Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להחליף את הרכב כמובן ולקנות מליסינג (יש לי כבר ניסיון בדבר)

יש לי כרגע יונדאי אקסנט 07 שסה"כ היה בסדר (למרות שהabs התקלקל ועוד דברים קטנים)

אבל סה"כ עשה עבודה טובה.

אני רוצה אוטו משפחתי אמין וחסכוני בדלק כדי ליסוע לעבודה (עשר דקות בכל כיוון) ובערך פעם בשבוע-שבועיים למרכז.

אני נוסע כמעט רק בינעירוני.

השאלה היא איזה רכב לקנות בתקציב של 60k

פורסם

אני חושב שכדאי שקודם תנסה למכור את הרכב.

אתה תגלה שקשה מאוד למכור רכב כמו שיש לך, כי דגמי 09 מציפים את השוק והמחירים נמוכים והתנאים מעולים - ככה שהרבה אנשים שמעוניים באקסנט כמו שלך מעדיפים להשקיע עוד טיפה ולקנות דגם חדיש יותר.

יכול להיות שתגלה שאתה לא מקבל את הכסף שחשבת שתקבל - אז שווה לנסות למכור ולראות כמה מקבלים.

פורסם

שלום yosshor,

בסכום של כ-60 אלף ₪ תוכל למצוא מגוון רחב מאוד של מכוניות משפחתיות שיתאימו לדרישותיך. הבחירה הנפוצה ביותר בשנים הרלוונטיות לתקציבך הייתה מאזדה 3, ואכן מדובר במכונית משפחתית טובה. למאזדה 3 רמת אמינות גבוהה, צריכת דלק ממוצעת ועלויות אחזקה ממוצעות. בהשוואה לאקסנט שברשותך אתה תרגיש שביצעת קפיצת מדרגה נאה ביותר.

כיוון שעושה רושם שאתה בסך הכל מרוצה מהיונדאי שברשותך, תוכל לשקול לשדרג את האקסנט שברשותך ליונדאי i30. מדובר במשפחתית מאוד מוצלחת מבית יונדאי, אמינה וחסכונית. ה-i30, בניגוד לאקסנט, מגיעה בתצורת 5 דלתות (האצ'בק) כך שתא המטען שלה אינו נפרד. זה לא אומר שהיא אינה מכונית משפחתית, תא המטען שלה גדול למדי והמושב האחורי מרווח מאוד.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

בכנות אין לי זמן להיתעסק עם מכירת רכב אני רוצה לקנות מליסינג וזה הרכב השלישי שאני אקנה מליסינג.

אני מתלבט בין הסוגים שיש בשוק

• תוכן חדש...