Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hybrid Ovation 6 Morel במחיר מוזר! האם הגיוני?!

BenM
שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רשום שזה מתצוגה

אוקיי, עכשיו שמתי לב.. :oops:

עדיין מחיר טוב לא? בהנחה שהסט אכן במצב טוב - יש הבדל גדול בינו לבין הטמפו?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה לי הייבריד וזה סט מעולה לדעתי , הרבה יגידו כאן שהוא חייב תיבות , אני נהנה ממנו גם בלי

בקשר למחיר זה נשמע כמו מחיר טוב , הוא בטח לא עבד יותר מידי , והסט הזה הרבה יותר טוב מהטמפו

SCANSPEAK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתעלק על השרשור עם שאלה קטנה(אם זה בסדר.במקום לפתוח שרשור).

יש לי עדין זמן להתחרט(עד יום ראשון).

הזמנתי את הדוטק.שווה להשקיע את ההפרש ולקנות את ההייבריד?או שאין בניהם הבדל גדול?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא מתכוון להשקיע בבידוד בדלות אז קח את הדוטק. ההיבריד נשמע לא משהו ללא בידוד

גם קליפורניה בום נשמע רע בדלת בלי בידוד.

אנשים צריכים להבין שתיבת תהודה מפח דקיק זה רמוק שנות אור מתיבה אידאלית. גם הרמקול היקר והטוב בעולם ישמע רע בלי בידוד, גם אם יתר מרכיבי המערכת יהיו סופר-דופר היי-אנד.

ההייבריד עדיפים על הדוטק בכל פרמטר, למעט אולי שהדוטק יסתפקו גם במגברים חלשים יותר (בתיאורייה, במילים אחרות יותר קל להגביר אותו). אם ההפרש לא משמעותי, נניח עד 200 שקלים, הייתי ממליץ על ההייבריד. אם ההפרש גדול יותר הייתי ממליץ לשקול. עדיין, הדוטק הוא סט שנשמע לא פחות ממצויין ביחס למחירו ואני תוהה איזה סט אם בכלל מתחרה בו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה גם שהבחור בדק בפומפה, שם היה סט מתצוגה למכירה במחיר זול , הסט הזה כבר לא מפורסם באתר.

סט של הייבריד מפורסם ב 1890 שקל.

דוקט (900) .

ויש את הוירטוס שהוא גדם חדש שנמצא אי שם בניהם (1300)

SCANSPEAK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איתמר, האם הטמפו / דוטק נצילים מספיק ונותנים תפוקה נאה אף ללא מגבר?

מנסיוני הן הדוטק והן הטמפו יכולים לעבוד גם בלי מגבר חיצוני אם כי הספקם מוגבל, בעיקר בגלל שאין נקודת חיתוך תחתונה לוופרים ואז הם מתחילים "להפליץ" (קליפינג) גם בווליום בינוני.

אילייט והייבריד לעומתם כבר מחייבים מגבר חיצוני, קשה מאוד לרדיו-דיסק להגביר אותם בלי אחד כזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק על המחירים המוזרים...

באתר ''זול פה עודפים'' יש מגברים וסאבים שמחירם זול משמעותית ממחיר השוק.

האם מישהו התנסה איתם ויכול לתת חוות דעת?

http://www.zolpoodafim.com/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק על המחירים המוזרים...

באתר ''זול פה עודפים'' יש מגברים וסאבים שמחירם זול משמעותית ממחיר השוק.

האם מישהו התנסה איתם ויכול לתת חוות דעת?

http://www.zolpoodafim.com/

באמת מחירים מפתיעים!

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יופי שהמחירים זולים , הציוד שמוצע שם לא משהו בכלל, תקנה ואחרי חודשיים תרצה להחליף ,ככה שהקניה הזו לא כ"כ כדאית

SCANSPEAK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...