Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמקולים טובים שאני אוכל לחבר גם למגבר ושאני אשמע טוב..

אני רוצה שני רמקולים וסאב...

אפשר לחבר שני רמקולים דרך המגבר ושנים דרך הרדיו עצמו???

זה שיש לך ספויילר ואגזוז לחץ זה לא אומר שיש לך מקלארן תכניס את זה טוב טוב לראש שלך...

פורסם

לפי דעתי, לא ששמעתי אתם או משהו, הם שווים את המחיר שלהם. 99 שקל זה זול, מאד.

השאלה היא מה אתה מחפש? אתה מחפש ציוד סביר שישמע סביר ויספק אותך? או שאתה מחפש רמקול ששוה 99 שקל?

אם בחרת באופציה א' אז אל תקנה, אל תחשוב על זה אפילו. תחכה בסבלנות עד שמנהל הבנק ירשה ותקנה לך חברה סבירה דוגמאת פיוניר או חבריו או תעלה בדרגה למשהו יותר טוב, ולא חסר כאלו.

אם בחרת בב' אז קנה אותם. הם שווים את זה. אכזבה? כן והרבה, אתה תתאכזב כי תצפה לרמקול סביר - אבל מה כבר אפשר לצפות מרמקול ב-99 ש"ח?.

לסיכום - הם שווים את ה99 שקל, ובדרך הם גם שווים לתחת, אבל 99 ש"ח הם כן.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
לפי דעתי, לא ששמעתי אתם או משהו, הם שווים את המחיר שלהם. 99 שקל זה זול, מאד.

השאלה היא מה אתה מחפש? אתה מחפש ציוד סביר שישמע סביר ויספק אותך? או שאתה מחפש רמקול ששוה 99 שקל?

אם בחרת באופציה א' אז אל תקנה, אל תחשוב על זה אפילו. תחכה בסבלנות עד שמנהל הבנק ירשה ותקנה לך חברה סבירה דוגמאת פיוניר או חבריו או תעלה בדרגה למשהו יותר טוב, ולא חסר כאלו.

אם בחרת בב' אז קנה אותם. הם שווים את זה. אכזבה? כן והרבה, אתה תתאכזב כי תצפה לרמקול סביר - אבל מה כבר אפשר לצפות מרמקול ב-99 ש"ח?.

לסיכום - הם שווים את ה99 שקל, ובדרך הם גם שווים לתחת, אבל 99 ש"ח הם כן.

ראלימן

צודק, 100 ש"ח זה זול אבל לא שמעת על הבחור שהרמקולים הרסו לו את ה-HU או על זה שהקרוס שלהם לא שווה אפילו אגורה (וכשמבטלים אותו הטוויטר נשרף) או על זה שאפילו בעוצמה נורמלית הם מזייפים ???

כן, זו התמורה ל-100 ש"ח . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני שואל משהו ואתם מתחילים לספר לי סיפורים שואלים אותכם שאלה אז תענו לשאלה אל תתחילו לספר סיפורים בשביל להראות שאתם מבינים

אם לא הייתי חושב שאתם מבינים לא הייתי שואל אותכם....

אני יכול להוציא בערך 600-700 שקל רק לרמקולים

זה שיש לך ספויילר ואגזוז לחץ זה לא אומר שיש לך מקלארן תכניס את זה טוב טוב לראש שלך...

פורסם

אתה שואל שאלות קיטבג ומאשים אותנו שמדברים בלי הקשר?

יש לך 700 שקל לרמקול ואתה שואל על רמקול של 99 שקל?!?

איפה ההיגיון? נו תגיד שאתה רוצה לחסוך ורק רצית לדעת אם שווה, אם אין כסף אז כן אם יש כסף ( ועובדה שיש לך ) אז לא.

במחיר הזה תוכל לקנות חברות טובות בסדרות זולות או חברות זולות בסדרות "יקרות".

כלומר הטופ שבפשוטים או את המינימום שבטובים. אני הייתי הולך על משהו פשוט כמו פיוניר ולאט לאט משדרג את המערכת, אלא אם יש לך כבר מרכיבים ברמה טובה ואז הולך על משהו קצת יותר טוב.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...