Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ראשית אני מאוד נהנה להסתכל בפורום זה נתן לי המון ידע,

תודה לכל הכותבים.

קנתי מאזדה 121 ידנית שנת ,93

הרכב נראה מאוד שמור, ויחסית התשלום עליו היה נמוך מאוד

יש לי כמה שאלות.

1 אני מעוניין להחליף את הרצועות החיצוניות, האלה של האנטרלטור, לא הטיימניג, ואני לא יודע מה המספר

שלהם, אשמח אם מישהו יודע ויכול לעזור לי.

2 המד חום מאז שקנתי את הרכב עומד על למעלה מהחצי ,אמרו לי שזה אופייני לאוטו הזה, האמת היא שנסעתי איתו

והוא לא עלה גבוה יותר,(חוץ מפעם אחת שהאוטו היה חצי מלא ודלק מזגן ועלתי עליה רצינית במשך חמש דקות שהתחיל לעלות החום וברגע שכיבתי את המזגן זה ירד), השאלה היא האם בכל זאת כדי להחליף טרמוסטט, כי לדעתי זה טיפה יותר גבוה

ממה שאומרים שזה צריך להיות, מה הבדיקה שאפר לבדוק האם זה תקין או לא,

לפרק את הטרמוסטט ולהכניס אותו לכוס מים חמים לא רלוונטי ,זה המון עבודה,

מבדיקה שבדקתי המאורר לא מתחיל לפעול עד שזה לא מגיע למצב הזה , דהיינו למצב שהמד חום מגיע לשליש העליון,

ולכן כנראה זה לא בעיה במשאבת מים.

תודה רבה לכל העונים

מנהל אתר תמונות יהודיות picjew

פורסם

יש לי את הרכב הזה, אני מדבר מנסיון איתו לא כמכונאי.

בנוגע שלאלה השניה,אם הוא מגיע לשליש האחרון זה תקין,אך המאוורר צריך להיכנס לפעולה.

פורסם
יש לי את הרכב הזה, אני מדבר מנסיון איתו לא כמכונאי.

בנוגע שלאלה השניה,אם הוא מגיע לשליש האחרון זה תקין,אך המאוורר צריך להיכנס לפעולה.

תודה על ההתיחסות

המאורר נכנס לפעולה כשהוא מגיע לשליש העליון.

האם קרה לך שהמנוע התחמם כשעלת עליה רצינית עם מזגן דולק?

תודה רבה

מנהל אתר תמונות יהודיות picjew

פורסם

לפני כמה שבועות יצא לי להחליף רצועות אלה גם כן למאזדה 121. הבעיה שבחנויות חלפים לא ממש יודעים איזה רצועות אלה כך שנאלצתי להוריד אותם ולגשת איתם לחנות שייראו בדיוק. מה גם שהרבה קומבינות יש עם גלגלות הפולי של המדחס כך שגם רצועות מקוריות יכולות שלא להתאים. לגבי גובה החום, תעלה תמונה...

• תוכן חדש...