Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כל הרעיונות שעולים לי למסעדות שאני מכיר באזור הכרמל, חיפה אשר ניתן להעביר בהם ערב שקט ורומנטי נראים בנאלים.

אני מבקש המלצה למקום שקט ונעים להעביר ערב רומנטי בכרמל או בחיפה. אוכל-מסעדה טובה

(אין בקשות מיוחדת), אולי לאחר מכן פאב שקט ונעים כדי לחתום את הערב.

חברים המליצו לי על פאב/מסעדת אלתרמן ביפה נוף, האם נחשב למקום שקט/רומנטי?

אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע.

תודה מראש.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לא הייתי קורא לאלטרמן מקום שקט, אם כי אני מאד אוהב אותו והנוף מדהים לדעתי. כשילוב - מקום לא רע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש את המסעדה של הברברוסה ברח' יפה נוף, היכן שהיה הרנה'סטורנט.

אוכל סבבה, אוירה טובה ותמיד אפשר לעשות אחר כך טיול קטן בטיילת להוריד את האוכל, לא חסרים פאבים חמודים גם באזור לקינוח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אתם יכולים לבלות חצי יום במתחם לאונרדו- חופים יפים ושקטים, אם אתם לא בקטע של ים בבניין הצמוד יש שם ספא שאני וחברה שלי היינו בו, והיה ממש מדהים. טיפה יקר, אבל באמת מדהים. אח"כ הלכנו לאכול בלאונרדו ארוחת ערב, ארוחת ערב מלאה וטעימה עם נוף מדהים לים. את שאר היום בילינו בלטייל בחיפה.

פורסם
יש את המסעדה של הברברוסה ברח' יפה נוף, היכן שהיה הרנה'סטורנט.

אוכל סבבה, אוירה טובה ותמיד אפשר לעשות אחר כך טיול קטן בטיילת להוריד את האוכל, לא חסרים פאבים חמודים גם באזור לקינוח.

תודה על ההמלצה!

אכן המסעדה של ברברוסה היתה מקום מושלם להביר בו את ערב שקט, הנוף המדהים מהמסעדה זה מה שעשה את ההבדל. :wink:

לא ידעתי האמת שיש לברברוסה סניף ביפה נוף ועוד מסעדה (!), הייתי בטוח שיש להם סה"כ 2 פאבים בקריית חיים ובאיזור מרכז חורב. :shock:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

חשבתי להמליץ לך על הסינטה בר , אולי אחת ה-מסעדות בחיפה .. אבל אני רואה שהסתדרת יופי..

:-)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אומנם כבר בילית ערב מוצלח (ואכן ברברוסה זה אחלה מקום!),

אבל תרשה לי להמליץ על עוד מקום שאשתי לקחה אותי אליו ביום הולדת לפני כשנה וחצי - "הנמל 24".

http://hanamal24.rest.co.il/he/home/default.aspx

זה מקום יותר "פאנסי" ויחסית לא זול, אבל אם חשובה לך אווירה רגועה ומנות מיוחדות, בהחלט מומלץ לנסות.

(נמצאת בקצה מתחם הטיילת החדשה של הנמל)

בברכה!

יונתן.

פורסם

מקום נעים, עם נוף נפלא, שירות יוצא דופן, אוכל (מהמעט שטעמתי) מוצלח ומחירים נוחים, הוא הבר יין ברחוב יפה נוף.

קח אותה לדייט הבא ;-)

ותזמין פטה כבד.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...