Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו S40 שנת 2000 תקציב 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין לך תקציב אל תתחיל ישר מרכב יוקרה,שיכול לעשות לך חורים מטורפים בכיס.

עלות מוסכים-יקרה מאוד כאשר הולכים חלקים במיוחד משמעותיים,עלויות ביטוח מטורפות לנהג חדש /צעיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה בדיוק העניין .

אנחנו מעל 35. וגם אם ניפול לתיקונים לא נגיע לסכום של מאזדה 3 בעלות הקניה.

וזה בדיוק הדילמה שלי.

פורסם

יש לי כזה ב-22K לפני 2.5 שנה

תזמין בוכן פרטי לבדיקה!

אם מנוע (דחיסה לא פחות מ-PSI150 בכל הבוכנות, לא עבר פתיחת ראש, אין סממנים של פליטה בנוזל קירור - בדיקה כימית מיידית), שלדה, ומערכת קירור במצב טוב (בודקים בקפדנות! - חלקים בקירור יקרים!!!), מערכת נעילה תקינה וקילומטרג' סביר (לא יותר מ-200K) - לך על זה.

יש מספיק מוסכניקים עם ניסיון בוולוו ממוסכי יבואן. תמצא אחד כזה, קנה חלקי חילוף טובים וסע בשלום. :)

אני לאחר קניה השקעתי בהחלפת בלאי כ-7K, ומאז פעם - פעמיים בשנה רק תקלות קטנות של בלאי - לא מעבר חוסר מגע במחבר סליל של הצתה וכזה.

טיפולי 10 זולים - מסנן אויר ממיצובישי כריזמה, בלמים (תוף וחו') ל4 גלגלים היו לי (לפני שנתיים) 900 ש''ח.

שים שמן מנוע טוב (למשאל MOLY 10/40 הכלל תוסף) ונוזל קירור טוב.

ס''כ טיפול 10 לא אמור לעלות יותר מ- 650-700ש''ח.

בהצלחה!

• תוכן חדש...