Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cisco-871, יודע להתחבר לNGN/VDSL? מי יודע אם ואיך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

במהלך ההכנות והסידורים למעבר דירה, התחוור לי כי בניגוד למעבר הקודם בו העברת האינטרנט היתה בחינם, הוט מבקשים סכום של כ150-170 ש"ח עבור העברת תשתית האינטרנט לדירה החדשה אשר בה {כמו בנוכחית} כבר יש תשתית, הם רק צריכים לעדכן במחשב. הם בשלהם, אני בשלי ולבסוף אני עובר לבזק. כבר אין וולדבולדבה.

אני שוקל לשוב ולהשתמש בנתב ה cisco 871 שלי על פני ה private box של בזק בינלאומי. אבל אני לא מצליח למצוא מידע שאני יכול להבין.

הזמנתי קו של 20 מגה {העלאה של 1500} מבזק {לא יודע אם זה ADSL2, VDSL או NGN}

האם למודם שבזק יתקינו אני יכול לחבר את הסיסקו ולהגדיר עליו חייגן כלשהו?

אשמח למידע והארות מהמבינים. בטוח שיש כאן לא מעט כאלה.

תודה מראש,

מאיר

פורסם

האם בטכנולוגית הVDSL בזק בכלל מאפשרת רכישת/החכרת מודם בלבד? חשבתי שהם מאפשרים קבלת מודם משולב ראוטר בלבד.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא אמורה להיות בעיה, תיאורטית.

אם אתה מקבל רק מודם אתה פשוט מחבר ומגדיר בראוטר (שזה קצת מסובך, אבל אם יש לך חוש טכני בסיסי אתה תסדר.)

השאלה היא למה?

מבזק אתה לא תקבל הנחה,כי במהירויות של20 מגה ומעלה (VDSL) הם מחייבים אותך להחכיר מודם\ראוטר מהם ואי אפשר לשלם במכה אחת (למרות ששמעתי שמועות שאומרות אחרת, אבל עד שאני לא רואה אני לא מאמין).

בנוסף, אם כל הכבוד לראוטר הזה, הוא דיי מיושן, אפילו בWIFI תקן N אין לו תמיכה.

שורה תחתונה:

תבדוק כמה עולה להכחיר מודם בלבד מבזק (אם בכלל) וכמה עולה ראוטר קומפלט.

אם אין הפרש משמעותי, לא שווה לך הטרחה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

יצא לי לדבר על זה אם בזק לפני כחודשיים וזה או שאתה קונה מהם ראוטר במודל חיוב זיכוי(אתה לא משלם עליו אלא אם תתנתק)

או שאתה יכול להשתמש בציוד שלך, אבל לא תקבל מודם.

לגבי השאלה מקורית, תעיין בזה :)

נניח ותצליח להוציא מהם מודם, סיסקו סדרת 870 תומך עד 12.8MBPS בכניסת WAN ככה שזה תהיה המהירות שלך.

ככה שחבל על המאמץ, תבחר בין הDLINK לNETGEAR שהם מחלקים לכלל הלקוחות.

אודי A4

דימה.

פורסם

השאלה היא למה?

ראשית, כדאי שאעדכן שביררתי מראש ובזק מספקים כיום מודל בהשאלה ולא במודל של חיוב/זיכוי {בעקבות לחץ ציבורי וגולש עקשן מפורום תפוז שמגיע לו הקרדיט על כך} זה חדש יחסית ולכן מעט מאוד יודעים על כך. חשוב לציין שהם עדין מנסים לדחוף את הציוד שלהם במודל של חיוב/זיכוי. אני התעקשתי על השאלה וכנראה אקבל ראוטר "גידם" שמתפקד כמודם בלבד.

מכיוון שבזק מספקת ציוד זול ולא הכי איכותי {הפורומים השונים מלאים "שבחים" לאיכות התפקוד של הציוד}, אני רוצה להשתמש בנתב שלי.

סביר שאשתמש בפרייבט בוקס של בזק בינלאומי כנתב בהתחלה אך חשוב לי להיות ערוך למקרה שהוא לא יגלה אמינות גבוהה.

עם כל הכבוד לציוד המודרני, כל הראוטרים האחרים שיצא לי לעבוד איתם {למעט הפרייבט בוקס} נתקעים בשלב כלשהו ודורשים איפוס/אתחול בכדי לחזור לתפקד.

הסיסקו "הזקן" לא ידע מה זה "להיתקע" ולא נזקק לאיפוס/אתחול אף פעם. הוא פשוט עובד ועובד ועובד ועובד.

בגלל שעל חיבור האינטרנט שלי {כתובת IP קבועה} אני מארח גם אתרי אינטרנט - חשוב לי מאוד שלא יהיו מצבים של אי זמינות.

דימה,

תודה ענקית על המידע החשוב והמעניין. אם אכן יהיה הצורך, אני אסתדר גם עם ה 12.8MB בגלל שחשוב לי יותר קצב ההעלאה מזה של ההורדה. קצב ההעלאה של 1.5MB רחוק מאוד ממגבלת הראוטר בשלב זה.

פורסם

מאיר מה שבזק מספקים לך זה נטב VDSL.

עצם זה שהנתב תומך בתקן הנל, אוטומטית מעלה אותו כמה סדרות למעלה.

ההשוואה שלך לסיסקו לא ממש נכונה, אפשר להשוות ללינקסיס שזה יותר בכיוון, סיסקו בדרך כלל ציוד עסקי.

היום בעבודה עומד לי ראוטר שלהם של חברת NETGEAR בתקן VDSL, שעובד לא רע בכלל.

אין ניתוקים ואין שינויים משמעותיים במהירות העלאה/הורדה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני לא רוצה את הנתב של בזק. לא אהבתי מה שקראתי על הציוד שהם מספקים ומשתמשים בו.

הראוטר שיש לך בעבודה הוא במקרה NetGear VVG2000?

לפי הטענות של גולשים רבים בפורומים שונים בארץ, הוא מצטיין בבעיות :(

חלקן של הבעיות משוייך לבעיות תאימות של הנתב לחלק מארונות התקשורת של בזק {יש לבזק של כמה יצרנים ועם חלקם נגרמות הבעיות}. חלקן האחר משוייך לזה שהוא בעייתי כנתב, ופחות בעייתי כמודם.

בכל מקרה, קראתי שיצאה גירסת קושחה חדשה שכנראה פותרת את בעיות הניתוק.

אני מקוה כמו כולם ש "לי זה לא יקרה" :)

פורסם

אכן זה הדגם.

כמודם בUSB? זה לא עוזר לך.

בכול מקרה היתי לפני אם הDLINK המקביל וגם שם לא היה לי בעיות מיוחדות.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...