Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתימה שמתהווה בחיפה + המלצה לאינסטלטור בחדר האמבטיה

samg
שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני משכיר דירה כחודש וחצי וכבר במעבר ראיתי שמצב האינסטלציה בחדר האמבטיה לא מלבב.

מאז המצב החמיר, למים בכיור לוקח זמן עד שהם יורדים וגם אז נשמעים קולות פכפוך מהמקלחת.

מכונת הכביסה, שנמצאת בחדר האמבטיה. כאשר היא מרוקנת מים, המים עולים גם כן במקלחת עם ריח לא נעים במיוחד.

וכמובן, כאשר משתמשים במקלחת עצמה, המים יורדים בקושי.

הייתי אמור להעיר בזמנו את תשומת לב בעלת הדירה לעניין ולדרוש לתקן את המצב. עכשיו, כנראה מאוחר מידיי והיא בטח תגיד שזה קרה באשמתנו, ושהעלות היא עלינו.

אני מניח, שצריך לפתוח את פתח הביוב ולנקות את כל הצינורות ההולכים לכיור, למכונת הכביסה ולמקלחת.

שורה תחתונה, אבקש המלצה בחיפה, על אינסטלטור אמין שיפתור את הבעיה ואשמח אם ניתן לעריך עלות העבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שפוך פותח סתימות פנימה בתור טיפול ראשוני ובדוק אם זה משפר את המצב.

בפעמים המעטות בהן הייתה לי בעיה זה עבד כמו קסם.

עריכה: משהו בסגנון הזה: http://www.jacobi.co.il/getdoc/d8feaf16-99e4-45a7-bf6a-8c330955637b/%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%98-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%94---%D7%A4%D7%95%D7%AA%D7%97-%D7%A1%D7%AA%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A6%D7%A0%D7%A8%D7%AA.aspx

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהניסיון המועט שיש לי בשכירת דירות, בעל הדירה (הוא המשכיר, אתה השוכר) אחראי על תיקון תשתיות כל עוד נעשה בהן שימוש סביר.

מה חתימה? תתפשטי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בטוח שאתה צריך אינסטלטור-חבל על הכסף, אם אתה מעט טכני.

פתח את כל בורות האמבטיה ותוציא משם את כל הג'יפה (כדאי עם כפפות כי זה מגעיל), תנסה לנקות גם את הצנרת שמקשרת בין הבורות.

פרק את הסיפונים מכל הכיורים ונקה היטב.

לאחר שסיימתה, תרכיב בכל, ואז תעביר חומר שפותח סתימות- בזהירות ולפי ההוראות, מטרת הפותח סתימות במקרה הזה, לה שימור וסילוק כל הטינופת שנשארה.

אם תשים ישר פותח סתימות תגרופ לחנק של כל האיזור-זה ממש לא נעים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחזיק בבית שני חוטרים - אחד דק לכיורים, השני עבה לשירותים. אן אין לי כפפות אני מכסה את הידיים בשקיות ניילון בזמן העבודה.

לגבי אינסטלטור - אם מדובר בפתיחת סתימות כמעט כל אחד יעשה את העבודה. לדברים יותר מורכבים אני שוכרר את שירותיו של שלומי קלדרון - האיש היחיד בחיפה שממש מבין באינסטלציה ואוהב את העבודה, וכבר פתר לי שלוש חידות שכמה שרברבים לא הצליחו לפתור. גובה מחירים של כירורג צמרת ושווה כל פרוטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהניסיון המועט שיש לי בשכירת דירות, בעל הדירה (הוא המשכיר, אתה השוכר) אחראי על תיקון תשתיות כל עוד נעשה בהן שימוש סביר.

המשכיר אכן אחראי על התשתיות, ז"א שאם ברז לדוגמא לא תקין, בעל הדירה יחליף אותו.

הוא לא אחראי על סתימה בכיור או באמבטיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שרברב, תתחיל בסודה קאוסטית לפי ההוראות.

אם אין שיפר, ולאחר שטיפה ארוכה של הצנרת במים, נסה להפעיל קפיץ כמו שאמרו.

אם כל זה לא עוזר, רק אז קרא לשרברב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ להחליף חברה. הסירוס הזה של גבר מביצוע חובותיו הגבריות כמו תיקונים בבית יוביל במהרה לפתיחת שרשור על חיפוש סטרפאון מומלץ.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב את כל הנקבות כאן.

פתח את המכסים ברצפה ותוציא את הג'יפה משם (ביד. לא צריך כפפות בשביל כל שטות). אחר כך כשהמכסים פתוחים תזרים מים באמבטיה והכיורים ותוציא את הג'יפה שתיסחף לשם.

רק אחרי זה עוברים לחומרים כמו סודה קאוסטית אבל חשוב לעבוד בחדר מאורר.

בקשר לחברה, עושים את זה כשהיא לא בבית ומספרים לה שהבאת אינסטלטור.

אולמרט צדק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שנכתב קודם - גם על ידי - לך לטמבוריה הקרובה לביתך וקנה חוטר.

אם מדובר בכיור ממליץ לך לקנות גם סיפון במידה המתאימה לכיור - עניין של לא יותר מ-20 ש"ח.

רוקן לחלוטין את הארון שדמתחת הכיור. הנח דלי (רצוי מצופה בשיקת ניילון) מתחת לסיפון, עטה כפפות (או שקית ניילון) ופתח את הסיפון. מן הסתם תצא הרבה ג'יפה ולכן חשוב הדלי. נקה את הסיפון היטב ושטוף את חלקו העליון באמצעות ברז - הקפד שהמים יזרמו לדלי ולא סביבו!! השלב הבא יהיה לכהניס חוטר לחור שבקיר ולנקות אותו.

את הסיפון סגור כפי שפתחת אותו.

למה המלצתי לקנות סיפון: הסיבה פשוטה מאד - יש לסיפונים - במיוחד אם מדובר באיזה סיפון מתכת עתיק - נטיה להשבר. אם הסיפון נשבר כדי שתוכל להשתמש בכיור יהיה עליך להתקין את הסיפון, ועדיף שיהיה לך אחד ספייר בבית.

לגבי מקלחת - אני מניח שמדובר במקלחת ללא אגנית, עם פתח ניקוז בצורת רשת ברצפה. פתחים כאלה יש משני סוגים: האחד הוא ממתכת, קל מאוד לפתוח ולסגור אותו כיון שהוא מתברג, הכנס מברג לאחד הפתחים במשיק לרצפה ודחוף נגד כיוון השעון, הוא אמור להפתח. אם מדובר ברשת פלסיק זה קצת יותר טריקי - צרים להרים אותה עם מברג - אבל בסגירה חשוב לאטום מסביב עם רובה כדי למנוע זליגת מים לתקרה של השכנים.

עכשיו - אחרי שכתבתי את כל הסיפור - נזכרתי בלינק ששמור אצלי במקום של כבוד במועדפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...