Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי יונדאי אקסנט 2004, שלשום נתקעתי איתה באמצע הכביש ללא דלק, בפעם השניה (בפעם הראשונה לפני כחודש, חשבתי שהזיתי מד שמראה לי חצי מיכל), מד הדלק מזייף וכנראה שבגדול, בסביבות הרבע טנק להערכתי הוא מפסיק לרדת ואני לא מקבל שום חיווי על שימוש ברזרבי.

אני בן 20 עם ידע טכני בסיסי (עובד על מנועים סילוניים בצבא..), לדעתכם אני יכול לפתור את הבעיה בעצמי או שזה מורכב? ואם לא, כיצד אני יכול לדעת היכן מקור הבעיה? (מצוף, חיווט, שעון)

• ספונסר פורום
פורסם

בד"כ הבעיה היא במצוף (ולעיתים רחוקות בלוח שעונים).

לא מדובר בעבודה מסובכת ויש מספיק מדריכים ברחבי הרשת.

אני ממליץ לך להתייעץ עם אוו ספידומטרים אשר מתמחים בתחום.

פורסם

החלפת מצוף היא פעולה מורכבת?

אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לאתר או כל מקור מידע שקשור לפירוק או אופן הרכבה של מצוף ביונדאי.

פורסם

בעיה זהה לחלוטין באותו רכב לחלוטין (גם מאותו מודל) היה גם אצלי. הוחלף מצוף את המחוון בחולון לאחר ניסיון כושל באוו, ממליץ בחום על המחוון. בהצלחה!

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

• תוכן חדש...