Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(חוות דעת) אאודי A4 1.9TDI B6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לקנות את הרכב הנ"ל בגלל מחירי הדלק. טווח הקילומטר בשנה כ- 25000 . אני יודע שאחזקת רכב דיזל תהיה יותר יקרה אבל השאלה אם זה ישתלם לי, רציתי לדעת כמה אוטו כזה עושה מבחינת דלק,טיפולים,ביטוח,אגרת רישוי או שעדיף לי להישאר עם בנזין. אני מוציא כל יום 100ש"ח לדלק רק כדי להתחיל את היום בנסיעות.לחודש ממוצע חודשי מבחינת כסף יוצא לי באיזור ה-3500 ש"ח . אני שאלתי על הרכב כי אני נוסע על A4 1.8 00 בנזין והוא עושה לי בסביבות 1/10.5 מבחינת דלק ואני רוצה להישאר עם אוודי רק יותר חדשה אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!

פורסם

עפ״י מיטב הבנתי ומספר מחקרים שעשיתי פה בפורום ומחוצה לו. קניית רכב דיזל משנתון מתקדם ועם קילומטרז׳ לא גבוהה היא כדאית, טיפולים לא יקרים יותר מבנזין.

החשש הוא על חלקים שנוטים להתקלקל בשלב מאוחר מאות, אחרי כמה מאות אלפי קילומטרים (טורבו, משאבת הזרקת סולר) שעלותם יקרה.

את עלויות הטיפול באאודי אתה כבר מכיר. מנוע הTDI הוא מנוע מוכר וותיק.

סה״כ מבחינת אחזקה לא תרגיש שינוי לרעה. החסכון בדלק והעלייה במומנט יורגשו היטב.

בדוק את עלויות הביטוח והטסט לרכב שכזה, אם ייתכן קוץ בעסקה, כנראה שהוא באחד משני התחומים האלו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...