Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותי

תודה רבה על כל התגובות המלומדות!

המכונית שלי ואעשה שימוש במידע האיכותי שזרם.

כמה דברים שרציתי לומר:

חיפשתי מכונית מיוחדת, כזו שנבנתה עם השראה. מי שמכיר את ההיסטוריה של סיטרואן יודע כי המכוניות הגדולות שייצרה מזמן ה DS ועד לימנו היו מהאוונגרדיות בתעשיית הרכב והביאו לידי ביטוי את מירב יכולות החברה לאותה עת. מסורת זו נמשכה גם לאחר השתלטות פיז'ו על החברה. במובן זה ה C6 ענתה על מה שחיפשתי.

נקודת זכות נוספת הייתה העובדה שהפעם נטלו מנוע מפורד, V6 דיזל הידוע באמינותו ונמצא בלנד רובר ובמכוניות אחרות, שידכו אותו לתיבת הילוכים אוטומטית מתוצרת יפן שאף היא נמצאת במכוניות כדוגמת וולו ובמזדה 6. ידוע שבעשור האחרון PSA עברו טלטלה מבחנת איכות הייצור כך שהחלטתי על הצעד הזה בראש שקט. לא הייתי עושה זאת עם ה CX למשל..

לעניין לובינסקי.

עד כה הוצאתי במוסך (ב12 החודשים האחרונים) כ 50,000 ש"ח.

אני סבור שזה הופך אותי ללקוח לא רע לפחות מבחינה כלכלית.

הגישה שלי הייתה "תקנו מה שצריך - אני משלם"

לעניות דעתי זה חלומו של כל מוסך. הציפיה שלי הייתה שכלקוח שמוציא "ללא חשבון" היחס אל מכוניתי יהיה בהתאם.

התבדתי.

למשל:

בדצמבר ביקשתי לבצע כיוון פרונט במכון חיצוני. שם אמרו שעלי להחליף צמיגים ושיש בעיה במתלה הקדמי. רכשתי שני צמיגי דנלופ יקרים, ניגשתי ללובינסקי, הם החליפו את כל מה שלדעתם היה צריך (חשבון של אלפי שקלים) וביקשו לערוך את כיוון הפרונט במכון שעובד איתם. הסכמתי.

לפני שבוע ניגשתי לבדוק את הצמיגים - הסתבר לי שאני נוסע כמעט על הבד, כיוון הפרונט היה גרוע והצמיגים היקרים נשחקו לחלוטין.

מדצמבר עד היום ביקרה מכוניתי לפחות ארבע פעמים במוסך לובינסקי כולל לפני חודש - איש מהעובדים, מנהלים, בוחנים לא הפנה את תשומת ליבי שלמעשה אני נוהג על צמיגים פסולים והפרונט זקוק לכיוון בדחיפות, זאת למרות שהם עורכים בדיקה כללית ונסיעת מבחן בכל כניסה לתיקון.

כשניגשתי למנהל היחס אלי היה אדישות מוחלטת על גבול הזלזול.

אני מכיר לעומק את המכאובים שמכוניות מיוחדות מסבות לבעליהן, בהיסטוריה שלי וולו GLE 264 ורובר 2000TC שנת 73

אבל אני לא מכיר מצב שבו לקוח אומר למוסך "תעשו הכל" ועדיין מקבל יחס כזה.

יש לי תוכנית לייבא 6.9 450SEL אבל ייתכן שלובינסקי יגרמו לי לנהוג בטויוטה עד קץ הימים..

תודה על העזרה.

פורסם

BRUNO SACCO אל תתיאש.גבע יסדרו לך את האוטו בצורה הכי הוגנת ומקצועית שיש.

אם מתחשק לך לשמח לבב חובב צרפתיות אחר אשמח אם תעשה לי סיבוב :-P

.אתה נוסע בפנטזיה שלי. בהצלחה..

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

מסתבר שגם לחלומות יש מחיר, הפעם הוא ממש לא זול.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ברונו, יש לך רכב מדהים ונדיר; אני מודה שאם הייתי קצת יותר פזיז נמהר ממה שאני הייתי מכוון לרכוש אחת כזו בהמשך :lol:

לגופו של עניין, בתאוריה המוסך המרכזי הוא המקום הנכון לטפל ברכב שכזה, אבל זו רק תאוריה מכיוון שברוב מוסכי היבואן מועסקים פועלים רשלנים שהפער בינם לבין מנהלי העבודה שעוברים השתלמויות מקצועיות גדול מאד.

אצלי במוסך מרכזי הרכיבו גיר ושכחו לשים בנד על צינור הקרור של הגיר, מה שהוביל לפריצת מים וגרירת הרכב למוסך (שאפט).

מציע לך בחום לעשות סבב טלפוני אצל המוסכים המומלצים לצרפתיות (שאפט, אורן בן סימון וגבע), להתייעץ ולבוא לטיפול. מחבינת המרכזי אתה ארנק פתוח מהלך, מבחינת המוסכים המומלצים אתה לקוח לגיטימי שראוי לשביעות רצון.

בהצלחה ותעדכן בבקשה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

דווקא לא ממליץ על גבע בכלל.

אישית למכונית כזאת פנה למוסך ר.מ. עננים בקיבוץ גלויות בהנהלת רני, הבנאדם עילוי בכל הקשור למכונאות ודיאגנוסטיקה. לשעבר מורשה פיג'ו סיטרואן.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עדכון קטן

שוחחתי עם גבע וכרגע יש לקוח אחד כמו שלי שמטפל שם

אני לא בטוח שזה מספיק ולא בטוח שיש להם גישה טובה לחלפים

כרגע בלובינסקי הבעיה היא שיות, ידע ומחירי חלפים.

עד כמה שאני יודע מסתובבות לא יותר מכמה עשרות C6 מה שמוריד באופן רציני למצוא "מומחה" מחוץ למוסך המרכזי

פורסם

אני חושב שכדאי שתלך למוסך להתרשמות. שוחח עם כמה לקוחות במקום ונסה לגבש דעה על המוסך.

מניסיון, ביקור במקום עוזר הרבה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

יש את ג'אן חלפים לא צריך מוסך מרכזי, אם תרצה דשבורד של 504 הוא יארגן חדש מהמפעל. זה אומנם מקורי ויקר אבל אפשר למצוא הכל.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...