Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נקרא דגם סקודה שבשרות המשטרה והמוניות ? (הכותרת נערכה במיומנות)

ForgottenWarrior
שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני דיי בטוח שראיתי על אוקטביות משטרתיות TSI.

המוניות 99% דיזל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מזמן כבר לא רק אוקטביות.

בעבר היו משתמשים בTDI, היום יש גם הרבה TDI.

בכל מקרה, כמו שאמרתי היום הרבה רכבים שכורים יכולים לשמש בלש/שוטר וכו'...

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנועי TSI?

צר לי חברים אבל כאחד שנסע בהם מהצד הטוב כמה עשרות טובות של שעות, אין ניידת אחת TSI שהיא עם מדבקות (סטנדרטית).

אולי של בלשים וגם זה לא בטוח (ביצועים של מנוע 1.9TDI מספקים מאוד, במידה ויש מרדף קשה מאוד אם לא בילתי-אפשרי לברוח ממנה!, ועליתי לרכב עם שתי בלשים צעירים, רק הם היו מדברים בצרפתית וזה המשך לסרט TAXI8)

רק אל תשכחו שיש הרבה פעמים (כל יום כמעט) שהניידת עומדת שעתיים מונעת על סרק, ושעתיים במקרה הטוב.

אסור לכבות מנוע במחסומים לדוגמא.

מנוע בנזין בטוח לא יסחוב את זה כמו מנוע דיזל.

גם הפאסאטים שלהם הם TSI. (ראיתי איזה 3 כאלה, הרכב נראה רגיל אבל יש לו צ'קלקות מוחבאות כאלה.

סך הכל אוקטביה רכב מעולה!

אחרי שנטשתי את הצרפתיות, הצ'כיות (למרות שכל חלק קטן הוא גרמני) ממלאות את המקום של הצרפתיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר פתחתם הנושא, הדבר הכי חשוב שלימד אותי שוטר זה ששוטר סמוי יכול להיות בכל רכב ובכל צבע (למעט אולי וורוד) ולא רק אוקטביה לבנה.

נכון,יש מזדה 6,ניסן טידה,פוקוס לא חסר.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון,יש מזדה 6,ניסן טידה,פוקוס לא חסר.

רכבים בשירות המשטרה הם בעיקר:

ליחידות הסיור, סקודה אוקטביה , טויטה הייאס , טויוטה היילקס ( 2 דגמים אחד אוטומט 2 על 4 ואחד ידני 4 על 4)

ליחידות הבילוש כנ"ל רק לבנות + חלק מהיחידות מקבלות גם ג'יפים מסוג טויוטה לנד קרוזר וסובארו B4

למנהלה ישנם רכבים בסגנון: מאזדה דמיו, מאזדה 6 , סקודיה אוקטביה ולקצינים ממ"ר וכו יש טויטה לנד קרוזר.

בנוסף לכך, מדי פעם ישנם מבצעי אכפיה שונים שבהם מקבלת המשטרה תקציב לרכבים שכורים, במצב שכזה השוטרים ניגשים לאלדן ולוקחים פשוט את אחד הרכבים שזמינים בקטגורייה, בדרך כלל סגנון יונדאי גטס ( בגלל התקציב ) אבל ישנם מקרים כמו שהיה לפני איזה שנה שהביאו קרוספייר למשך שלושה ימים.

בכל מקרה, הסקודות האלה יחסית אמינות, אישית אני חושב שהם יותר נמוכות מרכב רגיל או שזה אופי הנסיעה ברכב כי דפקתי פעמיים קרטר בסקודה אוקטביה הזו.

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרוספייר??

אם זה נכון,איזה ביזבוז של כסף.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרוספייר??

אם זה נכון,איזה ביזבוז של כסף.

כן, לא טעיתי חיפוש קצר בגוגל הראה לי דיון נרחב על הנושא כאן בפורום.

בנוסף כתבה :

http://www.news1.co.il/Archive/003-D-18333-00.html

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכבים בשירות המשטרה הם בעיקר:

ליחידות הסיור, סקודה אוקטביה , טויטה הייאס , טויוטה היילקס ( 2 דגמים אחד אוטומט 2 על 4 ואחד ידני 4 על 4)

ליחידות הבילוש כנ"ל רק לבנות + חלק מהיחידות מקבלות גם ג'יפים מסוג טויוטה לנד קרוזר וסובארו B4

למנהלה ישנם רכבים בסגנון: מאזדה דמיו, מאזדה 6 , סקודיה אוקטביה ולקצינים ממ"ר וכו יש טויטה לנד קרוזר.

בנוסף לכך, מדי פעם ישנם מבצעי אכפיה שונים שבהם מקבלת המשטרה תקציב לרכבים שכורים, במצב שכזה השוטרים ניגשים לאלדן ולוקחים פשוט את אחד הרכבים שזמינים בקטגורייה, בדרך כלל סגנון יונדאי גטס ( בגלל התקציב ) אבל ישנם מקרים כמו שהיה לפני איזה שנה שהביאו קרוספייר למשך שלושה ימים.

בכל מקרה, הסקודות האלה יחסית אמינות, אישית אני חושב שהם יותר נמוכות מרכב רגיל או שזה אופי הנסיעה ברכב כי דפקתי פעמיים קרטר בסקודה אוקטביה הזו.

יש עוד כמו פאסאט, דימאקס, לבילוש יש גם אופנועים, מאזדה 3, קורולות בשפע, עכשיו גם התחילו לקנות צבעוני (מאזדה 6 כסופה).

יש להם הכל מהכל בקיצור, מה שכן הם לא יודעים לעקוב אז מי שמנוסה עולה עליהם על המטר הראשון.

אחריי רדף I20 לבנה, היה לו משעמם.

חבל על הקרוספייר, ב3 ימים טחנו אותה כמו שנה אצל בנאדם נורמאלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...