Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע הרכב והווקס שמתאים לו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אתם תצחקו אבל אני לא בטוח אם הצבע של הרכב שלי הוא מטאלי או רגיל. הרכב נקנה כחדש והצבע שלו הוא כסוף. במפרט של הרכב באתר היבואן רשום רק כסוף, כאשר ליד רוב הצבעים האחרים רשום גם מטאלי. האם זה אומר ששלי לא מטאלי? גם ברשיון הרכב רשום רק צבע כסף.

עכשיו כאשר אני אקנה ווקס ושאר חומרי הטיפוח, האם אני צריך להתאים אותם לצבע הרכב שלי וגם לעניין המטאלי או רגיל? או שכל ווקס יתאים לכל צבע? (אדום, ירוק, כחול, כסף וכו').

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הצבע של הוא כסף (כסוף אני מבין שהכוונה לצבע כסף) אז הוא בהכרח צבע מיטאלי, אחרת היה רשום אפור.

לעניין הווקס, יש ווקס שמיועד לצבע מיטאלי ויש לצבע מאט, אולם למעשה ניתן להשתמש בשניהם על כל צבע. וקס משאיר שכבת הגנה על הצבע ותו לא.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שדניאל אמר,

אין ווקס לצבע מטאלי, זאת מכיוון שכל הצבעים היום (החל משנות ה90) מצופים עם לכה שקופה.

ווקס (טוב) עשוי מחומרים טבעיים ומכיל בתוכו קארנובה

אוטם צבע/סילנט עשוי מתרכובת כימית

היום יש סינלטים שמספקים ברק והגנה מעולים והווקסים לאט לאט נעלמים או מיועדים יותר למי שרוצה ברק עמוק מאוד ומוכן כל חודש חודשיים למרוח שכבה חדשה.

כמו כן, שלב חשוב לפני ווקס זה פלסטלינה,

כדי שהווקס/אוטם יתאחד בצורה טובה לצבע לפלסטלינה יש תפקיד חשוב בניקוי הצבע והכנתו למריחת ווקס/אוטם.

ווקס טפלון זה סוג של בולשיט ושימוש מוגזם במושגים ע"י חברות בינוניות ובמטה.

יש בארץ סילנטים מעולים של מנזרנה, Optimum ו - Chemical Guys.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ווקס (טוב) עשוי מחומרים טבעיים ומכיל בתוכו קארנובה

אוטם צבע/סילנט עשוי מתרכובת כימית

היום יש סינלטים שמספקים ברק והגנה מעולים והווקסים לאט לאט נעלמים או מיועדים יותר למי שרוצה ברק עמוק מאוד ומוכן כל חודש חודשיים למרוח שכבה חדשה.

יש בארץ סילנטים מעולים של מנזרנה, Optimum ו - Chemical Guys.

אז מה בעצם ההבדל בין שניהם? שניהם מספקים ברק והגנה ואת שניהם צריך למרוח כל כמה זמן. אז במה הם נבדלים? חוץ מההרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי באתר אוטוסטור את אוטם הצבע Menzerna PL Power Lock ובצילום של הבקבוק כתוב polishing compounds. מה הקשר בין אוטם הצבע הזה לפוליש, שזו פעולה אחרת לגמרי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-PL של מנזרנה הוא מצויין.

מדובר על אוטם צבע מצויין, עמיד מאד ונח לשימוש.

הוא אינו מוצר פוליש. מנזרנה מייצרים מוצרי פוליש וזה מצויין תחת השם שלהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-PL של מנזרנה הוא מצויין.

מדובר על אוטם צבע מצויין, עמיד מאד ונח לשימוש.

הוא אינו מוצר פוליש. מנזרנה מייצרים מוצרי פוליש וזה מצויין תחת השם שלהם.

הה התמונה של הבקבוק. מתחת לאותיות האדומות רשום polishing compounds. למה הכוונה?

1.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרתי לך, זה חלק מהלוגו שלהם.

כתוב "מנזרנה" ומתחת את את מה שהם מייצרים - polishing compounds.

כתוב - PL - POWER LOCK וכתוב לך שזה סילנט(אוטם צבע).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...