Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים עברתי כמה שרשורים בנושא והחלטתי לשאול לגבי המקרה שלי

נתקלתי בבעיה באוטו שלי היה לי מצב שהאוטו עמד מנותק מהמצבר תקופה מסויימת כשהרשיונות שלו היו מוקפאים

ברגע שהחזרתי את האוטו לכביש לקחתי אותו לטסט האוטו עבר חלק את הטסט ונסע חלק 250 קמ מאז ואז איזה יום אני יוצא והאוטו מתחיל להשתגע כאילו החשמל מתנתק לו נסעתי ככה בערך 3-4 קמ ואז פתאום כשאני עולה בעליה האוטו מתכבה לגמרי והחשמל התנתק בכל האוטו . בגלל שחכתי לחזק את הבגרים של החיבור למצבר, פתחתי את המכסה מנוע בדקתי מגעים במצבר והכל חזר לקדמותו ונסע חלק ואחרי יום יומיים האוטו התחיל לגמגם והתחילו רעידות מוזרות בהאצה הוא מגמגם ואז מתחיל להאיץ אני לא מצליח להבין מה קרה לו

אשמח לשמוע דעתכם על מקרה זה

עם היו לכם מקרים כאלו ואיך אני יכול לסדר את המצב

ועם אפשר לנסוע במצב כזה ברכב?

פורסם

התיאור שלך ממש לא מדוייק, קשה להבין ממנו.

גם אם קטבי המצבר מנותקים (מה שאסור ועלול לגרום לנזק גם למע' ההצתה ולא רק), ברכב אמור להיות "חשמל" כל זמן שהמנוע פועל.

בעיות שיכולות לגרום לתופעה זו, ובתנאי שמצבר הרכב תקין, מתח הטעינה תקין ללא סטיות וקפיצות, מפלג תקול (מתג הול / מודול הצתה) , מש' דלק, פילטר דלק, ועוד.

גם יתכן שאם יש אזעקה או קודן, שהם מייצרים את התופעה.

יש לבדוק באופן מקצועי.

בברכה

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כמו שדני כתב יכולות להיות סיבות רבות לתופעות אלו וצריך לבדוק זאת במוסך באופן מקצועי:

בעיות נפוצות:

סתימות דלק(פילטר,מזרקים),חוסר לחץ משאבת דלק.

כניסת אויר לצנרת הדלק(עקב צינור דלק סדוק)

מצערת סתומה ,מלוכלכת.

חיישנים לא תקינים.

בריחת ניצוץ,חוטי הצתה סדוקים.

מודול הצתה מתג הול לקוי

דיסטריביוטור סדוק,בלוי

מגע אדמה רופף מגעי מצבר, אלטרנטור רופפים, מתח טעינה נמוך.

פלגים לא סגורים היטב,פלגים רטובים ממים,שמן,בלויים,גאפ סגור ע"י בוצה באחד הצילינדרים או יותר.

ניצן

פורסם

כל העניין הזה קרה אחרי שהיו ניתוקים בזמן פעולת המנוע בגלל מגעים שלא היו מחוברים טוב למצבר

הטעינה עובדת כמו שצריך

ועכשיו תדלקתי את האוטו והוא הפסיק לגמגם נסעתי בו כמה דק ואז השארתי לכמה זמן ושוב הנעתי ונסעתי בו בתחילת הנסיעה הוא גמגם מס' קלומטרים ואז זה ניגמר והוא נסע חלק

תודה על העזרה מחר בבוקר אני יבדוק כל סעיף וסעיף במנוע

• תוכן חדש...