Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סול התרשמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי היום עם המשפחה נסיעת מבחן מצולמת ( החמשית בערוץ ) וגם טיול קצר עם קיה סול , זה רכב כנראה תפור על נשים , אייך אשתי תיארה זאת גם מרווח וגם גדול ומצד שני מספיק קטן לנסיעה קלה , גם מעוצב , גם גבוהה ויציב על הכביש , אבל תא מטען קטן אם כי אפשר להסתדר אם אין לך כסא גלגלים , וקינחה שאם היה לה רשיון נהיגה היא רוצה כזה , טוב לרגע לא הבנתי אם היא מדברת על בחור חלומותיה בחלק מהזמן שהתלהבות גבהה לשיאים עם תיאורים שונים ברוח הדברים שלעייל , אבל בכל מקרה , ואני הנוהג מה אהבתי , אהבתי את הגובה גם את הרעיון השונה את המושבים את היציבות על הכביש את האיבזור והמרווח מאחור ומקדימה

ומה פחות? את התא מטען לצרכים שלנו פחות ואת המתלים הקשיחים מצד אחד בכבישי ישראל מתלים קשיחים אני לא אוהב כמו שלא אוהב ברכבים ספורטיביים שמכוילים קשה , לא פרקטי לגב, אבל מצד שני יש אחיזה לא רעה בכלל עקב כך לא ברמות של פורד פוקוס אבל נסיעה בטוחה בהחלט יש בעצם חוץ מתא המטען הפחות פרקטי לנו , אם כי אם אשתי תעשה רשיון נהיגה , היא יכולה לקבל הידרופיקיס על הגג , ונושא קשיחות המתלים הרכב הזה בהחלט אופציה מצוינת.

עוד בצד הטוב מרווח מעולה לרגלים מאחור ובכלל , עיצוב ואיבזור מכובד כל מה שצריך , נסיעה טובה מהמנועים החדשים של הקונצרן gdi זריז שצריך לא רועש מדי בנסיעה רגילה רעש כן ניכר אם כי בצליל לא נורא בכלל , בהאצה מ40 ל80 אז האוטו עולה ל3000 סל"ד , הגב של אהב את המושבים משום מה אני מופתע מזה מחדש כי אותה רמת קשיחות ביונדאי פחות התקבלה בברכה אבל אצל אחיותיה מבית קיה הגב שלי יותר אוהב , בכל מקרה ההגה החשמלי לא שונה בהרבה משאר ההגאים החשמלים של היום התרגלתי כבר וזה בא יותר בטבעיות מבעבר , עוד התרשמות תוכלו לראות בסרטונים הבאים . שצילמתי , אה ולבסוך לא אני לא עובד בקיה והצילום הוא תחביב במטרה להעשיר את היוטיוב העברי כמו שהסברתי בעבר בתיאור ארוך ומפורט. מקווה שתאהבו.

קיה סול נסיעה משפחתית

קיה סול תא מטען ומושב אחורי

ופה מבט פנים איבזור , וכו'

• תוכן חדש...