Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אופטרה 5 דלתות ,לפני 3 שבועות הרכב גימגם בנסיעה והטורים לא היו יציבים, ונדלקה אצלי נורה בצורה של מנוע.

לקחתי את הרכב למוסך UMI חיברו את הרכב למחשב וקבעו שצריך להחליף מצתים ופלאגים.

אחרי התיקון הרכב נסע ללא בעיות עד יום חמישי הזה,הרגשתי שהרכב לא סוחב וטיפה מגמגם (בקושי מורגש) ואחרי נסיעה של חצי שעה נדלקה שוב הנורה של המנוע.

(יש לציין שיש לי קבלה שרשום שיש לי אחריות למערכת הצתה לשנה)

--יום שישי אני מתכוון ללכת למוסך (אני לא יכול בהמשך השבוע) אפשר לנסוע במצב כזה?

--אני ישמח אם אנשים שיש ברשותם אופטרה יענו לי איך אפשר לפטור את התקלה אחת ולתמיד!

פורסם

ראשית, אני הייתי חוזר למוסך ומבקש שיחברו את הרכב לסורק.

אן נדלקה נורת מנוע אני בספק אם זה בגלל פלאגים או חוטי הצתה, יתכן ויש בעיה באחד החיישנים.

חוסר הסחיבה רק מחזק אתה השערה שלי. מצתים תקולים או חטים פגומים, על פי רוב לא מדליקים נורת מנוע.

ותתעקש על זה שאם הבעיה לא נפתרת, שלא יחייבו אותך.

להחליף חלקים זו לא חוכמה גדולה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
ברשותי אופטרה 5 דלתות ,לפני 3 שבועות הרכב גימגם בנסיעה והטורים לא היו יציבים, ונדלקה אצלי נורה בצורה של מנוע.

לקחתי את הרכב למוסך UMI חיברו את הרכב למחשב וקבעו שצריך להחליף מצתים ופלאגים.

אחרי התיקון הרכב נסע ללא בעיות עד יום חמישי הזה,הרגשתי שהרכב לא סוחב וטיפה מגמגם (בקושי מורגש) ואחרי נסיעה של חצי שעה נדלקה שוב הנורה של המנוע.

(יש לציין שיש לי קבלה שרשום שיש לי אחריות למערכת הצתה לשנה)

--יום שישי אני מתכוון ללכת למוסך (אני לא יכול בהמשך השבוע) אפשר לנסוע במצב כזה?

--אני ישמח אם אנשים שיש ברשותם אופטרה יענו לי איך אפשר לפטור את התקלה אחת ולתמיד!

על סמך מה הם קבעו את זה?-ח א פ ר י ם.

מצתים רגילים יכולים להחזיק 40-50K והם בטח לא גורמים לתופעות כאלה אם המנוע במצב טוב והם לא פגועים רטובים וכו'.

חוטי הצתה יכולים לגרום לגימגומים וכו' אך הסיכוי לכך ברכב חדיש אפסי.

תדרוש שיבצעו סריקה נוספת ותוודא בדיוק מה קוד התקלה.

שיעשו את הטיפול הדרוש ולא יעבדו בשיטת מצליח.

פורסם

היי,

אתה צריך לחזור למוסך, יכול להיות שהתקלה חזרה או שישנה תקלה נוספת

אם יש בעיה אחרת או תרצה שאתאם או אעבדוק לך על מוסך אחר אתה מוזמן לפנות אלי אשמח לעזור,

גיא משברולט

פורסם

יש בעיה ידועה באופטרה כי גם אני בעלים של אופטרה 5 דלתות.

משום מה פעם בחצי שנה הוא מחליט להדליק נורה סתמית, שלאחר חיבור למחשב הנורה נמחקת תמידית.

מה גם שהסיבות לדליקת הנורה תמיד הזויות:

חוסר הגעת חשמל למחשב הגיר *

מחזיר גזים פגום *

ב99 אחוז מהמקרים לפי דעתי הנורה נדלקת סתמית סתם כדי לזלול ממך קצת כסף במוסך .

זה נשמע הזוי אבל זה אמיתי, מזל שבעלי המוסך מכיר אותי וכל חיבור למחשב אני לא משלם.

בסך הכל פרט למחשב רכב פרנואיד\היפכונדר הרכב מאוד אמין .

אגב יש לי שאלה שעל הדרך לשאול אותך, כאשר אתה פותח את הסאן רוף,הוא נפתח עד הסוף עד שנעלם ?

כי אצלי רבע מהסאן רוף רואים אותו ולא נעלם בתוך הגג.

יפני זה הכי אחי

פורסם

שסתום EGR מלוכלך, נדרש ניקוי של השסתום, (מחלה של האוטו הזה), שלא יבלבלו לך את המוח עם מצתים וכל מיני שטויות.

ד.א. התקלה יכולה להגרם עקב חיישן גל זיזים תקול שגורם לשסתום הנ"ל להתלכלך.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

זה לא יכול להיות סתם נורה שנדלקה אני מרגיש קושי סחיבה וטיפה גמגום מהרכב.

אם הם יחברו את המחשב וימצאו משהו אחר ?(לא הפלגים והמצתים שהם החליפו) אני יכול להתווכח מולם?,בטענה שאני הכנסתי את הרכב לפני 3 שבועות בגלל התקלה הנ"ל והנה היא מופיעה שוב ?

אורן נראה לי שראיתי מודעה שלך ביד 2 שאתה מוכר את האופטרה לא?!

בנוגע לסאן רוף יש לי 2 מצבים :

-פתוח (לא לגמרי ,הוא לא "נעלם" )

-סאן רוף נפתח כלפי מעלה.

פורסם

אם הם מחליפים משהו הם צריכים לקחת אחריות על כך שהבעייה תסודר ולא לעבוד בשיטת מצליח. לא סתם קיימות התראות ממוחשבות שמצביעות דרך הסורקים על הבעיה בדיוק אז שלא ייבלבלו ת'מוח ואם הם לא יודעים להיסתדר עם הרכב הזה תודה ושלום, שלא ייגעו בו, וחפש לך מוסך אחר. ואין טעם להתחיל לנחש ושכל אחד פה ייזרוק דברים לאויר כי זה סתם עלול להטעות את פותח השירשור.

פורסם
זה לא יכול להיות סתם נורה שנדלקה אני מרגיש קושי סחיבה וטיפה גמגום מהרכב.

אם הם יחברו את המחשב וימצאו משהו אחר ?(לא הפלגים והמצתים שהם החליפו) אני יכול להתווכח מולם?,בטענה שאני הכנסתי את הרכב לפני 3 שבועות בגלל התקלה הנ"ל והנה היא מופיעה שוב ?

אורן נראה לי שראיתי מודעה שלך ביד 2 שאתה מוכר את האופטרה לא?!

בנוגע לסאן רוף יש לי 2 מצבים :

-פתוח (לא לגמרי ,הוא לא "נעלם" )

-סאן רוף נפתח כלפי מעלה.

לא אני לא מוכר את הרכב , גם לא בקרוב, הקילומטרז הנמוך שלו לא מאפשר זאת 79 אלף ק"מ שנת 2005

נקנה לפני שנה+ ב68 אלף ק"מ.

בקשר לסאן רוף , תודה רבה, חשבתי שזה אמור להיפתח עד הסוף.

אגב בנושא הנורה,לפני חודש וחצי ירדתי לאילת,הרכב נסע מעולה אך ביום השלישי באילת בידיוק שחניתי ליד המלון הרגשתי כמו גימגום של המנוע ורעידות , לא יחסתי חשיבות. למוחרת נסעתי באוטו כאילו כלום, יום אחרי זה בידיוק כאשר עזבתי את המלון והעמסתי את המזודות נדלקה נורה "צ'ק אינג'יין " רצתי ישר למוסך מורשה באילת(האוטו בקושי סחב), לאחר 10 דקות נפתרה הבעיה , חיישן EGR תקול.

מחקו את קריאת התקלה ,ועד היום אין שום זיכרון לבעיה ההיא, מה גם שהלכתי למוסך מורשה פה בעיר שלי ונאמר לי שזה שטויות שזה קורה מידי פעם , עשיתי טיפול 10K על הדרך.

והאוטו נוסע כמו בובה עד היום .

כמו שאמרתי האוטו איפוכונדר, מצד אחד זה טוב כי הוא מתריע על בעיות עתידיות,מצד שני זה קצת מציק.

בסך הכל הרכב הזה מאוד טוב, אמין, ונוסע מעולה. לפי דעתי זה המשפחתית בעלת אחיזת הכביש הטובה ביותר שניתן למצוא היום. ללא ספק !,לגירסאת האצב'ק יש מתלים כל כך קשיחים שפניות ב60 קמ"ש הם סתם פניה רגילה בישבילה...

אם כבר מצאתי מישו שיש לו האצב'ק , ממליץ לך להיכנס ללינק הבא , אתה תואהב מה ניתן לעשות עם האופטרה :

http://www.drive2.ru/cars/chevrolet/lacetti/lacetti_5d/

יפני זה הכי אחי

פורסם
ל

בסך הכל הרכב הזה מאוד טוב, אמין, ונוסע מעולה. לפי דעתי זה המשפחתית בעלת אחיזת הכביש הטובה ביותר שניתן למצוא היום. ללא ספק !,לגירסאת האצב'ק יש מתלים כל כך קשיחים שפניות ב60 קמ"ש הם סתם פניה רגילה בישבילה...

ברור. זה הרי יודע. האופטרה לא רואה ממטר אף משפחתית אחרת בכל מה שקשור לאחיזת כביש.

אל תשכח שגם בטיחות ושמירת ערך הם מהמעלות הבולטות של האופטרה.

בייחוד בגרסת הספורט הקיצונית (מדי?!)

פורסם

אז הסחירות לא משו,אולי בגלל האחות עם התחת? ( סדאן ) .

קח אחת לסיבוב יום אחד, ותרגיש באחיזה מאוד טובה על הכביש .

יפני זה הכי אחי

פורסם

כמה עולה חיישן כזה?

בקשר לסוגיה אם הרכב הזה טוב או לא?

אותי הוא מספק רכב רגיל ומשעמם קצת כבד,מאובזר יחסית ,אמין.

פורסם

1300 , זה כי שאלתי בידיוק לפני כמה שבועות, פיתרון ? חיבור לסורק תקלות וזהו.

בדרך כלל החישן לא הולך, אלא מתלכלך.

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...