Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

במרץ השנה עשיתי תאונה עקב אי ציות לתמרור תן זכות קדימה מצידו של הפוגע, הוא מבחינתו מודה באשמה ונתן לי אישור בכתב על כך, אני נסעתי בכביש ישר (בכרמיאל הירידה מאורט בראודה מי שמכיר), והוא נכנס להשתלב לכביש זה תוך כדי שהוא אמור לתת זכות קדימה (הוא נכנס מכיוון כיכר גן הילדים מי שמכיר), הוא לא הבחין בי ונכנס לכביש כשלמזלי הרב שמתי לב לכך שהוא לא רואה אותי והצלחתי להגיע להאט עד 40-20.

שילמתי מראש על הטיפול באוטו שלי שנפגע מהתאונה, עלות כוללת של 6588 ש"ח ונאמר לי שמכיוון שהפוגע אשם אקבל את מלוא הסכום חזרה תוך שלושה חודשים, אני בתמימותי ומחוסר ברירה כי הייתי חייב חזרה את האוטו במהירות, הסכמתי לכך.

כעת חברת הביטוח של הפוגע החזירה לי 85 אחוז מהעלות, כאשר היא כפתה עליי השתתפות עצמית של 15 אחוז מהעלות על סך 988 שקלים בטוענה כי הייתה רשלנות תורמת בצומת מבחינתי. חברת הביטוח שלי לא רצתה לעזור לי לתבוע את החברת הביטוח של הפוגע וכול מה שהיא הציעה לי זה שהיא תכין לי את התיק לתביעה ואני באופן עצמאי ועל חשבוני אצטרך ללכת לבית משפט לתביעות קטנות. שוב בלית ברירה הסכמתי.

אילו צעדים ביכולתי לעשות?

האם חברת הביטוח שלי לא אמורה להיות מחוייבת לתבוע את חברת הביטוח של הפוגע ולדאוג לי?

כול מידע (עדיף מניסיון + ידע מאשר סתם ניחושים) יעזור, תודה!

פורסם

לקבל את התשלום ולתבוע את ההפרש בתביעות קטנות, העובדה שיש לך הוכחה חותכת (מסמך שעליו חתם הנהג שהוא אשם בתאונה) מבטיחה לך שתזכה במשפט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חברת הביטוח שלך נוהגת בסדר במקרה הזה .

תכין לך תיק אתה תובע אגרה כמה עשרות שקלים תקבל אותם בחזרה.

לא מן הנמנע כי מספר ימים לפני הדיון יפנו אליך מחברת הביטוח להשלים לך את ההפרש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בקש מחברת הביטוח שלך שיכינו לך כתב תביעה על העניין, זה ניתן לך בחינם כשרות של חברת הביטוח.

את כתב התביעה אתה מגיש למזכירות בית המשפט לתביעות קטנות, משלם אגרה סימלית ומקבל הביתה תאריך לדיון.

להבדיל מישה, מנסיוני, בסכומים כ"כ פעוטים, חברת הביטוח לא טורחת להגיש כתב הגנה, לא טורחת להגיע לבית המשפט, לא טורחת ליצור איתך קשר לפני הדיון ומסתמכת על כך שאתה תשכח את תאריך הדיון, לא תגיע וכך יסגר התיק.

אצלי השופט כתב בפסק הדין "...שוב אנו נתקלים בשיטת המצליח העלובה של חברות הביטוח..."

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם השופטים בישראל לא היו מנותקים מהמציאות ולא היו "שומרים" על חברות הביטוח, הייתי מציע לך לעשות משהו אחר.

לך לבית משפט רגיל, עם עו"ד, תבע את חברת הביטוח על הסכום של התביעה ובקש פיצויי עונשין של 100K ש"ח.

שופט חכם היה פוסק לזכותך ומעלה את הסכום לחצי מליון.

הבעיה היא, שאין שופטים בירושלים...:-(

כמובן, שאין לבצע את האמור לעיל. רוב הסיכויים שאתה תבזבז יותר כסף בצורה הזו. בצע מה שישה המליץ ויש סיכוי שתראה את הכסף. (שוב, אם לא תיפול על שופט שיחשוב שאתה אשם בגלל שנסעת בכביש...)

פורסם
בקש מחברת הביטוח שלך שיכינו לך כתב תביעה על העניין, זה ניתן לך בחינם כשרות של חברת הביטוח.

את כתב התביעה אתה מגיש למזכירות בית המשפט לתביעות קטנות, משלם אגרה סימלית ומקבל הביתה תאריך לדיון.

להבדיל מישה, מנסיוני, בסכומים כ"כ פעוטים, חברת הביטוח לא טורחת להגיש כתב הגנה, לא טורחת להגיע לבית המשפט, לא טורחת ליצור איתך קשר לפני הדיון ומסתמכת על כך שאתה תשכח את תאריך הדיון, לא תגיע וכך יסגר התיק.

אצלי השופט כתב בפסק הדין "...שוב אנו נתקלים בשיטת המצליח העלובה של חברות הביטוח..."

מצטרף לכתוב ע"י בגירה.

מניסיון אישי- צירפתי קבלה של דואר-רשום, החזר נסיעות, ועוד 300שח בין ביטול-זמן וקיבלתי הכול.

פורסם

חברות ביטוח זה גוף כלכלי

לכן על כל 10 שהם דוחים את תביעתם ב 1000 ש"ח , אחד תובע והשאר מוותרים.

אז השיטה כדאית להם מאוד.

אבל לא כדאי להם לא להגיב לתביעה כי היא עולה להם יקרררר!!

על 1000 ש"ח יפסוק לך השופט אגרה הוצאות ווכו' ב 300-400 ש"ח

לכן עדיף להם לשלם לך אחרי מכתב האיומים בטח ובטח אם הגשת תביעה.

לכן תמוה לי מה שכתבת bagira

לא מתאים להם להתנהל כך, והנסיון שלי עם חברים לא מעטים ( אני טפו טפו טפו ) זה היה ההליך

מכתב איומים בד"כ משלמים לא הולך תביעה ומתקשרים לפני הדיון לסגור את הפינה כמובן שבשני המקרים עוד מנסים לשלם לך במקום 1000 ש"ח 700-800 ש"ח .

משהו באופי שלהם כנראה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...