Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 406 בעיה ברדיו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן נודע לי לאחרונה כי הלך לי הטיונר הרדיו של הרכב מדובר על פג'ו 406 שנת 02, בקיצור רדיו לא קולט

מישהו יודע היכן אני יכול לתקן וכמה יעלה לי ? , ניסיתי אצל ירון בר למי שמכיר וגם הוא אמר שהוא כבר

לא מזמין את החלק הזה אבל הוא מכיר תבעיה, עכשיו לא בא לי להחליף לרדיו אחר .זה רדיו מובנה ומערכת טובה ! (של קלריון)

פורסם

אתה יכול כנראה להחליף למערכת אחרת, נראה שתאלץ לרכוש מתאם פלסטיק מיוחד, ולא בטוח שקל להשיגו כיום.

החלפה שכזו תהיה זולה יותר מאשר התעסקות עם המערכת המקורית, גם תוכל לרכוש מכשיר שביצועיו עולים בהרבה על המקורי שלך.

שים לב -- לעניין "ביצועים" , יש הבדל גדול בין הביצועים, לבין איכות הסאונד.

כדאי לעשות שיעורי בית טובים טובים לפני ההחלפה, והכל תלוי בתקציב, וברגישות האוזן שלך.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אהלן נודע לי לאחרונה כי הלך לי הטיונר הרדיו של הרכב מדובר על פג'ו 406 שנת 02, בקיצור רדיו לא קולט

מישהו יודע היכן אני יכול לתקן וכמה יעלה לי ? , ניסיתי אצל ירון בר למי שמכיר וגם הוא אמר שהוא כבר

לא מזמין את החלק הזה אבל הוא מכיר תבעיה, עכשיו לא בא לי להחליף לרדיו אחר .זה רדיו מובנה ומערכת טובה ! (של קלריון)

מאיפה אתה בארץ?

• תוכן חדש...