים חוטים (למרות שלא חייב), תחליף שם את הלד הירוק, ללד SMD בצבע שבא לך, ותהנה.

(אני לא עושה את זה בנתיים, אין לי צורך בזה.)

• תוכן חדש...