Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החיבור אוקס\אייפוד לא עובד לי ב-i30 למרות שמחובר כבל..

Coolinuri
שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי איי 30 שנת 2010 , חיברתי לו כבל אוקס (כבל אודיו) וכבל של אייפון , כדי להשים שירים מהפלאפון (אייפון) למערכת.

ולמרות שהכבל מחובר למכשיר האייפון והשירים רצים באייפון , המערכת לא מזהה, שאני לוחץ על כפתור ה- CD\AUX הוא רושם לי NO MEDIA.

מה עושים?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב ידיעתי יש צורך בכבל מיוחד שמתחבר בצורה זהה למעשה לאיך שאתה עשית זאת עם שני כבלים נפרדים.

פתרון זמני יהיה לחבר רק את כבל האודיו - אוזניות -> AUX והשליטה תתבצע דרך האייפוד עצמו.

בסרטון הבא הבחור מדגים בדיוק את הענין ומתחיל לדבר על אפשרויות החיבור בערך ב- 1:30 -

http://www.youtube.com/watch?v=3qH55mtBYv4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תום חיברתי עם כבר AUX בנפרד ועם כבל USB בנפרד, לא את שניהם במקביל.

וגם שכל אחד חובר בנפרד זה לא עבד (הפעלתי כמובן שירים באייפוד של האייפון ורשום NO MEDIA)

יתכן שהחלק לא מחובר אצלי ברכב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסית את זה כשאך ורק כבל הAUX מחובר מיציאת האוזניות מהאייפוד שלך אל כניסת הAUX ולחצת על CD\AUX וקיבלת את ההודעה NO MEDIA ? יש תקלה במערכת.

בלי קשר, כמו שתום אמר, ע"מ לעבוד "לפי הספר" בחיבור לאייפוד אתה צריך כבל שמתחבר בבת אחת לכניסות הUSB והAUX, מק"ט יונדאי 102174.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אחי עשיתי בדיוק כמו בסירטון ולא שומעים כלום..

יש מצב שהחלק עצמו אצלי באוטו לא תקין ?

או שהכבל אוקס הזה מיוחד?

שלי כבל אוקס רגיל (אותו הדבר נראה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שהרכב שלך עדיין באחריות? שווה לגשת למוסך. אני עם גלקסי 2 וI30 והAUX עובד מצוין עם כבל אודיו סטנדרטי שנקנה באופיס דיפו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסיון אחרון לפני שאתה רץ למוסך:

1) בדוק (למרות שכתבת שעשית זאת כבר) שהכבל AUX שברשותך תקין. אין שום דבר מיוחד בו.

2) וודא שהחיבור USB שברשותך אינו מחובר לרכב, אפילו אם הוא אינו מחובר למכשיר IPOD מצידו השני.

3) חבר ע"י כבל הAUX בין המכשיר לרכב כאשר המערכת של האוטו כבויה.

4) בעת ההדלקה של המערכת, נסה להחליף בין הINPUTים השונים (רדיו, CD) ואז נסה להעביר לAUX. נסה גם אולי לחיצה כפולה על אותו כפתור CD/AUX (אם זהו כפתור אחד, וודא שהינך לוחץ על הצד שרשום בו AUX).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...