Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצורת כתיבה בסדר גמור.

לגבי המחיר, אני לא יודע כמה שילמת. אני בטוח שאם עשית 4 חלונות+שני משולשים מאחורה זה עלה לך מעל 1000 שקל, נכון?

איזו הצעות מחיר אחרות קיבלת? לרוב זה חצי.

עכשיו תגידי שהחומר שהם משתמשים הוא הטוב ביותר ובגלל זה המחיר? בולשיט.

אני לא מכיר חומר שמצפים איתו רכבים חיצונית שאמור "לתפקד" בתור הכהייה לחלונות.

לגבי איכות העבודה, ראיתי המון רכבים שעברו אצלהם, העבודה לא שונה ממישהו שמקצועי בתחום.

"הצורת כתיבה" או בעיברית תקינה צורת הכתיבה שלך מתלהמת ולא ברור למה. אם אתה מחפש מישהו לריב איתו או מקום להוציא אגרסיות מופנומות - אני לא הכתובת הנכונה. אפשר להגיד את אותם הדברים או להביע את דעתך גם בצורה נעימה יותר, בלי להשתמש בלשון חד משמעית שלא במקומה או במילים כמו "בולשיט" או בביטויים כמו "עכשיו תגידי ש...".

כדי שתהיה רגוע, אני אסביר ששילמתי פחות. אני יודעת היטב שניתן להשיג את ההשחרה לשני החלונות גם ב-200 ש"ח, אבל זו לא רמת החומר שחיפשתי. באנטי סאן (שהם סופר מקצועיים לדעתי, ויותר מסאן טק ששם עשיתי) מחזיקים חומר באיכות מ100 ש"ח לחלון ועד 400 ש"ח ואף יותר. בצל פוינט לא החזיקו את טווח הסוגים הזה וזה לא התאים לי.

זה לא אומר שהם לא טובים, זה פשוט אומר שהם לא התאימו לצרכיי, לדעתי ולטעמי. לא ברור לי איזה מקום יש כאן לוויכוח, לאור העובדה שמדובר בהעדפה אישית.

זה שאתה (וגם רוב המכונים העוסקים בנושא) לא מכירים חומר כזה, לא אומר שהוא לא קיים. זה אמנם נדיר, אבל עובדה שמצאתי את זה. כאמור - אני אעלה תמונות בקרוב (כשאגיע לרכב בשעות היום+ תהיה לי הזדמנות).

בשורה התחתונה - יכול להיות שהעבודה לא תחזיק, אני כרגע לא יודעת (בינתיים זה נראה בסדר גמור). לי, אישית, היה שווה לנסות.

בכל אופן - לא ברור לי הצורך בהתלהמות, אם כי זה כמובן מעלה השערות...

עניתי בעיקר לטובת מי שייחפש פרטים בעניין בעתיד.

שיהיה לך שבוע טוב ורגוע.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

אין על מה להתווכח כולם מקצועיים,לדעתי אין סיבה לכעוס על משך הזמן ששהית במקום,זה רק אומר שהשקיעו בך מעבר למצופה.

תהני מהחלונות,אין ספק שבני הקטן סובל הרבה פחות מקרינת שמש ישירה בגלל הכהיית השמשות.

אורן

פורסם
"הצורת כתיבה" או בעיברית תקינה צורת הכתיבה שלך מתלהמת ולא ברור למה. אם אתה מחפש מישהו לריב איתו או מקום להוציא אגרסיות מופנומות - אני לא הכתובת הנכונה. אפשר להגיד את אותם הדברים או להביע את דעתך גם בצורה נעימה יותר, בלי להשתמש בלשון חד משמעית שלא במקומה או במילים כמו "בולשיט" או בביטויים כמו "עכשיו תגידי ש...".

כדי שתהיה רגוע, אני אסביר ששילמתי פחות. אני יודעת היטב שניתן להשיג את ההשחרה לשני החלונות גם ב-200 ש"ח, אבל זו לא רמת החומר שחיפשתי. באנטי סאן (שהם סופר מקצועיים לדעתי, ויותר מסאן טק ששם עשיתי) מחזיקים חומר באיכות מ100 ש"ח לחלון ועד 400 ש"ח ואף יותר. בצל פוינט לא החזיקו את טווח הסוגים הזה וזה לא התאים לי.

זה לא אומר שהם לא טובים, זה פשוט אומר שהם לא התאימו לצרכיי, לדעתי ולטעמי. לא ברור לי איזה מקום יש כאן לוויכוח, לאור העובדה שמדובר בהעדפה אישית.

זה שאתה (וגם רוב המכונים העוסקים בנושא) לא מכירים חומר כזה, לא אומר שהוא לא קיים. זה אמנם נדיר, אבל עובדה שמצאתי את זה. כאמור - אני אעלה תמונות בקרוב (כשאגיע לרכב בשעות היום+ תהיה לי הזדמנות).

בשורה התחתונה - יכול להיות שהעבודה לא תחזיק, אני כרגע לא יודעת (בינתיים זה נראה בסדר גמור). לי, אישית, היה שווה לנסות.

בכל אופן - לא ברור לי הצורך בהתלהמות, אם כי זה כמובן מעלה השערות...

עניתי בעיקר לטובת מי שייחפש פרטים בעניין בעתיד.

שיהיה לך שבוע טוב ורגוע.

מזה חומר כזה? אני לא מתלהם, אבל חבל שאת אומרת דברים שאינם נכונים.

זה שליוסי אין חומר אחר זה כי יש לי את החומר הכי איכותי.

הוא משתמש בפילם של קוטלב חניתה, תכתבי בגוגל את השם ותקראי על החברה קצת. מדובר על תאגיד בתחום, רק 3 אחוז מהייצור שלהם נמכר בארץ והם משווקים בכל העולם.

החומר שעולה אצל סאן טק 100 שקל זה כמו מה שמוכרים באוטו דיפו וה400 זה בערך משהו שמשתווה לקוטלב.

אני לא סנגור של אף בעל מקצוע בתחום, אבל אפשר לקחת מחיר הוגן על עבודה ולא להיות חזיר.

זה הלשון חדה זה לא אומר שזה בא מכעס או מצורך להתלהם עליך וחבל שאת חושבת ככה.

Got To love It

• תוכן חדש...