Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4267265,00.html

מבלי להתייחס יותר מדי לפרשנות של ynet,

עולים מהמסמך (באם הוא אותנטי כמובן) מספר דברים מדאיגים מאוד.

למשל, האפשרות שראש הממשלה יארגן הצבעת בזק,

שמתוזמנת כך שתהיה הגעה סלקטיבית של חברי כנסת "קרובים לצלחת" בלבד

(בין אם בגלל שביבי קבע את הדיון "בטעות" ליום בו רוב המתנגדים הצפויים למהלך נמצאים מחוץ לכנסת,

ומפאת ההודעה הקצרה כמובן שלא יתאפשר להם להגיע,

או לכל הפחות להשאיר להם אפשרות לארגן התנגדות אופוזיציונית שוות משקל)

ובין אם זאת האפשרות להורות על דחיתו \ ביטולו של דיון וועדה מסוים,

מתוך "שיקולים מיוחדים" שיובהרו לראש הוועדה ע"י ראש הממשלה.

או במילים אחרות, יש לביבי אפשרות לטרפד כל וועדה \ מהלך חקיקתי מבלי לתת נימוק רציונאלי לכך.

אפשר לומר שהשיקולים הם "מיוחדים", ומפאת רגישותם לא ניתן לחלוק אותם עם הציבור הרחב,

אז כנראה שנצטרך לסמוך על המילה של ביבי :shock:

אני לא יודע איזו אפשרות מהשתיים מדאיגה אותי יותר,

האפשרות שביבי עושה את כל המהלכים האלו, כפי השערת ynet,

כדי לבסס לעצמו תשתית שתאפשר לו לבצע מהלך "קאובוי" בסגנון הפרש הבודד ולצאת לפעולה צבאית,

אף על פי כל ההתנגדות לתקיפה, לפחות כרגע,

או האפשרות שאין לכך קשר עם איראן,

וכל הצעדים הנ"ל הם פשוט דרכו של בנימין נתניהו לשמר לעצמו את היכולת להפיק ספינים קואליציוניים שטרם נראו כמותם.

מניעת דיונים בוועדות, אישורי חוקים בסגנון בליץ-קריג,

יכולים גם להיות עוד דרך לתת הטבות לכל יושבי השולחן העגול, תוך התחמקות מביקורת התקשורת והציבור,

שיגלו על זה רק אחרכך, אם יהיה להם מזל, כשמישהו יחשוף את המחדל.

כמובן שיש אפשרות שלישית, וזו המדאיגה מכולן -

האפשרות ששתי התשובות שנכתבו לעיל נכונות :shock:

לא הספקתי לקרוא את כל המסמך, הן מכיוון שאין לי זמן,

והן מכיוון שלאור העובדה שהוא נמצא על שרת ynet, ולא על שרת אתר הכנסת,

איני מוכן "לבזבז" שעות קריאה על דבר שאיני בטוח באמיתותו.

מה אתם חושבים?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

עוד מסמר בעיתון הזה שנקרא ידיעות, והוא מזמן כבר סניף של "הארץ".

מוזס ושות' כבר כשנתיים קוטלים כל דבר שעושה נתניהו, טוב כרע, כך שכמו הילד שצעק "זאב", כבר אי אפשר לקרוא אותם ולבור את המוץ מן התבן.

אם המהלך היה מובל על ידי ציפורה (לו היתה זוכה במשהו ו/או עושה משהו), היית קורא: "סוף סוף ראש הממשלה יוכל להוביל דיונים ללא מעורבות סחטני הקואליציה"...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מעבר לשנאה שלך לעיתון ולליבני (מה קפצת עכשיו איתה? היא בכלל לא בפוליטיקה, תמצאו קורבן אחר), קראת את המסמך?

ריכוז כזה של כח ביבדים של כל ראש ממשלה נראה לך בריא?

לי בראש יש איזה תסריט אימים שכל ההחלטות האלה יאושרו ובבחירות הבאות יזכה ליברמן.:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל עוד לא אצטרך יותר בחיים לעשות מילואים בקיץ בישוב שבו הוא גר - אין לי בעיה :-)

ועכשיו ברצינות: יש בעיות קשות עם החקיקה בשנה האחרונה, אבל הן ריבאונד לדברים שקורים בישראל מהצד השני של הקשת. השמאל, שאגב עם רוב דעותיו אני מזדהה, השניא את עצמו לצערי על רוב האוכלוסיה, ובעצם העיתון הכי "הוגן" היום הוא - ותאמין לי שלא קל לי לכתוב את זה - "ישראל היום", משום שמול כל מאמר ימין יש מאמר שמאל. שולמית אלוני כותבת שם, יוסי ביילין כותב שם, ובתדירות גבוהה.

פורסם

אני באמת חושב (וחושש) שכל ההשקעה של גורמים מסויימים בתקשורת ובחברה ללכלך על נתניהו עוד עלולה לגרום לליברמן לזכות בבחירות הבאות.

רוב העם עדיין נוטה לימין וליברמן הוא המנהיג (סוג של..) הימיני היחידי חוץ מנתניהו.

פורסם

ריכוז כזה של כח ביבדים של כל ראש ממשלה נראה לך בריא?

בדיוק זה מה שמדאיג אותי -

זה לא משנה אם זה ביבי, לבני, ליברמן או פיטר-פן.

אני לא רוצה שלאף אדם תהיה האפשרות לנווט את מדינת ישראל ע"פ גחמותיו האישיות במובנים מסויימים,

וזאת תוך שהוא "חסין" כלפי ביקורת \ התנגדות חיצוניים.

צעדים כאלו מקרבים אותנו ל"דמוקרטיה" בסגנון סטאליניסטי,

אני לא רוצה להגיע לשם - ולא משנה לי לצורך העניין מי יהיה ראש הממשלה כשתגיע,

אם תגיע, נקודת האל חזור הזו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אבל הן ריבאונד לדברים שקורים בישראל מהצד השני של הקשת. השמאל, שאגב עם רוב דעותיו אני מזדהה, השניא את עצמו לצערי על רוב האוכלוסיה.

השמאל, תאמין לי הוא בסדר גמור- הימין בסדר והשמאל גמור! :lol:

טוב, נו, ברצינות. השמאל הוא באמת בסדר גמור, הוא לא השניא את עצמו, השניאו אותו בצורה מלאכותית.

הבעיה היא דוקא אג'נדה של גורמי ימין מסוימים לערבב בין השמאל השפוי לבין השמאל הפנאטי והרדיקאלי ולתייג את כל השמאל כ"אויב מבפנים" (שמענו כבר פה בפורום ביטויים כאלה) ועל הדרך וכתוצאה מכך לחסל את התחרות השפויה מהשמאל.

חבל שהם לא קולטים איזה אסון הם עושים לאנשי עם דעות שמלאניות שפויות שבפורומים מסוימים (אפילו בשיחות סלון) כבר לא מעיזים להביע דעות שמאלניות כי הם מיד מתויגים כבוגדים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא הספקתי לקרוא את כל המסמך, הן מכיוון שאין לי זמן,

והן מכיוון שלאור העובדה שהוא נמצא על שרת ynet, ולא על שרת אתר הכנסת,

איני מוכן "לבזבז" שעות קריאה על דבר שאיני בטוח באמיתותו.

מה אתם חושבים?

אני חושב שלכתוב הודעה ולפתוח דיון על דבר שלא קראת וחשבת עליו, זה מיותר.

לא להסתמך על שומדבר ש-Ynet משחררים כמקור בלעדי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מחכה לתקנות הבאות:

- התקנה שתסמיך את שר הפנים לאסור אסיפות ופרסומים העלולים לפגוע בביטחון המדינה.

- ה"חוק לשעת חירום להגנת האומה מפני האלימות המסוכנת של השמאלנים"

- וכמובן חוק ההסמכה

:D

וברצינות לרגע - הכח משחית, וויתור על עוד קצת ממערכת האיזונים והבלמים במדינה שלנו מדאיג אותי מאוד.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

וברצינות לרגע - הכח משחית, וויתור על עוד קצת ממערכת האיזונים והבלמים במדינה שלנו מדאיג אותי מאוד.

אני מסכים, אלא שזו שוב תופעת מטוטלת (או בומרנג, אם ריבאונד לא מספיק טוב ;-) ) לכך שהאיזונים והבלמים מופעלים תמיד רק כנגד צד אחד, ורק על ידי הצד האחר - שלא מוכן לקבל שום דיעה אחרת כקבילה ו/או אפשרית, אף שהוא לכאורה במיעוט ולכאורה בעד חופש הביטוי ושוויון ושאר ירקות. אני כותב זאת בכאב, משום שאני חושב שבדיוק זה מה שמונע ממנו לחזור ולהוביל.

מה שקרה בצה"ל, יקרה לאט לאט גם במסדרונות השפיטה והתביעה, ובעצם כבר קורה בתקשורת (עם הפיטורים הקרבים בידיעות): כפי שהשמאל החליט שעדיף לילדיו ברוטשילד או מקסימום ב- 8200, כי שם עושים כסף, ולכן השאיר את כל עמדות המפתח בצבא לימין ונציגיו (רוב חובשי הכיפות הם ימין, אני מניח, ואני מתנצל מראש אם אני טועה); כך ההתכנסות למקום בו רק לדיעה אחת יש מקום - יוביל מינויים וחלופות של אין ברירה מהצד האחר. אז בינתיים יש עיתון חינם (הוגן יותר מכל האחרים, אך בהחלט נוטה לכיוון ימין), והתחלף דור בבית המשפט העליון. לערבים יש זמן. זו התיזה שלהם. אולי גם של הימין. בטוח לא של שהשמאל, ולכן הוא מפסיד.

תראה מה קרה עם הרצון לשנות את הפיצוי בגין לשון הרע - איזה בלאגן מטעם בעלי עניין. לטעמי זה בדיוק כמו החוק להטרדה מינית - לא הטרדת? אין לך בעיה. הטרדת? תשלם. אותו דבר עם לשון הרע - הרי נזק אי אפשר להוכיח כאן כמעט אף פעם. יודע מה - בפועל, אף פעם. אם כך, אם טרחת לבדוק את העובדות היטב - אין לך מה לחשוש... ואם מיהרת לפרסם דבר נאצה - תשלם.

פורסם

אני חולק עליך שהמערכת מופעלת תמיד ע"י הצד השמאלי של האומה. אני חושב שזאת בעיקר מראית עין, כי עד כמה שני זוכר בג"צ הגן לא פעם ולא פעמיים על אינטרסים ימניים. זה שהאופוזיציה עושה יותר רעש - זה נהדר, כי זה חלק מתפקידה.

ולגבי הטיעון החלש (מאוד) שלך ששמאלנים משרתים רק ב-8200 ורק יושבים ברוטשילד - זה שטויות. אני מכיר לא מעט ימניים ששירתו ב-8200, ולא מעט שמאלנים ששירתו בשטחים או בדרום לבנון בתפקידים קרביים לחלוטין.

יש קומץ של אולטרא שמאלנים שלא מתגייסים לצה"ל, ולא פחות מהם ימניים (וימניות) שלא מתגייסים לצה"ל. גם דתיים לאומיים.

ועדיין עם כל זה, כל פגיעה במנגנון העדין של איזונים ובלמים מפחיד אותי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הכל עניין של מידה ושל רעש שהתקשורת עושה ביחס לארוע.

בקרב עמי אני חי, ואני רואה את העמדות של הורים לילדים, כולל לילדים בוגרים, בסביבתי הקרובה. אני גם רואה ושומע את העמדות שמעבירים המורים במוסדות החינוך.

מה שכן - טעיתי בכתיבתי הקודמת, ואינני מתייחס לאוכלוסיית השמאל/ימין כולה, אלא רק לאוכלוסיה התל-אביבית שמעורבת בעולם התקשורת. אלה, עם כל הכבוד, פשוט מגעילים אותי, והם הסיבה שהשמאל גווע בארץ. וחבל, כי פעם היה שם למי להצביע - ואולי עוד יהיה (עבודה?).

• תוכן חדש...