Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הנייר יש כבר 2 חיסרונות גדולים מול ה-S3:

1. זיכרון מובנה של 2GB RAM בלבד וכל השאר על כרטיס חיצוני.

2. בכל זאת מדובר ב-LG. עד היום הם לא הצטיינו בתחום הסלולאר (וזה בלשון המעטה).

פורסם
על הנייר יש כבר 2 חיסרונות גדולים מול ה-S3:

1. זיכרון מובנה של 2GB RAM בלבד וכל השאר על כרטיס חיצוני.

2. בכל זאת מדובר ב-LG. עד היום הם לא הצטיינו בתחום הסלולאר (וזה בלשון המעטה).

טל כבר הסביר לך את 1.

בקשר ל2, גם סמסונג פעם לא הצטיינו, ותראה איפה הם היום.

בוא נגיד שאם סמסונג זה יונדאי, אז LG זה קיה. אין הבדל משמעותי באיכות שלהם וכיום והם זהים.

ובתור אחד שמשתמש בS3, הLG הזה ממש עושה לי את זה לפי הסרטונים ואני חושב שהוא אפילו יכול לעקוף את הS3 מבחינת חווית שימוש וביצועים. מבחינת מכירות כנראה לא, כי סמסונג תפסה את מקומה ויצרה לעצמה שם מאד חזק.

פורסם

העיצוב יפיפה, כמו הs2 רק בגדול.

* בחיי, אם לפני שנה וחצי הייתם אומרים לי שאתלהב מעיצוב של סמארטפון הייתי צוחק לכם בפנים.

נ.ב

הs2 הפך להצלחה כי היה מאוד מתקדם מבחינת חומרה יחסית לזמנו, סמסונג ממש הלכו על כל הקופה איתו, כמו lg עכשיו.

נ.ב 2

מעניין עם כל הביצועים האלו הסוללה תחזיק יותר מעשר דקות שימוש. :-)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
העיצוב יפיפה, כמו הs2 רק בגדול.

היי, עכשיו לסמסונג יש את מי לתבוע על העתקת עיצוב של גלקסי נוט

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפלאפון הזה חזק יותר מהS3 בשני נקודות עיקריות שרק בגללן הייתי קונה אותו ולא את הסמסונג -

1. מסך איכותי יותר - הTrue HD-IPS של LG בשיתוף עם פיליפס נראה טוב יותר מהAMOLED האחרון של סמסונג.

2. adreno 320 - צ'יפ גרפי שחזק משמעותית מכל מה שקיים כיום בשוק ובפרט מהMALI 400 של S3, רק הA6 יוכל כנראה להתחרות בו.

3. לדעתי האישית, עיצוב נחשק יותר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כל החוויות שלי עם lg העלו לי את הסעיף, המכשיר האחרון, מעבד כפול ליבה נתונים פצצה ואפילו יציאת hdmi. אבל הטלפון פשוט דפוק, החליפו לי אותו 7 פעמים ב11 חודשים. וזה לא שהשימוש שלי רע, היו לנו 2 , לי ולאשה ושניהם חרא.

haters will hate

פורסם

בחייכם, קצת ביקורת אישית ושיקול דעת עצמי לא הזיקו לאף אחד.

אז איזה שהוא כתב ב-YNET (מכל האתרים בעולם) התלהב כמו איזה ילד

או יחצ"ן מהניסיון המי-יודע-כמה של LG לנסות ליצור טלפון ראוי.

ביג דיל.

עד כה, יש לי רק מילים רעות לומר על LG בכל קשת המכשירים הנמכרים בארץ, ממיקרוגלים ומקררים ועד מסכים.

כל מי שהתנסה ביותר מסמארטפון אחד בחיים שלו יודע

שהמראה או הגודל הם די זניחים בשורה התחתונה,

הכי חשוב הוא איך הטלפון "זורם", בלי תקיעות ובלי תקלות.

החברה הזאת מוחרמת אצלי עד להודעה חדשה. אם מישהו מתנדב להיות early adopter

שיהיה לו לבריאות, רק מה, אני שונא להיות זה שאומר "אמרתי לכם".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ולי בבית יש מקרר LG שעובד כבר מעל 10 שנים מצויין ללא תקלה אחת והוא מקפיא/מקרר בצורה מעולה כשהוא מכוון על חצי העוצמה.

וגם LCD של LG שפועלת כבר 4 שנים ללא תקלה אחת ומציגה איכות תמונה וקול בצורה טובה יותר מהסמסונג שבסלון.

אני חושב שכיום LG לא נופלת מחברות כמו סמסונג ולפי דעתי זה המכשיר שיגרום להם לחזור בחזרה לשוק הסמארטפונים ובענק.

יש לי כרגע s3, ואני לא שולל שהמכשיר הבא יהיה של LG.

פורסם

נראה טוב, הרבה יותר טוב מהסמסונג 3. אם הוא באמת גם מהיר ובלי תקיעות (ה-S1 שלי משגע אותי קצת כבר, ואני עוד סבלני מאד ויש שיאמרו באופן מוגזם), אני בהחלט אשמח לנסות אותו- אבל עוד יש זמן לזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אני כמוך ברווז מתקועי הS1.

יש לזכור שהאופטימוס ג'י הוא פלאפון תוצרת LG - עם מערכת תוצרת גוגל, מעבד QUALCOM, מסך פיליפס וכו' וכו'.

קשה לומר היום על סמארטפון שהוא לא יהיה איכותי רק בגלל הלוגו שעליו, כאשר רוב הסמארטפונים היום זהים מבחינה חומרתית.

בהחלט הייתי נותן לפלאפון הזה צ'אנס, גם אם סביר להניח שהממשק שלו יהיה משעמם להחריד יחסית למתחרים הקיימים (נקודה חלשה של LG שנראה שנשארה לפי הסרטון) ובפרט בגלל המסך המעולה והחומרה הכה חזקה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
בחייכם, קצת ביקורת אישית ושיקול דעת עצמי לא הזיקו לאף אחד.

אז איזה שהוא כתב ב-YNET (מכל האתרים בעולם) התלהב כמו איזה ילד

או יחצ"ן מהניסיון המי-יודע-כמה של LG לנסות ליצור טלפון ראוי.

את האמת, אפילו לא פתחתי את וי נט, עשיתי חיפוש בגוגל ויוטיוב.

אהבתי מאוד את מה שראיתי, אפילו מערכת ההפעלה נראת מעולה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...