Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז סופסוף ובשעה טובה, הורכבה המערכת(הצנועה) ביום שלישי השבוע אצל יוסי אלפיין.

המפרט:

HU: Pioneer 6350SD

Comp: Morel dotech ovation 6

Amp: JBL gto 1004

רכב: טויוטה קורולה 2005.

לגבי ההתרשמות עד כה:

עשיתי את המעבר מהמערכת המקורית והבסיסית שהייתה ברכב(HU, רמקולים וכו').

כמובן שישנו הבדל בסאונד.

להגיד שנפלתי...קצת רחוק מכך.

ייתכן ועוד לא עיכלתי את הסאונד השונה או שלא מכוון מספיק טוב.

לעיתים ישנה הרגשה כזו שהסאונד לא טבעי, לא רך מספיק, תוקף אותי באגרסיביות כלשהי ונעשה לא נעים לאחר זמן מה.

אני מניח שיש לי עוד תקופה קצרה של כיוון והתרגלות לסאונד.

אחרי עבודת כיוון קלה דרך ה-HU יש שיפור מאז שקניתי, מאותו יום שחזרתי הביתה עם האלבום hybrid theory של לינקין פארק שמתנגן לו וגורם לי לכאב ראש.

סביר להניח שלא יהיה מנוס מלהוסיף סאב ע"מ להשלים את החסר(איזה? עדיין אין לי שמץ).

הנה כמה תמונות:

68098407.jpg

מכוון בסדר?

1538402.jpg

63565697.jpg

ייתכן והתקנת האלמנטים במקומות אחרים הייתה נותנת תוצאה יותר טובה אבל לא רציתי למשוך תשומת לב מיותרת.

16077829.jpg

1824110.jpg

45971865.jpg

כל הקופסאות.

אין לי מקום לשים אותן בבית, לכן הבגאז' משמש כמחסן :-)

אנצל את השירשור ואגיד תודה רבה ליוסי אלפיין על הסבלנות והעבודה המקצועית והנקיה ברכב,

וכמו כן, תודה לכם ולפורום הנפלא הזה!

שבוע מעולה.

פורסם

קודם כל, שבוע טוב!

התקנה יפה, בחרת רכיבים מצויינים, מה שכן הייתי מאד ממליץ, זה להוסיף סאב שישלים לך את התמונה. :wink:

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

בגלל זה רשמתי " סביר להניח שלא יהיה מנוס מלהוסיף סאב ע"מ להשלים את החסר ".

כרגע לא אפשרי, הן מבחינת תקציב והן מבחינת מקום בבגאז'(כשאעבור דירה בקרוב,יהיה איפה לשים את הקופסאות גם).

אגב, האם המגבר מכוון בסדר לדעתך/דעתכם?

פורסם

דבר ראשון תתחדש.

דבר שני מערכת רגילה מנסה לשחזר את הסאונד במלאו , וכרגע המערכת שלך לא מפיקה באס בכלל , מה שנותן הרגשה כאילו הטוויטרים צורמים , או שהמערכת תוקפת אותך , לאחר הוספה של סאב ( חיבור פשוט ללא צורך בהתקנה מסובכת בכלל) , המערכת תשמע הרבה יותר טוב , ובאופן כללי גם סאב יחסית פשוט יעשה את העבודה .

תהנה!

SCANSPEAK

פורסם

עצה ממני - בגלל שאתה משתמש ברדיודיסק של פיוניר אני ממליץ שלא תעבור בסקאלה של הווליום את ה46.

מנסיון מדידה ובדיקה שלי ושל אחרים הוא מוציא דיסטורשן וקליפינג מעל זה.

פורסם
תתחדש !!

איפה קנית את הרכיבים?

את הקומפ' קניתי ב"מבצע" ב- speed of sound

את השאר אצלי יוסי.

אגב, הרכב שלך היה במקרה אצל יוסי בהתקנה לפני שבועיים בערך?

• תוכן חדש...