Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט קוואליר שנת 2000,

כשאני מפעילה את המזגן על חימום או על האמצע (לא חם ולא קר) המנוע מתחיל להתחמם ותוך כמה דקות מגיע לטמפרטורה מעל 120 (גם סתם בעמידה)

הגעתי פעם שעברה למוסך ולא מצאו בעיה.. המאוורר עבד, לא היו נזילות, השמן נקי.

שכחתי מזה ושוב כיוונתי לטמפרטורה בינונית והפעם גם התחיל לטפטף נוזל קירור (בדקתי - המאוורר עבד) אז מחר האוטו נכנס למוסך.

קראתי איפושהו שלמניעת סתימה במעברי נוזל הקירור (המים ברדיאטור) במערכת החימום ברכב, מומלץ להפעיל מידי פעם את מערכת החימום למספר דקות גם בקיץ, דבר שיגרום לסירקולציה ולמניעת משקעים במערכת החימום.

ובאמת לא הדלקתי חימום כל הקיץ..

יש למישהו רעיון למה המנוע לא מתחמם כשהמזגן מקרר אלא דווקא כשהוא מחמם? מה כדאי לבדוק?

ועוד נקודה, לפני כחודשיים הלכה לי משאבת המים, אז היא חדשה, אבל האוטו התחמם מאוד כשזה קרה אז אמרו לי שאולי נגרם נזק.

ואני משתמשת במי קירור כתומים.

תודה :)

פורסם

צריך לעשות בדיקת לחץ לכל המערכת במכון לרדיאטורים מומלץ ומשם להתקדם.

גם אם חלילה יש בעיית לחץ במנוע,גם את זה יגידו ישר במקום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הטפטוף הוא בתוך הרכב?

אם כן, כנראה הרדיאטור חימום שלך נוזל והרכב מתחמם בגלל חוסר מים, זה קורה לך רק במצב של חימום ולא כשהמזגן פועל, כי הרדיאטור חימום הפנימי לא קשור למזגן.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• תוכן חדש...