Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 504 טנדר מודל 1987

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פנטזיה רטובה האוטו הזה!!!

בזמנו היתה לי כזו צמודה במקום עבודה שעבדתי טנדר מדליק..

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

לא ברור לי דבר אחד,

אתה לא מתכוון לשפץ את המנוע בעצמך, אז למה פרקת אותו לגורמים ?

למה לא להביא למי שישפץ את המנוע בשלמות שידע להעריך את מצב המנוע ומה רצוי לעשות בו ??

בכל אופן בהצלחה בהמשך, שמעתי על האוטו הזה רבות כמה הוא סוס עבודה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לא ברור לי דבר אחד,

אתה לא מתכוון לשפץ את המנוע בעצמך, אז למה פרקת אותו לגורמים ?

למה לא להביא למי שישפץ את המנוע בשלמות שידע להעריך את מצב המנוע ומה רצוי לעשות בו ??

בכל אופן בהצלחה בהמשך, שמעתי על האוטו הזה רבות כמה הוא סוס עבודה.

שלום. אני מנסה... לשפץ את המנוע בעצמי, המנוע היה אצל הדייקן בפתח תקווה בוצע חריטה לגל ארכובה הותאמו מייסבים חדשים רכשתי דרכו סט של סליבים בוכנות ורינגים באותה הזדמנות בוצע ניקיון לבלוק מנוע. כרגע נשאר לי רק להרכיב חזרה את הכל בשביל להרכיב את הסליבים כמו שצריך נדרש כלי מיוחד לבדיקת גובה הסליב. מקווה שבאמת יצליח...

פיגו 504

פורסם

כל הכבוד על האומץ לנסות,

בהצלחה.

פורסם

ממליץ לך למסור את המנוע למומחים בעלי ניסיון בתחום כדוגמת בני ל ואחרים ולמה ?

לא מזלזל חלילה ביכולותיך אבל מה שאתה עושה זה כמו לבנות אב טיפוס, תמיד הדגם הבא יכלול שיפורים ופתרונות לבעיות שצצו בדגם הראשון. בעלי הניסיון כבר היו בסרט הזה פעמים רבות ויודעים לעבוד נכון לזהות ולפתור בעיות צפויות.

השקעת כבר סכום לא מבוטל בחריטת גל ארכובה,במסבים, בסט הבוכנות, הסליבים ובאטמים. לדעתי חבל לסכן זאת בהיתלמדות .לך על המצוינות ויהיה לך מנוע טוב לשנים ארוכות.

בהצלחה בשיפוץ

אריק

פורסם
ממליץ לך למסור את המנוע למומחים בעלי ניסיון בתחום כדוגמת בני ל ואחרים ולמה ?

לא מזלזל חלילה ביכולותיך אבל מה שאתה עושה זה כמו לבנות אב טיפוס, תמיד הדגם הבא יכלול שיפורים ופתרונות לבעיות שצצו בדגם הראשון. בעלי הניסיון כבר היו בסרט הזה פעמים רבות ויודעים לעבוד נכון לזהות ולפתור בעיות צפויות.

השקעת כבר סכום לא מבוטל בחריטת גל ארכובה,במסבים, בסט הבוכנות, הסליבים ובאטמים. לדעתי חבל לסכן זאת בהיתלמדות .לך על המצוינות ויהיה לך מנוע טוב לשנים ארוכות.

בהצלחה בשיפוץ

אריק

מחזק את הדברים.

פורסם
שלום. אני מנסה... לשפץ את המנוע בעצמי, המנוע היה אצל הדייקן בפתח תקווה בוצע חריטה לגל ארכובה הותאמו מייסבים חדשים רכשתי דרכו סט של סליבים בוכנות ורינגים באותה הזדמנות בוצע ניקיון לבלוק מנוע. כרגע נשאר לי רק להרכיב חזרה את הכל בשביל להרכיב את הסליבים כמו שצריך נדרש כלי מיוחד לבדיקת גובה הסליב. מקווה שבאמת יצליח...

כמה עולה סט כזה?

פורסם

שלום, מנוע המגבים לא היה מחובר החוטים היו מנותקים מהמפסק פירקתי אותו ניקיתי וגרזתי מחדש . ביצעתי ניסיון לראות האם הוא עובד והוא פשוט הסתובב רק לכיוון אחד . מה עשיתי לא נכון ? מדובר במנוע עם שלושה חוטים שמחובר למפסק on/off. ככל הנראה רק מהירות אחת. אשמח לקבל סכמה לחיבור המנוע.

פיגו 504

פורסם

המנוע צריך להסתובב לכיוון אחד, מה שגורם לו להחזיר את המגבים למקום זה זרוע קטנה שמשנה את הכיוון בכל סיבוב.

פורסם

שלום.

מנוע המגבים חזר לחיים לאחר הלחמה מחדש של חוט מנותק + ניקיון יסודי וגירוז מחדש.

ככל הנראה נדרשת עבודת ניקוי וגירוז גם של המוטות המניעים את המגבים הם זזים קשה מאוד וגם מרעישים.

IMG_0743.JPG

IMG_0744.JPG

IMG_0745.JPG

IMG_0746.JPG

פיגו 504

• תוכן חדש...