Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, תופעה לא חדשה.

אלפי אופנועים מזגזגים בין מכוניות שעומדות ברמזור.

אין לי בעיה, כל עוד אתם יודעים לנהוג ולא לפגוע במכוניות שלידכם.

אבל, ברגע שאתם עם ארגז גדול, או לא יודעים לנהוג, אתם פוגעים בנו, נהגי המכוניות.

אז נכון, אתמול זה נגמר רק בפגיעה קוסמטית במראה, אבל זה לא היה רחוק מלהעלים את המראה, והקטע הוא אי אפשר לצפות לדבר כזה ואי אפשר גם להתמחק.

סתם פריקת עצבים קלה על החבורה הלא אחראית הזאת.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפקקים העניין מאייש עוד יותר שכן אני לא יודע אם הרוכב יחליט לנצל את היתרון שיש לו עליי ופשוט לברוח עם הנזק שעשה.

אני בד"כ מנסה להיות מודע אליהם ולהסתכל במראה בזמני עומס, ולפנות להם כמה שיותר מקום לעבור אותי. כמו כן בעת עצירה ברמזורים. מצד שני, אין באמת דרך לעשות את זה 100% מהזמן.

פורסם
מעניין מה יקרה אם אחד הנהגים יפתח את הדלת ברמזור, סתם כי נתפסה החגורה או משהו.

כבר ראיתי דבר כזה. זה נגמר ברגליים שבורות.

פורסם

בתור אופנוען לשעבר ואופנוען לעתיד (הכל עניין של תקציב) אני הייתי שמח לראות את כל החוליגנים האלה שמזגזגים ככה בפראות חוטפים דו"ח.

לא מבין למה לסכן את החיים בשביל זה.

אם המכוניות עומדות ואפשר לעבור בבטחה ובלי לגרום נזק למישהו או לרכוש ובמהירות נורמלית סבבה.

אבל יש גבול, והחבורה הזו רק מוציאה שם רע לציבור האופנוענים שנוהגים כחוק ובכבוד לעצמם ושאר משתמשי הדרך.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
מעניין מה יקרה אם אחד הנהגים יפתח את הדלת ברמזור, סתם כי נתפסה החגורה או משהו.

בגיל 16 הייתה לי ולכל חבריי את מחלת האופנועים,כולנו הלכנו הוצאנו רשיון וקנינו קטנועים\אופנועים בעלי 125 סמ"ק,ביום מן הימים פתחו על חבר שלי דלת בפקק בדרך לביה"ס והוא שבר רגל ו2 ידיים :?

פורסם

אותי אישית מעצבן כאשר הם עוקפים אותי בתוך פניה בתוך נתיב צר או נדחפים לנפיי בפניה ואז מאטים (כי הם חייבים) בזמן שאני באמצע של האצה :oops:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גילוי נאות, עברתי לדו"ג לפני כחודשיים.

חברים, אני שמח לראות שהפורום שלנו לא מלא בחארות.

כי בתור רוכב אני נתקל באנשים שחוסמים לי את הדרך בכוונה. שתבינו - כשאתה עולה על דו"ג אתה מבצע טרייד-אוף:

זמן+חסכון בדלק תמורת בטיחות ונוחות.

אם הקטנוע או אופנוע לא יסתנן בתנועה ברמזורים ופקקים, אין לגיטימציה להחזיק דו"ג.

ולכן כשאתם עוצרים ברמזור או פקק בדרך בת 2 נתיבים או יותר, השתדלו לא לגלוש לנתיב שליד בשביל להציץ זה מקל עלינו ציבור הרוכבים, הרי כולם מרוויחים מזה שאנחנו מתקדמים לראש הטור, תחשבו מה היה קורה אם היינו תופסים מקום של רכב בפקק.

ברמזורים, אם יש לפניכם דו"ג, התייחסו אליו כרכב ותנו לו להתחיל לנסוע, ככה לא תמצאו את עצמכם במקביל אליו בסיבוב.

אל תבינו אותי לא נכון, יש המון חארות על הדו"ג, בדיוק כמו שיש המון חארות על מאזדה 3 ליסינג, אנחנו עם שאחוז החארות בו הוא די גבוה, זה גולש לכל מקום, מהגננות בגני הילדים ועד הכנסת.

אגב תשימו לב שאופנועים מבצעים פחות עבירות תנועה מקטנועים בדיוק כפי שבעלי פורש מבצעים פחות עבירות תנועה מבעלי מאזדה 3.

כשיש לך הרבה בין הרגליים, אתה לא צריך להוכיח את זה לאף אחד.

שיהיה לכולנו ערב טוב!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הרי כולם מרוויחים מזה שאנחנו מתקדמים לראש הטור, תחשבו מה היה קורה אם היינו תופסים מקום של רכב בפקק.

שיהיה לכולנו ערב טוב!

אל תעלב, כי זה לא אישי נגדך, אבל זו היא ממש דמגוגיה. אף רוכב דו"ג לא עושה לי טובה ולא חוסך לי בפקקים. כמו שכבר אמרתי, ברוב המקרים במקומות של הפקקים יש גם תחבורה ציבורית, למי שרוצה להיות "ירוק" ולמנוע פקקים.

אני מעדיף לעמוד גם עוד רבע שעה בפקק מלמצוא את עצמי בסיטואציה בה אני כמעט והורג רוכב דו"ג שלא מבין שכשמתחלף האור לירוק נהגים מתחילים לנסוע ולא מסתכלים במראה כדי לוודא שאיזה רוכב קטנוע מפגר לא עוקף אותם.

לא איכפת לי אם אני מתחיל לנסוע ראשון או לא (למרות שגם זה קצת מעצבן, כמו כל עקיפה אחרת שהיא בכח - איך זה שונה מלעקוף בתור בבנק או בסופר?). איכפת לי מזה שכהולך רגל אני צריך "לצוד" את הקטנועים כל הזמן, שלא ידרסו אותי, כי בחיים אבל בחיים רוכב דו"ג לא עצר לי במעבר חצייה, גם כאשר הרכב לפניו עצר (לפי החוק היבש אמורים לעצור ולתת לי לסיים לחצות עד שאעלה על המדרכה) ובתור נהג אני צריך "לצוד" אתהקטנועים בפקקים כדי לא להרוג אחד בטעות.

ההבדל בינך לבין אחרים שאתה קורא להם "חראות" הוא אולי בכמות ובאיכות של העבירות שאתם מבצעים, אבל בסופו של דבר, גם אתה מסכן את עצמך כשאתה מזגזג בין מכוניות. זו היא כמובן זכותך, הבעיה היא שאתה גם הופך כל נהג תמים לרוצח פוטנציאלי. תחשוב על זה פעם הבאה כשאתה "חוסך פקקים".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אוי אני יש בתוכי תיעוב עמוק לאותם רוכבי דו גלגלי חסרי אכפתיות ותרבות בסיסית שמזגזגים בין רכבים ולפעמים יוצרים להם בכבישים מהירים עוד נתיב משל עצמם על פס ההפרדה המקווקו בין שתי רכבים שנוסעים על 100 קמ''ש+.

לפעמים אני מאחל להם שאיזה סמי טריילר ינגח אותם לחומה הקרובה מספיק כדי לשבור להם את האופנוע לרסיסים, אך לא מספיק כדי לפגוע בגופם, כי בכל זאת זה לא אנושי לאחל דבר שכזה.

אין לי שום דבר נגד רוכבי דו גלגלי בכלליות, כיוון שהייתי כזה גם בתור נער, אך ספיציפית לאלה שמזגזגים בין נתיבים ומתפרצים משום מקום, אלה מאחל להם את הגרוע מכל.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אין ספק זה קורה המון, וזה לאו דווקא מאפיין את הרוכב הישראלי התופעה ידועה בכל העולם.

כאשר אני נוהג, במיוחד בתחום העירוני אני מסתכל יותר במראות הצד, אין מה לעשות נגד התופעה הזאת

• תוכן חדש...