Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.tami4.co.il/products/home/water-filter-מדובר במכשיר הזה

בדקתי את כל חלקי המכשיר והם נראים תקניים ולא סתומים הבעיה שהיא לאחר דקות מס' יוצא מים מהברז (יש השהייה כל שהוא והנורת UV נדלקת ביחד עם סיום ההשהיה),התקשרתי לשירות לקוחות לא ידעו מה הבעיה,הגיע טכנאי לא הצליח לפתור את התקלה ורצה כמובן שאחליף למכשיר חדש בתשלום-סירבתי.

יש למישהו כיוון איפה הבעיה?נתקל בבעיה כזאת?חשבתי על המנוע של המכשיר,אבל הוא עובד.

תודה

פורסם

צור קשר עם חבר הפורום "ברווז".

קוראים לו דורון והוא בעל עסק לממכר מתקני מים ומתן שירות. לא של תמי 4, אבל אולי בכל זאת הוא יוכל לסייע לך להבין מה הבעייה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני ממש לא מכיר את תמי. אבל אנסה לעזור...

1) אתה אומר שבסיום הדיליי הנורה נדלקת. האם למערכת שלך יש משאבה? האם היא נכנסת לעבודה חלק או ש"מגמגמת"?

2) ייתכן שהבעייה היא במפסק שנמצא בקופסא מתחת לכיור, זו בעייה חשמלית ויהיה כנראה צריך להחליף את החלק.

3)אם יש לך ידיים טובות, נסה לפרק את הברז עצמו ולנקות את האיזור שבו יושב המעגל החשמלי של המפסק, אולי הצטבר שם ליכלוך או משקעים ש"תורמים" לאי העברה של הפקודה של המפסק לפעול... רק בזהירות עם הצינור שמחובר אליו, אל תמשוך בכח. יש שם כמה חיבורים עדינים.

4) מה לגבי תאורה כחולה בברז? (יש דגמים של תמי [לא יודע אם לכולם] שבהם יש לברז תאורה כחולה יפה כשפותחים אותו) האם היא נדלקת מיד?

האם המכשיר עוד באחריות? אם לא, אולי שווה לך להיפטר מהם לגמרי ולהחליף למשהו יותר טוב...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

BADI - דיליי ולא דיילי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני ממש לא מכיר את תמי. אבל אנסה לעזור...

1) אתה אומר שבסיום הדיליי הנורה נדלקת. האם למערכת שלך יש משאבה? האם היא נכנסת לעבודה חלק או ש"מגמגמת"?

2) ייתכן שהבעייה היא במפסק שנמצא בקופסא מתחת לכיור, זו בעייה חשמלית ויהיה כנראה צריך להחליף את החלק.

3)אם יש לך ידיים טובות, נסה לפרק את הברז עצמו ולנקות את האיזור שבו יושב המעגל החשמלי של המפסק, אולי הצטבר שם ליכלוך או משקעים ש"תורמים" לאי העברה של הפקודה של המפסק לפעול... רק בזהירות עם הצינור שמחובר אליו, אל תמשוך בכח. יש שם כמה חיבורים עדינים.

4) מה לגבי תאורה כחולה בברז? (יש דגמים של תמי [לא יודע אם לכולם] שבהם יש לברז תאורה כחולה יפה כשפותחים אותו) האם היא נדלקת מיד?

האם המכשיר עוד באחריות? אם לא, אולי שווה לך להיפטר מהם לגמרי ולהחליף למשהו יותר טוב...

תשובות

1. אין משאבה

2.אני משער שזה הכרטיס האלקטרוני שנמצא בתוך הקופסה שמפסיק לתת פקודה להתחיל למים לזרום במידי(אבל למה אחרי מס' דקות כן נתפסת הפקודה?)

3.בדקתי הכל נראה תקין, לא נראה שיש סתימה כלשהיא או חפץ או גורם זר שמפריע, הוחלף גם הברז לבדיקה

4.צודק בדגם שלי יש נורה יפה שנדלקת אבל רק אחרי ההשהיה דהיינו מתי שהמים זורמים היא נידלקת

המכשיר לא באחריות, מחברת תמי נאמר שהם לא מתקנים כרטיסים ועוד בכלל כרטיס כזה ישן אלא רק מחליפים וחדש כזה עולה 400 שקל.

פורסם

אם הוחלף הברז, הבעייה כנראה בכרטיס באמת. אני לא מבין בעצמי מאיפה ההשהייה מגיעה, חשמל זה או כן או לא- או שיש או שאין, בד"כ.

מניסיוני האישי, כשמכשיר עושה בעיית חשמל, ב-90% מהמקרים מדובר על חוט או מגע רופף איפה שהוא. אם אתה יכול להוציא את הכרטיס ולבדוק את כל החיבורים שלו, אולי תצליח לפתור את העניין ב"קוויק פיקס".

מעבר לזה, אני לא יכול לעזור לך יותר... אלא אם תחליט להחליף את כל המתקן :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...