Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

עד לפני כמה שנים ניגנתי מוסיקה דרך מחשב נייד שישב לי בבאגאג' עם מסך מגע מקדימה. כל זה חובר למגבר 5/500 של JL Audio, ולרמקולים קדמיים: MB Quart reference, אחוריים MB Quart discus דרך פרוססור DVH940 של Clarion.

אחרי שנה פירקתי את המחשב וחיברתי את הiPhone לפרוססור דרך חיבור שהיה לי מקדימה.

היום אני מחפש Head Unit לאחת משתי אפשרויות:

1. פירוק המערכת וחיבור הHU ישר לרמקולים

2. פירוק הProcessor וחיבור הHU למגבר.

אני לא באמת סגור על מה אני עושה. יכול להיות שאמכור את הרכב בחודשים הקרובים ואז ארצה לפרק את המגבר ולכן אשמח לHU עם הגברה סבירה שישרת אותי בינתיים ללא המגבר.

מה אני רוצה עם הHU?

1. כניסת USB לחיבור נגני Apple וAndroid.

2. חיבור Bluetooth לדיבורית, אם אפשר עם Bluetooth audio מה טוב (ואז לא אכפת לי כל כך מהUSB למרות שנראה שאם יש Bluetooth audio אז יש גם USB...)

3. סאונד טוב והגברה סבירה.

4. מוכן להתפשר על הגברה לא כ"כ סבירה במידה ויש לHU יציאה של 4 ערוצים ויותר מ2v למגבר ואז כבר אשאיר את המגבר...

אשמח להשאר באיזור ה1000 ש"ח לעלות הHU עצמו (לא כולל התקנה).

תודה מראש.

פורסם

נראה שרק הClarion CZ302 רלוונטי מבחינה תקציבית.

הוצע לי Sony MEXBT4000P, מישהו מכיר את המכשיר? על הנייר הוא נראה טוב מאוד ואני יכול להשיג אותו במחיר זהה לClarion.

תודה!

• תוכן חדש...