Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני עומד לרכוש יונדאי i30 cw שנת 2009.

ראשית עליי לציין שערכתי לו בדיקה לפני קנייה בקומפיוטסט בראשון לציון מערב ולתדהמתי בשיחת הסיכום הבוחן הציג לפני דו"ח בן דף אחד, -לא ממוחשב- עם הליקויים. לטענתו הרכב "חדש" (42000 ק"מ) מבחינה מכנית ורק צריך להחליף צמיגים קדמיים +כיוון פרונט.

במהלך הנסיעה שלי אל מכון הבדיקה וחזרה , במהירות נמוכה הרגשתי שהמנוע קצת רועד. לא משהו חזק, לא משהו שמורגש בהגה או שמלווה בזיופים וכו' אלא סוג של ויברציות.

על אף שכבר העברתי את סכום הקנייה לסוכנות הרכב עוד לא לקחתי אותו ולא בוצעה העברת בעלות כי לא יכולתי להגיע.

אני זקוק באופן דחוף לתשובה ב3 עניינים:

1) האם הויברציות האלה הן דבר נורמלי , כלומר האם המנוע לא אמור להיות שקט לחלוטין?

2) האם זה לגיטימי לבקש לערוך בדיקה לפני קנייה במכון מכובד שמספקת דו"ח ממוחשב לפני שאני מסכים לקבל את הרכב?

3) האם עדיף כבר לקחת את הרכב לבדיקה למוסך מורשה יונדאי (כמו הילוך שישי) במקום למכון בדיקה ושיבדקו את הבעיה הספציפית (במידה וזו אכן בעיה)?

תודה!

פורסם

1) www . cars forum . co . il/vb/showthread.php?p=2847640&postcount=4 (תוריד את הרווח)

2)לגיטימי בהחלט.

3)בשביל השקט הנפשי הייתי גם לוקח את הרכב למוסך מומחה וגם עושה בדיקה במקום בו אני בוחר כך תיצא מהקנייה בלב שלם.

פורסם

אהלן Nuker אני מודה לך על תגובתך.

לא הצלחתי להיכנס לקישור שהוספת. אתה יכול לבדוק את זה בבקשה?

הייתי שמח לעוד תגובות בבקשה, זה דחוף.

תודה.

פורסם

לא הצלחתי להיכנס לקישור שהוספת. אתה יכול לבדוק את זה בבקשה?

תודה.

תריץ חיפוש בפורומים "I30 ויברציות" אמור לתת לך כיוון בקשר לרעידות.

פורסם

לי יש I30 בגרסה הרגילה (לא סטיישן) ואין שום ויברציות.

אם יש אצלך משהו- זה לא תקין.אם הרכב עדיין באחריות,פנה למוסך מורשה או שתבקש מחברת הליסינג/המגרש לתקן את הליקוי.

מעבר לכך,האם אתה הזמנת את הבדיקה ושילמת עליה ? כי מה שסיפרת יותר ממוזר.לקומפיוטסט יש דו"ח בדיקה מפורט מאוד של מס' עמודים ויש לי חשד,שנפלת אולי על סוחר שמכיר היטב את מכון הבדיקה ומשהו כאן לא נשמע תקין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...