Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

השאלה בכותרת, אני מעוניין להחליף שמן גיר, אין לי ידע במה נמצא ברכב כרגע, או במה צריך להיות ברכב בכללי.

טופל (כשהוחלף השמן גיר) במוסך שעובד לרוב עם יפניות ומיצובישי, שעובד לפי הספר.

אני משתמש בשמן מנוע של RP וראיתי שיש להם גם שמני גיר שונים, באיזה סמיכות צריך לרכב הנ"ל?

נ.ב אני מתכוון להחליף קולר גיר, האם זה צריך להיות עם החלפת השמן? יש קשר בין השניים?

אין לי בעיה להוסיף עוד אקסטרה קצת על השמן גיר הנ"ל שלהם.

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם
אהלן,

השאלה בכותרת, אני מעוניין להחליף שמן גיר, אין לי ידע במה נמצא ברכב כרגע, או במה צריך להיות ברכב בכללי.

טופל (כשהוחלף השמן גיר) במוסך שעובד לרוב עם יפניות ומיצובישי, שעובד לפי הספר.

אני משתמש בשמן מנוע של RP וראיתי שיש להם גם שמני גיר שונים, באיזה סמיכות צריך לרכב הנ"ל?

נ.ב אני מתכוון להחליף קולר גיר, האם זה צריך להיות עם החלפת השמן? יש קשר בין השניים?

אין לי בעיה להוסיף עוד אקסטרה קצת על השמן גיר הנ"ל שלהם.

תודה!

תעשה חיפוש "שמן גיר החלפה" או "שמן גיר החלפה חלקית".

בעיקרון לרכבך מומלצת החלפה חלקית של שמן גיר סינטטי מלא בתקן SP3 עבור מיצובישי\יונדאי.(יכול להיות כל שמן העונה לתקן).

פורסם

תודה על התשובה.

האם השמן של רויאל פרפל מתאים? ואם כן באיזו סמיכות? יש שם 2 סוגים שונים

או שעלי לבחור ב ATF?

שכחתי להוסיף כי הגיר הוא אוטומט ולא ידני.

שוב תודה.

Opel Adam S 2017

פורסם

שלום

די בטוח שיש למיצובישי שמן גיר יעודי, אך זה לא אומר שאף שמן אחר לא מתאים.

כבר שלושה גאלאנטים שעברו דרכי, כיום יש רק שניים (השלישי אצל חבר) שנמצאים אצלי במצטבר בערך 16 שנה עם יותר מ 300 אלף ק"מ.

לעולם לא היתה בעיה בגיר, טפו טפו טפו....

כולם עברו החלפות חלקיות , כל 60 אלף עם השמן של וולווליין מקס-לייף לגיר אוטומט

כל הרכבים מטופלים על ידי באופן עצמאי.

בהצלחה

פלג_

פורסם

היי שוב,

אני לא מעוניין לקנות במוסכים מורשים מפאת המחיר, אני לא אוהב לפרנס יקרנים שלא מצדיקים את העלות אז אני מעדיף לא לגשת למקומות אלו מלכתחילה, ידוע לי שיש שמן גיר מקורי של מיצובישי שמתאים לרכבים במיוחד, אבל אני מעדיף תחליפי ואיכותי יותר.

:)

פלג-

האם השמנים של וולוולין הם בצמיגות מסויימת או שלתמסורת אוטומטית להשתמש אך ורק בסינטטי מלא לסופר לנסר שהוא ATF?

אני לא מכיר פשוט את המספרים, וממה שהבנתי מרוב השרשורים בנושא באתר התקן מחייב SP-3 ולא דקסטרון כי הוא מינרלי ולא עובד טוב תחת טמפ' גבוהה, הגיר של הסופר לנסר בעייתי ואני מתכוון להתקין קולר גיר בשבוע הבא.

נ.ב האם התקנת קולר גיר מחייבת ריקון שמן גיר?

Opel Adam S 2017

פורסם

התקן את הרדיאטור החיצוני , ואז החלף נוזל ממסרה .

עם פירוק הצנרת להתקנת הרדיאטור , ישפך נוזל , וצריך להוסיף נוזל , כדי למלא גם את הרדיאטור שהוספתה .

יש נוזלים חליפיים סינטטיים טובים , העומדים בתקן SP3 במחירים סבירים .

כגון -

דלקול אוניברסל סינטטי , עולה כ 180 ש"ח למיכל של כ 4 ליטר .

וולווליין מקס-לייף לגיר אוטומט .

במוסכי החברה החלו למכור ללקוחות פרטיים , נוזל ממסרה במחירים יותר סבירים - כדאי לברר גם שם .

וגם ב יונדאי שופ - http://www.hyundaishop.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=30&category_id=25&option=com_virtuemart&Itemid=1

אני וחברי השתמשנו בדלקול הסינטטי במספר רכבים , הוא טוב מאוד , והמחיר שלו הסביר ביותר .

אתה יכול לבקש מהמוסך המתקין לך את הרדיאטור , שיזמין נוזל ממסרה בתקן SP3 - הם עובדים עם חניות חלפים וספקים שונים .

ויכולים להשיג את נוזל הממסרה המתאים .

אם לא הצליחו - הזמן בכל חנות חלפים העובדת עם מוצרי דלקול , או ולוולין .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...