Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז הסיפור הוא פשוט,לאחר שהפולקסווגן ונטו נמכרה בצער רב (:cry:),

אני מחפש רכב חדש לנסיעות יומיות ארוכות יחסית,כ50ק''מ הלוך ,כנ''ל בחזור.

רכב שממש אהבתי הוא הפורד פוקוס טרנד-X,

ממה שקראתי קצת באינטרנט הרכב אמין ונוח לנסיעות ארוכות.

רציתי לשמוע מה דעתכם?

איך הרכב מבחינת אמינות,איכות הבניה וצריכת הדלק?

מדובר במנוע 1600, גיר אוטומט ק''מ 92K

תודה לעונים.

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

אני מחזיק בפוקוס טרנד 1600 מודל 2007 שזה פחות או יותר אותו רכב. יש בפורום הרבה מידע על הפוקוס ולכן כדאי לך לחפש. בתמצית, מדובר ברכב נוח, איכותי ואמין, אך כבד משהו (ולכן כדאי לחפש את דגם 2.0 ליטר). צריכת הדלק אצלנו בנסיעה שרובה המכריע פנים-עירונית היא באזור 1/9.5.

פורסם

הבעיה בפוקוס היא המנוע.

המנוע כמדומני 98 כ"ס והוא צריך לשנע שלדה כבדה מאוד.

כתוצאה מכך נגרמים שני דברים:

-רכב עצל יחסית ולא סוחב.

-צריכת דלק גבוהה יחסית למשפחתיות(הדלק עולה ל8.10 בסוף החודש)ממוצע 9.0 עירוני וביעירוני.

לכן אני מציע שתלך על קורולה 2005 שנפטרה מבעיות המנוע ב2004 עם

מנוע נמרץ בהרבה ,וצריכת דלק משופרת לעומת הפוקוס.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

הפוקוס זה רכב טוב מאוד, אבל בגלל המנוע החלש יש הרגשה של רכב מפוספס. לרכב יש 100 כ"ס (לא 98 כ"ס :wink: ) והמנוע לא ממש גמיש וביחד עם זאת תיבת ההילוכים בעלת יחסי העברה ארוכים יחסית, מה שמוסיף על תחושת הכבדות שלה. המנוע הזה עבר לפוקוס דור-2 מהפוקוס דור-1 שכבר אז הוא לא היה פורץ גבולות בכוחו (והפוקוס הראשונה הייתה קלה בהרבה יחסית מהפוקוס של הדור השני). בקיצור שילוב הגיר והמנוע מיושן ולא מתאים למשקל של הרכב. צריכת הדלק עומדת על 9/9.5 ק"מ לליטר בממוצע. מחוץ לעיר אפשר להגיע גם ל11 ק"מ לליטר.

בכללי, באמת שמדובר רכב טוב, נאה, איכותי ומאובזר. הקורולה נופלת ממנו ברוב הפרמטרים, אבל מנצחת ב2 דברים חשובים מאוד: צריכת דלק וביצועים. האם הפוקוס כדאית לך?.. בסך הכל, הכל תלוי בכמות הנסיעות שלך ובאופי הנהיגה שלך. אם אתה נוהג רגוע ורוב הנסיעות שלך הם על כבישים בינעירוניים לא עמוסים, הפוקוס תהיה בחירה טובה. אם אתה נוהג הרבה בעיר, נתקל הרבה בפקקים וגומע מרחקים ארוכים מדי יום, כנראה שעדיף לך לחפש משהו אחר. עם כל הכבוד לפוקוס, היא שתיינית לא קטנה.

פורסם

חבר'ה המון תודה על התשובות המפורטות,עזרתם לי מאוד.

אשמח לשמוע הצעות לרכבים עד 40K (סטודנט,תקציב דליל יחסית).

שוב תודה.

פורסם

אז למה משפחתית ולא מכונית מיני חסכונית כמו אלטו או i10?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הI10 מרגישה לי מאוד צפופה ולא נוחה,אני בנאדם די גדול.

והאלטו פשוט לא רכב שאני רוצה לנהוג בו,אולי זה קטנוני אבל אני מעדיף שלא.

יש אפשרויות נוספות?

• תוכן חדש...