Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצאת צדיק-81% מהמוסכים שנבדקו הוגנים.

Apple
שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הייתי רוצה לשמוע מה דעתם,האם במקרה הם נפלו על הרבה "צדיקים" או שבאמת המצב לא כל כך נורא?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או אולי קל לזהות מצלמה נסתרת בתיק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש הרבה אנשים טובים וקומץ קטן של גנבים שהורסים את הכל .

הבעיה שאתה לא תמיד יודע על מי תיפול , לכן תמיד כדאי לשמוע מאחרים את המלצותיהם .

מי שטוב וישר בסוף מרוויח בגדול .

טויוטה קורולה ספייס 2019

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב !

אכן מוסך השלושה בחדרה, קנה את עולמו, שמו הטוב הגיע גם אלי, מפי לקוח שלי , שמאד מרוצה ממנו, והמליץ אפילו עליו בפורום המלצות חמות על בעלי מקצוע.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=443945&page=2

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון שבחישוב זריז אכן היו יותר מוסכים אמינים אבל כדי לקבוע את התופעה באחוזים או שיותר נכון כדי לענות על השאלה שלך צריך לקחת גודל מדגם הרבה יותר גדול , 5-6 מוסכים שנבדקו בתוכנית בהכרח לא משקפים את שאר המוסכים שפועלים בארץ.

כשבודקים 5-6 מוסכים כשיש בארץ מאות אם לא אלפים של עסקים כאלה אי אפשר לקבוע לנתון הזה "תופעה" .

חוץ מיזה אם לא שמת לב המוסכים שנבדקו היו רק באיזור צפון וירושלים והסביבה, למה לא נבדקו מוסכים באיזור הדרום? באיזור המרכז? באיזור השפלה?

בכל מקרה הלוואי והתוצאות "המפתיעות" והנתונים האופטימיים באמת משקפים את רוב רובם של המוסכים.

* ליתר דיוק אני לא חולק או מתנגד לאותם בתי עסק ש"יצאו צדיקים" ,ההפך, כן ירבו כאלה !

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון שבחישוב זריז אכן היו יותר מוסכים אמינים אבל כדי לקבוע את התופעה באחוזים או שיותר נכון כדי לענות על השאלה שלך צריך לקחת גודל מדגם הרבה יותר גדול , 5-6 מוסכים שנבדקו בתוכנית בהכרח לא משקפים את שאר המוסכים שפועלים בארץ.

כשבודקים 5-6 מוסכים כשיש בארץ מאות אם לא אלפים של עסקים כאלה אי אפשר לקבוע לנתון הזה "תופעה" .

חוץ מיזה אם לא שמת לב המוסכים שנבדקו היו רק באיזור צפון וירושלים והסביבה, למה לא נבדקו מוסכים באיזור הדרום? באיזור המרכז? באיזור השפלה?

בכל מקרה הלוואי והתוצאות "המפתיעות" והנתונים האופטימיים באמת משקפים את רוב רובם של המוסכים.

* ליתר דיוק אני לא חולק או מתנגד לאותם בתי עסק ש"יצאו צדיקים" ,ההפך, כן ירבו כאלה !

אתה צודק באופן כללי אבל שים לב שהמדגם הוא קצת גדול יותר, מה שהם מראים בתוכנית זה אף פעם לא כל מה שהם בודקים אלא חלק קטן יחסית. בתוכנית הרי היו כמה? 5? אאל"ט 2 יצאו לא צדיקים ככה שזה כבר 60% ולא 81%, ובכלל כדי להגיע ל 81% הם חייבים לבדוק לפחות 11 מוסכים, לא? :)

אני מעריך שלכל תוכנית כזו הם עושים לפחות איזה 15-20 בדיקות ומשדרים את ה 5-6 שהכי נראה להם.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם מוסך הלב הומלץ פה בחום בפורום ופשוט מוסך שקרן מעין כמותו. מניסיון אישי שלי אני יודע שהמוסך הזה רמאי ברמוך שאין לתאר .

הייתה תקופה שרציתי ללכת לשם כדי לבדוק כמה דברים, כמו החלפת אורות ואיזה מכת חנייה שיש ברכב,

אז לא מצאתי להגיע לשם (מצחיק, נכון). כנראה שלא סתם לא מצאתי אותם:twisted:.

המליצו פה עליהם ואני לא אתקרב אליהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאני לא מבין זה מדוע ממליצים פה על מקומות שכאלה?!

"עזרה" - לטיפולך העניין (את ההמלצה עליו קיבלתי ממך) בלי לפגוע בך חס וחלילה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תזכרו שלא בכל המקרים אותו מוסך "נוכל" דווקא ייצא נוכל, לפעמים המוסך יתנהג בהגינות, אולי בגלל שהקליינט לא פראייר ומבין ענין (לא על כל אחד אפשר לעבוד ולפעמים זה יכול להיות כאב ראש לא קטן אם עושים טעות) או שפשוט לא מקרה שהבעיה הספציפית ההיא לא מתאימה כדי לדפוק מישהו, או שסתם המוסכניק באותו יום קם על צד ימין ומחייך.

אל תשכחו שיש פה גם את ענין המחיר. עכשיו שבשום פנים לא ישתמע מכאן כאילו שאני מצדיק את הנוכלים (אני לא ואני אפילו נוטה להחמיר יותר) אבל במקרים של התוכנית הפתרון של העיבה הוא תמיד פשוט והנזק נמוך יחסית ואז לנותן השירות יש 2 ברירות - או באמת לתת שירות הוגן ולצאת צדיק (שימו לב שהוא יכול בד"כ לקחת 200-300 ש"ח על עבודה של 5 דקות ועדיין לצאת צדיק!) או שבגלל שהוא כבר התאמץ והגיע לבית (או במקרה של המוסך, "נתן תשומת לב") להמציא איזה סיפור שקר כלשהו כדי לנפח את המחיר. יכול מאוד להיות שאם פתרון הבעיה היה של 15 דקות אבל להחליף חלק ששווה נניח 1000 ש"ח אז יש פחות סיכוי שייצאו נוכלים כי גם ככה הטיפול "יקר". אבל שוב כמובן שהתוכנית עושה בדיוק את מטרתה, בדיקה מי באמת הוגן גם כשבודקים את קצוות קשת האמינות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למי יש תיעוד על שמות המוסכים שהראו בתוכנית של הכט אתמול 2/9 בערוץ 2 והפעם בפרק של מוסכים

היה מעניין לראות כמה זמן לקח להם לגלות את הבעיה ואיך זה נגמר בכל מקום...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לא ראיתי את הפרק אבל נחמד מאד לשמוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...